25245
-
#23641 Hát, azé -elmondása szerint- csak leforgatott 8 klippet anno, azé az már némi affinitásról árulkodik. -
#23640 Faszatibi...
Azémonnyuk vannak jóképei....bár a munkája hátterét nem ismerem...olyan zitácskafélefotós őis? -
#23639 ez se vette a gépét :|
[irigyszar] -
DecenS #23638 és tényleg. kösz! -
Aspyrin #23637 Bár nem vagyok mester sem, de erre való a compare mód. -
#23636 Hádde miért nem sikerült úgy?
Az a képernyő arra való, hogy megnézhesd szerkesztés előtt és jelenlegi álapotában a képet. Viszont miután elmentetted új képként már nem tudod megnézni a kettőt egyszerre.
Ennél jobbat én sem tudok sajna, ha jól emléxem több kijelölt képet men mutat meg a lájtrúm (ellenben a Brigde-dzsel, de a lájtrúm óta már azt nem használom. De ha a CS3-as bridge ismerné az 50D RAW-ját, akkor sztem még mindig azt használnám)
Otthon még ránézek, itt most nincs LR-em -
DecenS #23635 blaszta mester, mondja csak: van valami okos módja a lightroom-ban annak, hogy két képet kukkolhassak egyszerre a képernyőn? úgy értem, osztott képernyő, ahol az egyik térfélen egy kép (amit már korábban szerkesztettem) és a másik térfélen egy másik fotó, amit éppen most szerkesztek...
próbáltam ilyesmit előcsalni az Y-ra felugró before/after képernyőből, de nem sikerült. -
#23634 Rendben, köszönöm a segítséget! -
Garga Pitic #23633 AF-szenzorhoz mehet sűrített levegő is, segédtükörhöz inkább ne.
Körtepumpa a legbiztosabb.
És még ezobioöko is :)
-
#23632 A segédtükör gondolom ami a nagy tükör alatt van és így lehajlik, ha van akkor ezeket mivel szabad letakarítani, vagy milyen anyagot lehet hozzá használni? -
Garga Pitic #23631 Nézd meg, nincs-e a segédtükrön vagy az AF-érzékelőn szösz. -
#23630 Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, hátha tudok segíteni!
Már régóta Nikon D100-am van, és tísztítottam a ccd-t mert a képeken koszos volt, és most a legutóbbi tisztítás után másnap akartam fotózni vele és az élesség állítással valami baj lett, mert tekeri az élességet, de nem találja meg, a led-es cucc is villog a keresőben, meg a segédfény is felvillan, de kitolja a két végállásba az objektív élességét és megáll a teljesen életlen képen. Nagyon óvatosan tisztítottam a ccd-t tisztító kendővel (mert mással nem lett teljesen tiszta, mégha szemre az is volt, a képek nem), és nem tört le semmi, nem akadt be semmi, szóval nemtudom mi lehet a probléma. Tudok valamit ajánlani? Ha tudtok létszi segítsetek, mert nagyon fontos lenne. (De ne azzal kezdjétek, hogy d100=kuka). Köszönöm! -
#23629 Elég komoly sorozat [URL=http://www.reportage-bygettyimages.com/#p=features/Under_A_Nuclear_Cloud]kazahstáni atomkísérletek "túlélőiről"[/URL] -
#23628 kabbe :D -
Dénes é #23627 Jól elkapott pillanat Dani :) -
#23626 Jahogy eza thumbs up. Étemmá. HTX :D
Dehát mét ez a ??? -
#23625 demét! -
#23624 -
#23623 freeland (Y) -
Adam Freeland arcai @Blasta -
#23621 köszi , nem jó hallani amiket leirtatok, de most nem tudom bevinni servizbe,mert sok esemény lesz mostanába amihez nagyon fontos hogy legyen gépem.
De ha egy ujrainditás megoldja a dolgot akkro elviekben nagy gondot nem okoz ha tovább használom igy, lehet, hogy csak nem teljesen lett elforditva a bekapcsologomb és nem érzékelte megfelelöen a rendszer ezért fagyhat.
Amugy megkaptam a 8GB-os SDHC kártyát és müködik vele ,de a hátralévö képek számát a felsö monitornál 999-el jelöli, elöször azt gondoltam, hogy biztos több fér rá a kártyára mint amit ki tud jelezni, de ma nézem a gépet és mikor lejátszás modba vagyok akkor a felsö monitoron 670-et is ki ,de bekapcsolás után ujra visszaáll 999-re.Ez mitöl lehet , 40kép lehet eddig a kártyán csak -
#23620 LOÁL :DDD -
#23619 "értemén hogy gőzgép, de mi hajcsa?"
:-P -
#23618 "De nem tőlem láthattad a tucatlánchidat..."
Még jóhogy, ki is tagadtunk volna. :DDDD
Amúgy én csak arra reagáltam a lánchidas fotóval, amit Te írtál, ki is emeltem mihez kapcsolatos a mondandóm. -
Aspyrin #23617 Szia, a hivatalos lapon nem láttam 200d-hez frissítést. Én a 20d-men már updateltem, semmi extra, pár perc az egész, mindössze arra kell figyelni, hogy az akksi fullon legyen (egy használaton kívüli memókártyára kell másolni a fájlt, gép bekapcs és menu gomb lenyomva, 2-3 perc munka, aztán kártya ki és újraindítás). -
#23616 Nekem még egyszer sem nyekkent meg a váz.
Új firmware nincs hozzá (a gyártó oldalán kell keresni ofkorz), ki kell írni memóriakártyára, a többit a gép megcsinálja, de egyébként RTFM. :) -
#23615 Csak a gyári szoftver van..nem csináltak ápgrédet még...ha lefagy, az bibi...szervízbe vele!:S -
#23614 Ahogy Zolo kartárs mondja, obifordítással csinálom...
Van egy fordítógyűrűm (made by mutti) és a fix 50-est szembefordítom vele...
[URL=http://www.photoblog.com/gabeszfoto/2009/07/07/makromnim.html]"bővebben" a fotóblogomban írtam már róla[/URL] -
#23613 Kösz!
De nem tőlem láthattad a tucatlánchidat....és valljuk be...csak mi únjuk már, a sok külföldi lepisájja a bokáját esténként....szoktamvolt látni mi megy ott néha sötétedés után!:D -
#23612 GRATULA GABESZKÁM!!!!!!
"Monnyuk ez jó...nem kerül be mindenféle szemét kép..:D:D"
Van pár jó, de monnyuk találtam egy 12egytucat fotót a lánchydról :) -
#23611 Szerintem a szokásos módon, kitobi elé felteszi fordítva a fix 50-et. -
#23610 engem is érdekelne hogy sikerült ilyen közelieket késziteni kitobival.MF vagy AF beállitások nekem 30 cm-nél már nem talál fokuszt.
Egyébként valakinek volt már olyan hogy a k200d lefagyott inditásnál?Bekapcsolom bejon a monitoron a kép és nem tünik el rola bármit nyomot nem reagát és kikapcs bekapcs után jo lesz.
Mennyire macera a firmware frissités és hogyan kell csinálni van-e egyáltalán uj verzió hozzá és ha igen akkor miken javit, érezhetö e a változás?(uj opcio, kevesebb zaj stbb..) -
Taki29 #23609 Ezeket a képeket szimplán a kit obival csináltad ? -
Aspyrin #23608 Jaj ne már, nem kell a többes szám, elég, ha Te gondolod így! :Dsdfasdf
Btw, mivel a már bent lévő tagok szavaznak, valóban nehéz bejutni. Bár hozzáteszem, hogy számomra kedves képek kipotyogtak, tehát sosem lehet tudni... -
#23607 a színes virágos nagyon baró!! -
#23606 de...az is öröm ha beválogatnak ide egy képet...kuuvanehéz elfogadtatni velük!:D:DMonnyuk ez jó...nem kerül be mindenféle szemét kép..:D:D -
#23605 elkúrtam a linket...keress magyar nevet az U betűnél...az ARTIST menün belül...
És Aspy...tuggyuk..grat, Neked jobban megy ez!:D -
Aspyrin #23604 Kitartás! ;) -
#23603 fizessenek! -
#23602 melyik?