Digitális és analóg fotográfia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
htx <#worship>#worship>
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
de elég béna vagyok, a betöltést (load) sehol nem találom :(
van ps be egyolyan hogy (a history fül mellet általában) hogy action, ott tudod beloadolni, majd lejátszani (play). Kis angol tudás nem árt mer néha megáll és akkor kézzel kell megcsinálni bizonyos dolgokat (mondja mit és képtõl függ)...
kipróbáltam, nem rossz...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
ugye, oda kell? :)
A melós képeken megdõltem kicsit :)
Ez persze nem elítélendõ, vehetjük úgy fotó+digitális képszerkesztés=XXI.század mûvészeti irányzata.
A DPreview fórumain egy idõben százával próbálgatták lekopizni ezt a stílust. Igazság szerint szép és hatásos, de már nem egyedi.
1 pici hibát azért találtam :) (árnyék ottvan, de felette nem repül semmi sehol :D )
Amugy k.jó lett!
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"