25245
-
#8815 Pfff....férfi igényesség :Ð -
#8814 sőt, ha a nők nem kezdenek el rinyálni az őskorban, hogy nem ízlik a nyers hús, a férfi nem próbálta volna megszelidíteni azt a kibaszott veszélyes TÜZET :D
sztem én se fotóznék, ha nem lennének nők, 200 kilósan döglenék egy tengerparton és egész nap szívnék napi 4-5 pizza között :D -
#8813 Ez már ősidők óta így van.
A világ ÖSSZES háborúját nők miatt vívták, még a kereszteseket is!!! :-) -
#8812 mondom én, a *#&@% nőké ez a világ, csak szépen mosolyognak és sínen van bármi :D -
G_ArchAngel #8811 Téged soha béjbe...:P - akiről ilyen szép fotók készülnek, annak mindent elnézek:) -
#8810 Értettem.De, ha szeretnéd törölni elküldöm neki priviben. -
G_ArchAngel #8809 Szépen "szétoffolták" a topicot, de talán tanulságos az eset, így nem törlöm...
Sokszor kértem már: negatív kritikát lehet aranytálcán tálalni - szóval koncentráljunk a képekre... -
#8808 ÖÖÖ....hogy neked mennyire nincs önbizalmad...szerinted muszáj mindenkinek mindent megmagyarázni? Miért nem szarod le, hogy ki mit mond???? Ami nem építő jellegű, intelligens tanácsadás, azzal te ne foglalkozz....meg amúgy is? Kit érdekel, hogy hova nem jutottál be :DDDDDDDD Na jó...ez szemétkedés volt. :) Sry...de ezt nem hagyhattam ki :Ð -
#8807 A PS-nek elvileg vissz kellene írnia az EXIF infókat. CSinálsz egy átméretező actiont, majd File --> Automate --> Batch -
#8806 Király, osztom! :D -
#8805 Egy kis kutyaszarral a talpán szétkenődve, jobb lenne. -
#8804 ez elég trendy?
-
#8803 webgalériát csináltam ps-ben. -
#8802 Mivel méretezted át? -
#8801 mé nem látszik az ex info 1 sima átméretezés után? -
#8800 nemtom szépe.nekem tetszik :)
1 vágás ráférne, de most nincs kedvem :C
meg ték is -
#8799 :@ -
#8798 nem fake, csak ezek tornádók, a Katrina magzat korában volt ekkora :) -
#8797 zsír... amugy fake :D -
#8796 jaoksry -
#8795 hát neméppen -
#8794 tecsinátad?:o -
#8793 Katrina :o -
#8792 Inkább a városi gyerekek falun :) -
G_ArchAngel #8791 mé', a covergirl Blasta húga?
akkor lehet benyomulni a családba? :PPP -
#8790 meg se merek szólalni... :D -
#8789 -
#8788 öööö a planned itt nem helyes, leülhetsz, karóak -
#8787 Paks, Szentlélek teNplom
Planned by Makovecz -
#8786 Jó is az, ha ilyen aranyos nefotozz címlaplányok vannak a családban :D -
#8785 ehe :-) -
#8784 :D
tényleg jó.hol botlottál bele? -
#8783 "de a linkelés már kiment a fejemből"
Tippem sincs, miért..... -
cyrus #8782 mordorbanvoltál (Y)Y(Y)YY(Y)Y(Y)Y(Y -
#8781 Lol.
Feltöltöttem, hogy belinkelem, de a linkelés már kiment a fejemből :-DDDD
De amúgy kösze! :-)))
-
#8780 -
#8779 kemper -
#8778 szép kép blasta :) -
#8777 csak azt nem értem, miért hiszik azt az emberek, hogy majd az egyetem pótolja az alapvető hiányosságokat.... elfajult nagyon ez a világ, itt már mindenkinek mindent szabad, sötét idők jönnek -
cyrus #8776 szerintemtökgecivagy yeltzin, hátnemérted hogy egy egyetemre milyen kurvanehéz bejutni !!!!!
minden évben csak egy darab ember lehet olyan szerencsés az egész világból hogy felveszik az egyetemre !!!!
deviszontha felveszik akkor elvégzi ésakkor ha elvégeztemajd akkor a világ legjobb fotósainak klubjába fog tartozni, ésakkormajd jólesz :|