25245

• Blasta
    Nem rosszak.
    Kicsit mintha túl lennének zajszűrve a portrék. Nem az összes, 1-2 csak.
  • ivjoe
    hmmm...
  • cyrus #8853
    HUNGARY-A telóik vannak
  • cement
    milyen üszök teló van a cancajukon :DD
  • hen-tes
    :DD
  • cyrus #8850
    lol, ez meg ironikus : :D:D

• cyrus #8849
    criticalmassről az első kép ami egy kicsit is megfogott, ne kérdezd miért....

• cyrus #8848
    blázsda a kizskézműves :|
  • hen-tes
    mieza bóvli. :O:D
  • cyrus #8846
    akurvapicsábamá ezdúva

• Loál János #8845
    Ti vagytok még egy pszichedelikuspartyfotósak.
  • hen-tes
    jáj :D
  • Blasta
    Miva, Te is ottvótá???? :-)))

• Yeltzin
  • Blasta
    Mindig is mestere vótam a linkelésnek!!!! :-))
  • hen-tes
    tanulj már meg linkelni D:
    szépes a garoj
  • cyrus #8839
    akurvaélet :|
  • Blasta
    Na

• Blasta
    Karcsikám figyimá! NÉZZÉHÜLYÉN, KÖSZI! :-)

• Blasta
  • Yeltzin
    vazeg télleg sok lesz, pedig én türelmes gyerek vagyok, de mingyá odabaszok egy vonalzót ha tovább sustorogtok ott a hátsó padban!!!!
  • Sné Zsuzsa
    nade-nade-nade...hát nem igazam van??? :DDD

• Sné Zsuzsa
    A magam igényes, barátságos, színes, tiszta és GYÖNYÖRŰŰŰŰŰ igénye szerint...nem tagadom....tökéletes vagyok :DDDD...khmmm...na jó...

OFF :D
  • Blasta
    Lazíccs kedves!
  • Loál János #8831
    Nebáncs.
  • Yeltzin
    jajmá gyerekek

fijjuklyánokmarkolatok fórumnak bemutassalak?
  • Loál János #8829
    OFF
    Ejj-ejj. *Szép* lenne egy férfiember "színes és barátságos" szobával... :)
    "egy undorító f*s volt míg nem rendezkedtem ott be kicsikét magam igénye szerint
    [apro]" - ugye nem is kell írnom semmit? :))
  • Sné Zsuzsa
    A legtöbb nő együtt nem képes semmire...fellép az irigység, a féltékenység...ki a szebb, ki tetszik jobban a paliknak stb-stb... szal a nők csapatmunkája borzasztó :) Én sem szeretek nőkkel haverkodni...nagyon ritka a számomra megfelelő barát. (jajj...a műkörmöm...O,yan pasit látttam....ÁÁÁá....íhhhhh...és elélvezés... :Ð)

OFF
  • Sné Zsuzsa
    Hmm...ha valóban a nők a hibásak...akkor mégis milyen nő miatt szedi szét egy 5 éves kisfiú a játékait??? Na jó...erre még rá lehet fogni, hogy kiváncsiságból, de arra miért volt kiváncsi anno a bátyuskám, hogy 15 műanyag katona hogyan ég el??? :Ð A ti mániátok a pusztítás....mi építünk, mi szépítünk. Nézd meg egy fiú szobáját, majd menj be egy lányéba! Az én szobám szines és barátságos, a barátom szobája meg egy undorító f*s volt míg nem rendezkedtem ott be kicsikét magam igénye szerint :)
  • static
    Tegnap amikor hazajöttem, az ajtó mellett ott trónolt egy akkor molylepke mint a fejem. Nem viccelek. Kár hogy nincs fényképezőgépem. :)
  • cyrus #8825
    jó kép bár sajna fake :(
  • cyrus #8824
    elnézést kérek :||||
  • cyrus #8823
    azegy kurvavezélyegs doglog mntég megégetemmagam a cigivelis mikor ittam denemrészegen :@
  • magus
    nem csak az eszt kaptuk mi hanem az allvahu...
  • Blasta
    Éndzsöl reggel fenyegetni fog keményen, nade akkor is:

A NŐK TEHETNEK AZ EGÉSZRŐL!!!!!

(Még a száj és körömfájásról is) :-)))))
  • Yeltzin
    nem TI háborúztok, MI háborúzunk MIATTATOK :) szted Hitler a szőke német pasiknak akart imponálni? :D férfiak egymás közt ritka békések tudnak ám lenni, amíg be nem toppan EGY NŐ

hű de OFF, mint a régi szép időkben :D
  • Blasta
    Jajj. :-)))
    Félek Tőled egyre jobban :-)))
  • FFX
    :O
  • Sné Zsuzsa
    :))) Hát mondjuk, ha nem lennének palik, akkor megvesznék....imádok stírolni jó fenekeket, felső testeket...de ennyiben merül ki max a férfi nem hasznossága a szememben...sajnos nagyon ritka az olyan fiú, hogy mindenben passzoljon az elképzelésekhez...de gondolom fordítva is igaz :) De pasik nélkül azért én még nem lennék 200 kila :D ...ja és nem szívnék ...és annyira nem vagyok oda a pizzáért...én iknább lovagolnék, természetben barangolnék és azt fotóznám :)
    Ja és, ha már háborúkról van szó...nem túl sok nő van olyan, amelyik hborút akar robbantani....asszem mi a butább, de érzékenyebb részt képviseljük...egy lány gyermek ritkán gyújtja fel a babáját "háborús hőst" játszva ezzel :D Ti romboltok, mi építtünk.
  • Blasta
    Ugyan mi köze az igényességnek ehhez?