25245
-
davos80 #8975 Újabb Balcsi kép, lehet fikázni, de sztem jó.
nagyban -
#8974 Dehogynem.
Mindenki poltokt! :-D -
#8973 sztem se :OOOo -
#8972 ez így nem vezet sehova :D -
davos80 #8971 Ez így ok. -
#8970 [ASZONGYA, HOGY:HOHHA] :-D -
#8969 Neke ez így megfelelő.
Semmi többet nem várok ettől a topiktól, minthogy megmutassam a -szerintem- jobba sikerült fotóimat a látogatóknak, tán/esetleg tanulnak belőle, AVAGY akár örömet szerzek egyeseknek velük. Mi más célja lenne? -
#8968 [mekksértőd] -
#8967 A lényeg: nem ismerek profi fotóst itt az sg-n.
Ha netán akadna is (vagy cask komolyabb amatőrökből lenne 1-2) akkor azok nem töltenének meg egy topikot, így a külön topiknak ilyen szinten értelme NULLA.
Jó ez így ahogy van, csak egyesek próbálják meg elfogadni illetve túltenni magukat azon, hogy ha ide fotót linkelsz, akkor rengeteg amatőr/hozzánemértő fogja véleményezni, illetve le se szarják.
Ez van, sztem ez működhet. :-) -
#8966 akkor meg az lenne h telelenne semmiresemjó, csunya képekkel :O mindegy. demokrácia van, így ezáltal sosem lesz olyan megoldás, amelyik mindenkinek megfelelő lenne :D -
#8965 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd -
#8964 hát az Archangel :D -
davos80 #8963 Jó, megláttam a topikot, gondoltam berakom, m SZÁMOMRA ezek jól sikerültek. -
davos80 #8962 Nemtom, miért baj, hogy nem profi fotók vannak csak.
Pont az lenne a pláne a topikban, hogy MINDENKI berakhatja a fotóit, nem csak profik. -
#8961 nézd, a képeiddel semmi baj (hát izé.... szal ha úgy vesszük....), csak épp készülhettek volna Pacsmagon is, pont kurvára a lényeg nincs rajta, hogy SIÓFOK....
másrészt meg olyan nagyok, hogy nem is tudtam egyben megnézni, bőven elég lenne 600px szélesen -
#8960 jo tudom nem az az ertelemben vett professzionalis fotozas lenne, de mas kifejezes nem jutott eszembe :D -
#8959 PROFESSZIONÁLIS FOTÓZÁS????????
És mégis ki képviselné a professzionális fotós kategóriát itt az sg-n????? -
#8958 hmm szerintem ez ugy is megvalosithatatlan, meg értelmetlen is, az lenne a jobb, h ha ezt a topikot átmódosítanánk "Professzionális fotozás" topigra vagy mittomén -.- -
#8957 és mivel ez így sux, már rég felvetettem azt az ötletet, hogy legyen egy spéci topik, ahova csak fotókat lehet betenni, semmi szöveg
ha valaki fikázni akar, tegye meg egy másik topikban -
#8956 Látod, hogy lehet :-D -
davos80 #8955 Ill. lehet, de nem túl sportszerű sztem. -
#8954 Jól sikerült, így van. Na de mondd már meg hogy Davos képei közül melyik sikerült jól? -
davos80 #8953 De nem lehet egy amatőr fotót bírálni! -
davos80 #8952 Én is így gondoltam valahogy... -
#8951 DE!
Aki vállalja, hogy beteszi, az készüljön fel, hogy akárkik -akár olyan hangnemben is amit nem bír a füle- véleményt mondanak róla. -
davos80 #8950 Hát félrevezető is, mert én tényleg azt gondoltam, h egyszerűbb, háziképek berakásáról szól.Tényleg mind1. -
#8949 "A topik igazabol nem ezt a celt szolgalja, hanem inkabb a magasabb szintu fotozast, fotoszerkesztest... "
sztem meg arról szól, hogy tedd be a jól sikerült fotóidat aztán CSÁ -
#8948 A topik címe elég félrevezető, mert arra következtethet az ember h ez a topik arra valo h ha en csinaltam egy kepet akarmirol szoljon is az akarmilyen szar is legyen berakjam. A topik igazabol nem ezt a celt szolgalja, hanem inkabb a magasabb szintu fotozast, fotoszerkesztest... Sztem... Na mind1 -
davos80 #8947 Szerintem arról szól ez a topik, hogy mindenki beteszi a saját készítésű képeit és kész.
Ha valakinek nem tetszik a kép, tartsa meg a véleméynét, illetőleg mondja el, de úgy,hogy mást ne sértsen esetleg meg vele.
Nem mondtam, hogy húdefasza képek, de mindenki másban látja a szépséget. -
OPM #8946 eheh -
#8945 a lényeg, hogy neked tetszik!
(amúgy értékelhetetlen képek) -
davos80 #8944 Bazzegte...?Attól, hogy még neked nem tetszik, másnak tetszhet, nem?
Nem vagy profi fotós, pont erről szól szerintem a topik. -
#8943 bazzeg nézd már meg, semmi él, semmi szép nincs rajtuk, csak egy folt mind2 kép :C -
davos80 #8942 Mi a baj, nem teccik, vagy mi loál,no comment? -
OPM #8941 meg az övében is -
#8940 Köszi a nevében. :o))) -
#8939 Édi, ez már fogyaszthatóbb kép sokkal! -
#8938 unokahúgod -
OPM #8937 "rám mered valami kéküvegszemű váNpír-monszta"
egyébként a nővérem kislánya (nemvágom a rokonsági kapcsolatokat), Anna
itt egy másik kép róla, (az előzőhöz képest:) minimális ps után -
#8936 Hát most képzeld el :-)
Kitörlöm a csipát és erre rám mered valami kéküvegszemű váNpír-monszta :-D
(aki amúgy halál aranyos az EREDETI képen...)