25245

• Blasta
    Najó, legyen písz
  • Yeltzin
    öööö szvsz ha megnézi, sem látja, úgyhogy elvan az árnyékkal, addig is szórakozik.....

ha túl sokat vársz valakitől, csalódás érhet
  • Gladiator
    Yeltzin!
    Azt birom benned, hogyha a te képedre vki vmi rosszat mond, akkor meg vagy sértődve, és mondod, hogy nem, az úgy jó, az úgy művészi, és nekünk nincs érzékünk a művészethez, ezért nem értjük át a te látásmódod. VAGY, csak simán elkezded baszogatni az ő képeit. Nem lett volna egyszerűbb annyit írni, hogy az az árnyéka, és nem tudtam megoldani, hogy ne legyen benne (bár amilyen fasza srác vagy, te biztos megoldottad volna). Erre írod, hogy ne írjak baromságokat. Én nem azt írtam, hogy baszd meg, szar a képed, mert belelóg a szemébe a szempillája, hanem, hogy az az apró részlet nem tetszik.
  • Blasta
    Nem mindegy. PONT ez a lényeg, basztál rendesen megnézni, de kritikát azt egyből...
  • Gladiator
    árnyék?

mind1, akkor az ÁRNYÉK nem tetszik.
  • Yeltzin
    sorry, még mindig nem lóg bele...

de segítek: az árnyék

mindenesetre tanulságos, magát a fotót kevesen látják, legtöbben megakadnak az első részletnél... persze ha lehullott falevelet fotóztam volna vagy esetleg a saját árnyékomat, akkor rögtön meglenne a közös nevező... de ugye nem baj, ha nem lépek vissza nullára?

(megígérem, nem terhelem tovább a társaságot ilyen nehéz képekkel!...) :P
  • Blasta
    Te itt se lehetsz, hiszen hazamentél és ott nincs net!!!!!!!!! :-DDDD
  • Blasta
    Az nem a szempilla, hanem a szempilla ÁRNYÉKA!!!!!
  • Gladiator
    emgnéztem, még mindig belelóg
  • Yeltzin
    nekem meg nem tetszik, hogy nem nézed meg rendesen, mielőtt baromságokat írsz róla
  • Yeltzin
    én ezt kezdettől fogva alkalmazom is, de mai napig nem értik az emberek

hiába, a művészet nem mindenkié, ez nap mint nap kiderül
  • Gladiator
    nem tetszik, hogy a szempillája belelóg a szemébe
  • G_ArchAngel #8883
    Egy másik új szerzeményem:

A könyv bemutatja a képalkotás és utómunkálatainak rohamosan fejlõdõ eszközparkját, valamint megismertet a képmódosító programok kínálta lehetõségekkel. Vincent Oliver fotográfus és szakíró a digitális mûfaj legnagyobb mestereinek fortélyait tárja elénk, miközben behatóan elemzi képeiket és látásmódjukat.
  • G_ArchAngel #8882
    Melegen ajánlom, bennem egy világ omlott össze - eddig azt hittem, hogy van sejtésem a fekete-fehér fotózásról:

Richard Olsenius ezúttal a fekete-fehér fotózás mai gyakorlatának kérdéseit veszi sorra, különös tekintettel a rohamtempóban fejlõdõ digitális fényképezésre. A digitális technikának ebben a klasszikus mûfajban is mind többen hódolnak. Olsenius nemcsak hasznos tanácsokkal szolgál, de irányt is mutat mindazoknak, akik a fekete-fehér fotográfia kivételes erejét, szépségét a legújabb fotótechnikai eredményekkel és a számítógépes képszerkesztõ módszerekkel szeretnék ötvözni.

a könyv elolvasásáig én is hittem olyan dolgokban, mint "beégés", holott a ff fotózásnak a kiégett fehér rész fontos alkotóeleme...
    (ha tudatosan alkalmazzák)
  • Blasta
    Ezt most ugye nem komolyan mondod????
    (gyanítom, hogy de)
  • Blasta
    Sajnos ez így még elég kevés ám.
    Kusza a kép szerkesztése, zavaró a beégés a jobb szélen, a kép dől. Az sem segíta képen, hogy leírod milyen házat fényképeztél (meg kell állnia a saját lábán, magyarázat nélkül).
    Szóval, mindent bele, fotózz sokat és nézegess rengeteg fotót! Meg lesz az eredménye!

Remélem nem sértettelek meg, nem az volt a célom, ez a kritika a fotónak szól, nem Neked!!!! :-)
  • hen-tes
    ez jó :)
    talán az a háttérbeli ház (ott jobb oldalt) nem illik a képbe, de tényleg tetszik
  • hen-tes
    nem tetszik, hogy túl zizés a bőr :c
  • hen-tes
    hát ezeknél még az én levelem is többet mond
  • obe
    huh..ugyis néz ki, gondoltam hogy valami darkos hely

a gép mindegy(szinte)milyen, alényeg hogy ez egy tonusgazdag, jol komponált, szép kép..gratula
  • hyyb
    hali :)
    én elvileg egy teljesen amatőr vaok.. egy alsóközép géppel felvértezve :D (konica minolta z10)

vélemények?:)
    ez a "drakula-ház" Segesváron,Erdélyben :)
  • G_ArchAngel #8874
    Resident Evil poszter pályázat?:P
  • Yeltzin
  • Sné Zsuzsa
    [egyetért]
  • Yeltzin

az eredeti se vót egy National címlap, de ez meg.....
  • DJ RX7
    pssssztt....
  • Yeltzin
    hát én is szeretem a kávét, de nagyon agresszíven lekaratéjoznám a mutert, ha ezzel rontaná el minden napomat :D

majd ha szépen természetes módon kijövök az ájulásból 11 körül és elkobászolok a boltig, akkor jöhet a jó kis hosszú kávé sok cukorral automatábú nyócvané :) mire hazaérek, elfogy, és a harang elüti a delet :D na így okés, de nyolckor horror lenne :D

• Dzsini
    most miért? én például nem szeretem, csak tiramisu vagy csoki alakban :)
  • Yeltzin
    lol
  • Sné Zsuzsa
    Szeretem
  • Dzsini
    hát, az attól függ, hogy szereted-e a kávét...
  • Sné Zsuzsa
    Hát szar is nekem, hogy nem óra csörgésére, hanem egy forró KV-ra kell kelnem :PPPP
  • Yeltzin
    cudar gyerekkor
  • Sné Zsuzsa
    :DDDDD

Hát mostanában keltenek az ősök :DD (Itthon lakom...)
  • Yeltzin
    akkor már nem is élne :D
  • Blasta
    Biztos még nem feküdt le!
  • Yeltzin
    Jézusom, ébren 9 előtt??? LÁZAS VAGY, ZSUZSU????
  • Sné Zsuzsa
  • G_ArchAngel #8857
    elmentem ködös/párás napkeltét fotózni a tájba, szép volt, legközelebb rakok akkumlátort a gripbe...
  • ivjoe
    Csondy néni roxxx! :D