25245
-
#8735 "de ez felhős időben amúgy is előfordulhat"
Hát akkor kéremszépen tessék UV szűrőt használni. Akinek meg olyan gépe van (koNpakt), amire nem megy szűrő az állítsák be PSben a színeket ;) -
#8734 nekem kijelzőm van, gyárilag fasza! :D -
#8733 az eredetin valóban több a magenta, mint kellene, de ez felhős időben amúgy is előfordulhat, egyáltalán nem természetellenes
és végképp nem az a megoldás, hogy akkor bedobok egy sárga atomot :D -
#8732 De az is lehet, hogy mindhármunknak szarul van bekalibrálva a monitorja, és úgy osztjuk itt az észt :DDDDD -
Csoder #8731 Hááááát, szerintem így nem olyan jó, de a keret szupi :))) -
#8730 en direkt nyomtam fel h elenk legyen a kep, lehet kicsit soklett de ezvan -
#8729 ezek inkább tanácsok, bocs, ha erélyesen fogalmaztam
azt mégsem mondhatom, hogy grat, mert ugye.... -
#8728 Az eredeti kép nem színhelyes, bíbor irányába tolódik el. Cement képével az a baj, hogy kicsit túlzásba vitte a szaturációt SZVSZ :) -
#8727 jo eleg a fikazasbol htx -
#8726 nem is tetszik, de ez akkor is a természet megcsúfolása, igazán lehetnél figyelmesebb, ha a színekkel bánsz.... kb. az ugrik be róla, amikor megjelentek az első színes tévék, amiken csúszkákkal lehetett állítani a színtelítettséget és az összes újgazdag suttyónál majd szétesett a képcső, úgy feltolták.... csak sárga, lila és vörös foltokból állt minden
ez egy porcelánbolt, és te most elefánt vagy :) -
#8725 ez van nem kell hogy neked teccen -
#8724 kukéba lol :D -
#8723 ha szerinted ezek természetes színek, akkor sürgősen keresd fel a legközelebbi szemészetet :D (de a monitorodat azonnal baszd kukéba!)
95-ben rave partykon nem voltak ilyen robotzöldek vazz :D -
#8722 cukie keret -
#8721 Ha megbocsájtasz, állítgattam rajta amitől szvsz sokkal szebb lett, íme -
#8720 ez gyönyörű... -
#8719 melegfelvonulás?? vagy mi?:D -
cyrus #8718 e Fotópályázat
ninja, v, 2005-09-18 09:39
Idén először fotópályázat is kapcsolódik a felvonuláshoz. Az ötletet a Pedál Magazin dobta fel, és a kivitelezést is vállalták. A Nikon szponzorálja a pályázatot, így nemcsak fődíj lesz - egy Nikon Coolpix 4600-as fényképezőgép - hanem decemberben még egy kiállítás is szerveződik a legjobb képek számára, amik természetesen megjelennek a Pedálban is. Versenyen kívül öt profi fotós is meghívást kapott a témára.
Ha nevezni kívánod egy képed, akkor a felvonulás után küldd el az info[kukac]pedalmagazin.hu címre. -
#8717 trendye44 -
#8716 de biztos csak egy kis csendes tisztás halkan csobogó patakkal és őzikékkel :)
meg egy pár hallucinogén gombával a fák tövében -
#8715 elmegy.... de nem is tudom.... mintha valami még hiányozna -
#8714 Hát még nekem! És amúgy mizujs? Minden rendben? -
#8713 bizony.... kirándulhatnékom lett, de nagyon -
#8712 Elképesztő!! Nagyon gyönyörű! Graty! -
#8711 :) -
Csoder #8710 Nekem tetszik, be is tettem háttérnek. -
#8709 Pest -
#8708 A Székely-kő Torockón
Egy barátom fotózta, de szerintem elég jól sikerült kép... -
#8707 ehh, ezek a mai csajok :) túl sok horrorfilmet néznek :D -
#8706 Hát ha azt nézem azóta mennyi új csaj fordult meg a stúdiódban, akkor: IGEN! :D -
#8705 lol, most hogy mondod :D
szted az is hatásvadász fotó?? :D -
#8704 Te is hasonlóan nézel ki a deviantID-den :DDDDDDDDD -
#8703 orkok, ogrék, goblinok :) csak a szokásos Venezuelai stílus :D -
#8702 Ez nemsemmi:o -
obe #8701 próbáltam én is fegyházban fotózni, sajna nem sikerült elintézni, komoly kapcsok kelletek volna, népszabisok könnyebben elintézik ezt...
Teknős Miklós óraadó tanárom volt, nagyon ügyes riporter, de mivel nagyon erős a csapat(ide akar minden riporter bekerülni) igy egy kicsit háttérbe került, Gárdi Balázs most a legfoglalkoztatottabb...mondjuk minden évben ehoznak 5-10 dijjat sajtófotoról...mondjuk meg is van hozzá minden lehetőségük:) -
Lateralus #8700 Nem az én fotóim, de vannak benne arcok.
Fotósorozat a váci fegyházban:
Link -
#8699 azért egy fekete Z3 szebb, mint az Oly ezüst szappantartója.... plusz meg is tudod fogni -
#8698 az legyen a legnagyobb probléma :D -
#8697 jah Z3 egész jó, de hogy néz ki?
és inkább a digitális fényképezőgépek topicba. -
#8696 kemény dió, talán az AS miatt Z3