Digitális és analóg fotográfia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nyári reggeleken majdnem minden parkban láthatsz ilyet, ha süt a nap
(miért vakuzott volna?)
Riszpekk
Ezen a képen csak egyszeruen ilyenek voltak a fenyviszonyok, vagy van valami trükkje az ilyen beszûrõdõ fénynek?
Gondoltam rá, hogy vakuzott, de akkor az alak középen miért nem lett derítve, ha hosszabb zaridovel fotozta volna legalabb a kutya bemozdul, SZERINTEM.
Szerintetek?
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
nem rosszindulatból mondom, ez így van
Riszpekk
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Riszpekk
Erõltetett, hatásvadász, beállított mûtermi képek.
Mûbalhé 😊
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
Annyi derül ki róla, hogy valami egyedi gyártású, manuális cucc, nem Canon EF.
Ha jól emlékszem a fickó az Indexre is ír és amatõr csillagász, tehát ez inkább valami távcsõféle lesz.
lehet hogy valami régi cucc?
Riszpekk
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
ÁÁÁÁÁ
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Canon EOS300D
100/600 mm x 1,6
én akkor jöttem el amikor rávezették a troli felsõvezeték lefagyásának problémáját az aktuálpolitikára.... <#idiota>#idiota>
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
AKkó nemértem.
Lényegtelen, van egy kép egy F-117rõl ezen az oldalon.
Háttérben pedig egy varacskosdisznó parkol.
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
Egy faszi, aki a repteret fotózza ANNYÁIG :-D