25245

• ivjoe
  • G_ArchAngel #9346
    Abbalehetfejeznivagykivágokinnenmindenkitirgumburgum....
  • Yeltzin
    ennek kb. zéró köze van a művészethez, ez riport, realista, csak dokumentál

annál jobb, minél "véletlenebb"
  • Blasta
    Csak annyit írtam, hogy "nem mintha ANNYIRA meg szeretném érteni"!!!!

Kíváncsi voltam a véleményedre, ha már nem jött be egyik riportfotó sem, de miután a magyarázatod eléggé -hogy is mondjam- féllábon sem áll meg, így már annyira nem érdekel.

A többire már nem reagálok, felesleges a flém.
  • I.C.ram
    Ha nem akarod megérteni, akkor miért reagálsz rá? Művészet meg relatív, de ugye vannak emberek, akik ezt képtelen belátni, kb ilyen indokkal küldték maglyára az eretneket is...

Egyre inkább olyan érzésem van ,hogy ti ketten urljátok ezt a topikot, és csak az a jó, amit ti mondtok, csak a ti képetek a király, ha valaki belemer kötni, jajj neki! Najó én innentől kiszálltam. Majd lehet nokommentezni, meg nonszenzni, az úgyis trendi :P
  • Ams
    Nem majd szól a csajnak, hogy térdeljen le a haldokló ember mellé...
    "kicsit lejjebb, ok, mehetsz."
  • Blasta
    Egy csomag kavicsot? :-))))
  • Blasta
    Érthetetlen vagy továbbra is (na nem mintha annyira szeretnélek megérteni)

"Egyszerűen jókor csattantak, jóhelyen, semmi előre megfontoltság nincs bennük, sőt egy-kettőnél olyan érzésem van, mintha a fotósnak tök véletlenül jött volna össze."

Ez nonszensz! AZért nem jó egy riportfotó mert nem látsz benne MEGFONTOLTSÁGOT, illetve hogy VÉLETLENÜL kattintotta el?????

A jó riportfotók 99%-a így készül, véletlenül, szar záridővel, szar beállítással stb... (nem mintha ezek között bármelyik is ilyen lenne).

Azt eltudom fogadni, hogy nem jönnek be, nincs affinitásod a dologhoz, van ilyen, csak akkor nem értem ezt miért nem lehet belátni és inkább nem szólni a témához?
  • prezi
    [kövez] :DDDDd
  • I.C.ram
    Akkor most jöjjön megint az a fázis, hogy egyszerű vagyok, mint egy vonal, meg hogy belőlem kiírtották a művésze utolsó szikrját is, meg hogy szimplán fasz vagyok stb...

Egyszerűen nem tetszenek! Láttam már krilliószor jobb képeket a témában. Nekem ezek sima cnn.com-os képek számomra. Egyszerűen jókor csattantak, jóhelyen, semmi előre megfontoltság nincs bennük, sőt egy-kettőnél olyan érzésem van, mintha a fotósnak tök véletlenül jött volna össze.

Na akkor lehet kövezni.
  • Sadist
    Hehe :) Viszont előre meg tudtad mondani, hogy hol fog az üveg elrepedni nagy nyomás hatására
  • Dzsini
    szerintem igen, nagyon feszültségvonalaknak néznek ki.
    (volt régen olyan napszemüvegem, elég hülyének néztek az utcán mikor megálltam egy kocsi szélvédőjét nézegetni, és forgattam a fejem, hogy nézzem a táncoló szivárványcsíkokat)
  • Sadist
    Ezen a képen a kocsi lámpabúrája a polárszűrő miatt szivárvány színű?
  • Yeltzin
    én mondjuk megértem, ha valakinek NEM JÖNNEK BE a dokumentarista fotók (magam sem vagyok nagy rajongója ennek a stílusnak), de az tény, hogy a "nem tetszik" mást sugall
  • Yeltzin
    biztos a mélységélesség, a záridő vagy a WB, ki tudja... (és kit érdekel ez ilyen fotóknál?)
  • ivjoe
    Nincs agyonfotosoppolva, vagy nem láccik rajta, sry.
  • Blasta
    Jóvan, deazé izé...
    Életképek, mindegyik mesél valamiről, elképzelésem nincs mi nem tetszhet ezeken vkinek????
  • ivjoe
    Uhhh, de durvák!
  • Yeltzin
    nem tetszik neki na, mit indokoljon ezen?

sztem no comment
  • Blasta
    Tán meg is tudod indokolni?
  • Gladiator
    összes joak, főle a húslopós
  • I.C.ram
    Nekem egyik sem jön be.
  • cyrus #9325
    jajj ezisnagyonjóóó :

• cyrus #9324
    ez egy másik kategória nyertese. nagyondurva :

• cyrus #9323
    ezis jó kép :

• cyrus #9322
    World Press Photo 2k5 nyertes :

• Placebó
    Ezis
  • Placebó
    Teccik
  • BenceYCE
    lol
  • Blasta
    Ugye nem beszólsz?
  • Lateralus
    Igen
  • Loál János #9316
    "elengedett kézzel"
  • The Garrett
    hat kb :)
    amugy fotozgatok is még , csak semmi olyan kép nincs ujabban amit mutogatnek(szarok-emind). ha veletlen besikerülne 1 beteszem ide ofc:)
  • smici
    aranyosak :C
  • Yeltzin
    Ma ismerkedtem meg a faszival, érdemes vetni egy pillantást a munkáira
  • magus
    wow + netpincer:)
  • Blasta
    (kussmá!!!!) :-)
  • Yeltzin
    és dob egy majdnem hátast a kanyarban :D
  • Blasta
    :-)))))))

Jaja, sehol!

(kivéve, ha isznyat macsófotósvagy aki fotózás közben elengedett kézzel bobozik!!!!!!!!)
  • Yeltzin
    sztem hacker ;)