25245

• Sné Zsuzsa
    Hát szerinted mit taglaltam?? Épp ez az, hogy tanácsokat osztogassatok neki, nem pedig vágdossátok sz*rra a képét szegénynek. Persze, hogy nem tökéletes, de még nem sokat csinált képet, így ez szuper, csak tanulnia kell még egy kicsit, de nem hiszem, hogy zokon veszi a tanitást, ha az türelmes és kedves...de hidd el nekem is nagyon rosszul esett volna, ha minden nélkül csak úgy szétvágtátok volna a fotómat...vágd szét a képet nyugodtan, de fűzd hozzá, hogy mégis miért tetted.
  • hen-tes
    túl éles? :o
  • Yeltzin
    attól függ, kitől érkezik... romboló hatása is lehet (plusz nyitottnak kell lenni rá)
  • magus
    nemtom sztem a tanacs es a kritika azert sosem jon rosszul
  • Yeltzin
    nemtom, szerinted kifejez valamit?

falevél.... semmi több, nincs környezete, nincs hangulata, nincs története... ilyen képek max egy stock ügynökség kínálatát dagaszthatják, kis (nagy) szerencsével egyszer talán meg is veszi valaki

kétlem, hogy bárki megállna előtte és eltöprengne a fotó mondanivalóján (de persze tévedhetek is)

technikailag pedig annyi baja van, hogy túl nagy a mélységélesség, a jobb oldalon a tárgy széle szinte nem is érzékelhető, "sok" a háttér, túl éles
  • hen-tes

erről vélemény? (nem átszerkesztés)
    szerintem sötét, de sajna ezen már nem nagyon tudok segíteni :C
  • hen-tes
    nekem meg az első tetszett :p
  • Ams
    nekem spec a harmadik kép is tetszik, sztem érdekes...
  • Ams
    az első képed színtelen, és sok volt benne a semmitmondo beton, plusz egy azonosíthatatlan tárgy is belógott, belenyulhattál volna te is ennyit, amennyit én, egész jó kép volt ahhoz képest hogy most kezdted...
  • Yeltzin
    figyi, kicsit vegyél vissza

lássuk be, a fotód nem egy jól sikerült darab, de pár apró módosítással lehet rajta javítani

inkább nyisd ki a szemed, figyeld meg a különbségeket, és tanulj! (és legyél hálás azoknak, akik meglátják a képet a fotódban)
  • Yeltzin
    mondjuk a második változat több szempontból is jobb

-kontraszt
    -kompozíció
    -színtelítettség

a harmadik tényleg gagyi, az első pedig akkor állná meg a helyét a kilógó levéllel a szélén, ha vízszintesen állna a talaj, és nagyrészt csak az életlen távoli részek töltenék ki a képet
  • Sné Zsuzsa
    Tényleg...minek kell szegényként izélgetni?? Szerintem úgy jó, ahogyan van, szerintem nagyon szép és nekem pont úgy tetszik ahogyan van...most, hogy nem "szabályos" az még nem jelenti azt, hogy szar!!! Pont úgy van jól, ahogyan, nem kell rajta változtatgatni...meg eleve mivel jobb a változtatás? Asszem nem jobb, hanem rosszabb, egyáltalán nem értem, hogy, ha egy kép nem a felvett sémákat követi akkor már az szar...azzal, hogy szétvágod a képet, azzal csak megsérted, de, ha elmagyarázod szépen, hogy miért tetszik neked szétvágva (ne legyen elöl homályos rész) lehet abból még tanul is...nem kell egyből szétgányolni a munkáját!! Bizots, hogy elmegy szegénykémnek a kedve, hogy tanácsot kérjen...vagy csak szimpla véleményt!
  • Sné Zsuzsa
    Ez nagyon tetszik!!
  • hen-tes
    1000 bocs :|||||||||||||||||
  • CSOCSO
    tetszene ha nem logna ki a level... szinek meg hatter meg minden fasza.. csak a kilogo level:(
  • hen-tes
    tessék nyugton hagyni az én koszos képeimet, köszi
  • hen-tes
    ez egy szar.. milyen ronda levél ez, milyen szar beton, mit fejez ki? semmit, ez egy szar -.-
  • Ams
    final :)
  • Blasta
    Decc rájt
  • Amse
    nemigaz, hogy a bal, mert az látszik és látom, hogy nemaz...
  • ivjoe
    :DDDDDDDDDD
  • ivjoe
    Ez az a Tokina, amit Angeltől vetté?
  • Yeltzin
    trrrrabanton szállniii ééélvezeeeeet :D
  • Blasta
    Kikérem magamnak, hogy ahhoz a csokkerhez hasonlíccs!!!!!!!!!!!!!!!!!!444444444444444444

Verebet fogatok a nyakadhoz, azt adok akkorát, hogy elszálsz lotaringiába!!!!!! :-DDDD
  • Blasta
    Nem hagytad vón ki, mi siposef?!
  • Yeltzin
    amúgy tiszta szilart fejed van, persze biztos ez a beállítás is rátesz egy lapáttal :)
  • Blasta
  • Yeltzin
    látod Blasta, megint lebuziztak
  • Aspyrin
    olyan dzsordzs májkölös :DDD
  • Blasta
    Há bocsmá :-))))

(hamég csak az volna, de a talpamis meg a szemgolyómis (csak a bal) :-DDDD)
  • Gladiator
    hú de szőrös a kezed:D
  • Blasta
    Há vazze, tökmás a másik kép :-D

No sapka!!!!!!!!!
  • Yeltzin
    ezt a fotót minden obival el fogod lőni? :D
  • Blasta
    Áj iz engri :-)

• Ams
    ha te tudnád én mit csinálnék, ha akarnék(és elbírnám a gépet) :D
  • Ams
    ezt akartam(útonlévő basz eltávolítva)
  • Blasta
    Szal ams vágása jogos, szvsz.
  • Blasta
    Hopp, nem láttam még Smici képét, mikor a tiedet már betöltötte, és aszittem Te csáltad ezt :-)
  • GregSB
    Ettől közelebb nem tudtam kerülni hozzá. A plafonon lévő lámpa búráján csücsült, max zoommal készült a kép.
  • Blasta