25245
-
#8855 Nem rosszak.
Kicsit mintha túl lennének zajszűrve a portrék. Nem az összes, 1-2 csak. -
#8854 hmmm... -
cyrus #8853 HUNGARY-A telóik vannak -
#8852 milyen üszök teló van a cancajukon :DD -
#8851 :DD -
cyrus #8850 lol, ez meg ironikus : :D:D
-
cyrus #8849 criticalmassről az első kép ami egy kicsit is megfogott, ne kérdezd miért....
-
cyrus #8848 blázsda a kizskézműves :| -
#8847 mieza bóvli. :O:D -
cyrus #8846 akurvapicsábamá ezdúva
-
#8845 Ti vagytok még egy pszichedelikuspartyfotósak. -
#8844 jáj :D -
#8843 Miva, Te is ottvótá???? :-)))
-
#8842 -
#8841 Mindig is mestere vótam a linkelésnek!!!! :-)) -
#8840 tanulj már meg linkelni D:
szépes a garoj -
cyrus #8839 akurvaélet :| -
#8838 Na
-
#8837 Karcsikám figyimá! NÉZZÉHÜLYÉN, KÖSZI! :-)
-
#8836 -
#8835 vazeg télleg sok lesz, pedig én türelmes gyerek vagyok, de mingyá odabaszok egy vonalzót ha tovább sustorogtok ott a hátsó padban!!!! -
#8834 nade-nade-nade...hát nem igazam van??? :DDD
-
#8833 A magam igényes, barátságos, színes, tiszta és GYÖNYÖRŰŰŰŰŰ igénye szerint...nem tagadom....tökéletes vagyok :DDDD...khmmm...na jó...
OFF :D -
#8832 Lazíccs kedves! -
#8831 Nebáncs. -
#8830 jajmá gyerekek
fijjuklyánokmarkolatok fórumnak bemutassalak? -
#8829 OFF
Ejj-ejj. *Szép* lenne egy férfiember "színes és barátságos" szobával... :)
"egy undorító f*s volt míg nem rendezkedtem ott be kicsikét magam igénye szerint[apro]" - ugye nem is kell írnom semmit? :)) -
#8828 A legtöbb nő együtt nem képes semmire...fellép az irigység, a féltékenység...ki a szebb, ki tetszik jobban a paliknak stb-stb... szal a nők csapatmunkája borzasztó :) Én sem szeretek nőkkel haverkodni...nagyon ritka a számomra megfelelő barát. (jajj...a műkörmöm...O,yan pasit látttam....ÁÁÁá....íhhhhh...és elélvezés... :Ð)
OFF -
#8827 Hmm...ha valóban a nők a hibásak...akkor mégis milyen nő miatt szedi szét egy 5 éves kisfiú a játékait??? Na jó...erre még rá lehet fogni, hogy kiváncsiságból, de arra miért volt kiváncsi anno a bátyuskám, hogy 15 műanyag katona hogyan ég el??? :Ð A ti mániátok a pusztítás....mi építünk, mi szépítünk. Nézd meg egy fiú szobáját, majd menj be egy lányéba! Az én szobám szines és barátságos, a barátom szobája meg egy undorító f*s volt míg nem rendezkedtem ott be kicsikét magam igénye szerint :) -
static #8826 Tegnap amikor hazajöttem, az ajtó mellett ott trónolt egy akkor molylepke mint a fejem. Nem viccelek. Kár hogy nincs fényképezőgépem. :) -
cyrus #8825 jó kép bár sajna fake :( -
cyrus #8824 elnézést kérek :|||| -
cyrus #8823 azegy kurvavezélyegs doglog mntég megégetemmagam a cigivelis mikor ittam denemrészegen :@ -
#8822 nem csak az eszt kaptuk mi hanem az allvahu... -
#8821 Éndzsöl reggel fenyegetni fog keményen, nade akkor is:
A NŐK TEHETNEK AZ EGÉSZRŐL!!!!!
(Még a száj és körömfájásról is) :-))))) -
#8820 nem TI háborúztok, MI háborúzunk MIATTATOK :) szted Hitler a szőke német pasiknak akart imponálni? :D férfiak egymás közt ritka békések tudnak ám lenni, amíg be nem toppan EGY NŐ
hű de OFF, mint a régi szép időkben :D -
#8819 Jajj. :-)))
Félek Tőled egyre jobban :-))) -
FFX #8818 :O -
#8817 :))) Hát mondjuk, ha nem lennének palik, akkor megvesznék....imádok stírolni jó fenekeket, felső testeket...de ennyiben merül ki max a férfi nem hasznossága a szememben...sajnos nagyon ritka az olyan fiú, hogy mindenben passzoljon az elképzelésekhez...de gondolom fordítva is igaz :) De pasik nélkül azért én még nem lennék 200 kila :D ...ja és nem szívnék ...és annyira nem vagyok oda a pizzáért...én iknább lovagolnék, természetben barangolnék és azt fotóznám :)
Ja és, ha már háborúkról van szó...nem túl sok nő van olyan, amelyik hborút akar robbantani....asszem mi a butább, de érzékenyebb részt képviseljük...egy lány gyermek ritkán gyújtja fel a babáját "háborús hőst" játszva ezzel :D Ti romboltok, mi építtünk. -
#8816 Ugyan mi köze az igényességnek ehhez?