Digitális és analóg fotográfia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem ez a kedvenc Capa képem, bár ez nem a pillanatról szól, de szerintem sokkal mélyebb és realistább, a hideg ráz tõle
Riszpekk
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Ebben több oldalon boncolgatják a témát, elvileg a milicista személyazonossága is ismert, szerintem nem fake, csak egyike a nehezen fotózható pillanatoknak, több szerencse kellett hozzá, mint tudás...
Riszpekk
Amúgy hasonlóan szomorú véget ért szegény Capa is. 54-ben, a Koreai háborúban aknára lépett...
igaz, csak egy körben lát még így is, de elképzelhetõ, hogy jobb a minõség így mint a sima fordított 18-55-tel
Riszpekk
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
készült itt még egy hasonló kép (másik halálesetrõl), de messze nem ilyen "nyers" mint ez
Riszpekk
azért a 'Capa' kevésbé figyelemfelkeltõ volt akkoriban, mint a 'Friedmann'
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Riszpekk

koszontem.
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
Eccerû, nem tudni, valójában mit akartál lefotózni (:
:-O http://www.ashes.hu O-:
😊
ahol kis mélységélességre van szükség és erõs a fény, ott kurva kevés lehet az 1/1000, arról nem is beszélve, hogy jobb esetben nem a gépet erõlteted a témára, hanem a témát választod meg a gép tudása alapján, és ha lehetõséged adódik 1/10000 körül fotózni, akkor használd is ki
Riszpekk
Tény, hogy nem nagyon használnám, de a lényeg az, hogy AKKOR NE ÍRJÁK RÁ és nem sírok :-)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
1/500 bõven elég a témák 99,9%-hoz. Az életben adódik kb. 2 kép, ahová talán 1/4000 kéne. 1/1000 fölött csak szemfényvesztésrõl szól a dolog, szerintem.
Amúgy lehet, hogy technikai okai vannak, ha nem akkor meg marketing. Majd beleteszik az A3-ba és megveszed azzal.