25245

• cement
    :DD
  • G_ArchAngel #8934
    OPM és János: HB2U!
  • cyrus #8933
    persze képzeld el igyis meglátta a gyereket leesett a székéről :D
  • Placebó
    neked ment az előző háesz
  • Placebó
    vazz bekapcsolod a géped és má UHHH??? :D Tschokker
  • Blasta
    Uhhhhhhhhhh
  • Aspyrin
    csini a baba, a második kép szerintem döbbenetesen szép lett
  • I.C.ram
    Jesszus mekkora az irisze (az eredeti képen is) Ez rendellenes! :D
  • obe
    happy börzdéj
  • cement
    durca nagyon
  • OPM
    jaja, direkt az volt a cél hogy ne maradjon természetes :)
  • prezi
    dűne
  • Sadist
    Uhh, a szeme nagyon mű :/
  • OPM
    túl kevés mostanában a kép, ahogy észrevettem
    én is jórég nem tettem be semmit... de majd most :P

előtte

utána (ps)
  • cement
    loál nocomment inkább :DDD
  • zakika
    es ezzel sokat is montal
  • smici
    hát :-)
  • davos80
    Siófok éjjel :

01

02
  • davos80
  • magus
    nyoo, pedig tenyleg :)
  • Blasta
    Lol, köszönjük szépen de nem lehetne kihagyni? Elment már az életkedv Magus selfpix nélkül is :-DDD
  • Yeltzin
    az a baj, hogy ez nem vélemény volt

ez annyi, mint kijelenteni egy autóról, hogy szar, mert túl nagy rajta a kulcslyuk..... pedig lehet, hogy a motorban egy harminc éves fejlesztőmunka fekszik, és az alváz 50 év múlva sem lesz rozsdás...

ha úgy érzed, hogy a képhez nem tudsz hozzászólni, akkor ne szój hozzá, de külön ezért porszemet keresni a csapágyban.... én sem írok semmit a számomra semmitmondó képekre (lásd #8910), mert tök fölösleges, ha egyszer nem tudom, mi ebben a jó... majd akit megmozgat, az ír kritikát, jót vagy rosszat, ahogy jólesik, és a fotós eldönti, hogy a hozzászólások alapján mennyire veszi őket komolyan

eleve abból indulok ki, hogy csak az kritizáljon, aki tud jobbat mutatni, ellenkező esetben mindenkinek járhatna a szája (fotóra pedig a leghatásosabb kritika egy JOBB fotó....)

még egyszer: ne keverd a beböfögést a véleménnyel, mert az utóbbihoz kicsit több kell
  • magus
    nah szerintem ez az egyetlen kep menne nekem is, lesz idom csinalok magamrol egy kepet, kicsit ugykodom rajta, es igen, nektek is elmegy az eletkedvetek
  • Gladiator
    Ha csak pozitív véleményt szeretnél hallani, akkor legközelebb ne konferencia-beszélgetést kezdeményezz, hanem hívj fel egy bizonyos embert. Részemről én letettem a telefont. Ne hívj...

(csak, hogy a telefonoknál maradjunk)
  • Yoz
    Nekem is...
    A mélypontot ábrázoló arcot egészen máshogyan képzelem el.
  • Gabesz amd64
    Ez egy esti tábortűznél készült:

• hen-tes
    szerintem az arc nem elég kifejező, túl erőltetettnek hat (nekem)
  • GregSB
    Szorulása van? :DDDD
  • Aspyrin
    mélypont
  • Yeltzin
    a stílus arcfüggetlen, és majd élőben elmagyarázom a lényeget ;)
  • Sné Zsuzsa
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
  • Sné Zsuzsa
    Hát....talán a legcsúnyább képe Krisznek :DDDD
    Asszem nem illik a gyönyörű arcához a stílus, de próbának jó! :)
  • Yeltzin
    lassan szezonja van, csinálhatunk házi pályázatot a témáról....
  • hen-tes
    bár szép kép, így tiszta fejjel :)

más: a lehullott falevelek igenis szépek
  • hen-tes
    számomra az a kis dőlés olyan hatást kelt, mint egy warcraft szerű rajzolt kőkorszak, ha érted mire gondolok :D
  • Yeltzin
    figyu, ne essünk egymásnak

vegyük úgy, hogy olyan telefont vettél fel, ami nem neked csörgött, asszem megfér egymás mellett pár stílus/réteg egy topikban....
  • Yeltzin
    sose tudni, ki olvas egy fórumot, nem igaz? (írjam oda, hogy törzstagok kíméljenek? :)
  • Gladiator
    Nézném én a lány arcát, ha vmi fekete folt nem vonná el állandóan a figyelmemet. Még ha el is próbálok vonatkoztatni a szemétől, akkor se igazán mond sokat a kép, főleg nem azt amit kéne. (kép címe: Remember those moments).
    De nyugi, majd jön Blasta, aki majd megnyugatat, hogy nagyon jól sikerült a képed, te is mondod majd neki, hogy ő meg milyen helyes fiú, és akkor mindenki happy.
  • Lateralus
    Azért adódik a kérdes: ha művészeted ennyivel felette áll az amatőr topikolvasók ízlésvilágának, akkor mit remélsz, amikor felteszel ide egy mindenkinek túl magas fotót?

Hisz rajtad kívül senki nem érti majd. ;)
  • Yeltzin
    "Nem lett volna egyszerűbb annyit írni, hogy az az árnyéka, és nem tudtam megoldani, hogy ne legyen benne (bár amilyen fasza srác vagy, te biztos megoldottad volna)"

Na látod, itt estél hasra. Nyilván meg tudtam volna oldani (fél méterrel eltolom a vakut), HA ÉRDEKELT VOLNA. De sajnos, ha már így felhoztad, a legtöbb ember kb. ennyi érzékkel rendelkezik a fotók iránt. Ha a modell nincs rommá lőve fénnyel, nem kedvesen mosolyog és a bőre nem selymes, bársonyos és persze a fotó nem SZÍNES, akkor "Houston we have a problem!". Tudod, itt a belógó hajszálak és az az 5 szempilla-árnyék az égvilágon semmit nem számít, de azt hiszem, teljesen hiábavaló lenne ennél tovább mennem. Fátylat rá, ha nem jön be, nem jön be, nehogy azt hidd, hogy ez kicsit is érdekel. Sőt, akkor érezném szarul magam, ha pl. neked tetszene. Akkor tudnám, hogy nem voltam elég kreatív....