25245
-
#10191 nem jól látod.... akkor hasznos ez a topik, ha olyan látogatják, akiket érdekel a fotózás, nem pedig olyanok, akik fényképezőgéptulajdonosok.... tegyél be egy szerinted érdekes fotót, kérd ki mások véleményét, kérj vagy adj tanácsot, ebből mindenki tanul
de képzeld el mi lenne, ha mindenki csak egy képet tenne be a kutyájáról.... ez nem erről szó, a kutya lehet szép, de a fotónak szakmailag nulla az értéke, vizuálisan meg olyan sablon, hogy már bántja a szememet
fotós topik, nem fotóalbum -
#10190 nem a profizmusról van itt szó, hanem arról hogy pár ember próbál érdekes jó dolgokat mutatni egymásnak, látványosan "rossz" képek nem kellenek. -
G_ArchAngel #10189 például az alsó képedet jól megvágod, akkor egy mókás kutyaporté lehet belőle, de így nagyon elnyomja a blökit a növény... -
#10188 nemflémelek csak utálom hogy hülyéneknéznek leirtam utánna hogy bocs nemkell túlragozni és oltani, fikázni őket ennyit akartam pá -
#10187 "figyu ha te utálod a kutyákat arról nemtehetek azér raktam be mer szép kép nem család hanem 2 rohadt kutya ez annyira fáj itt nektek?"
Nem érted.
FÉYNKÉPÉSZETI szempontból az a két kép NULLA. Neked lehet, hogy jelent vmit, mert a Te kutyáid, de nekünk semmit. Világosodik? -
#10186 gagyi a ... ird azt nem ide illő és kész de felfogtam azér fikázni nemkell.. -
#10185 ember ne kezdj itt flémelni, el lett mondva hogy nem a topic-hoz illő kép és kész, rakd be a kutyás topic-ba és jó..... -
Aspyrin #10184 Ah értem, akkor hagyom érvényesülni ezentúl a "profikat". -
G_ArchAngel #10183 Benne, azt itt megígérem, hogy nem fogok többet szólni a PS, retusálás, kivágás, színváltoztatás miatt...
egy kérésem lenne: ha nem okoz gondot, akkor egy minimális exif leírást mindenki tegyen be a képei alá:
- gép
- ISO
- gyújtótávolság
- rekesz
- idő
- fehéregyensúly
- objektív
- esetleges kiegészítő: állvány, vaku, szűrő
- esetleges módosítás: RAW feldolgozás, PS feldolgozás, vágás
Köszönöm! -
#10182 figyu ha te utálod a kutyákat arról nemtehetek azér raktam be mer szép kép nem család hanem 2 rohadt kutya ez annyira fáj itt nektek? nemértem no mind1 sg powa fénykép az fénykép nekem művészi és akkor már lekell rohanni irtam hogy bocs nemfogok több szar családi képet berakni ami nem is azvolt.. -
Aspyrin #10181 Gondolod, hogy valaki a családját mutogatva tesz fel ide képeket? Nem hiszem, hogy ez eddig egyszer is megtörtént volna. Ha pedig azért ne rakjunk fel képeket, mert nem vagyunk profi fotósok akkor meg nem értem minek ez a topik egyáltalán.. -
#10180 nem zártkörű, csak nem a "gagyinak" van -
#10179 az jó kis bőr, még 2 év, és hívom fotózni :DDD -
#10178 nem zártkörű, csak tényleg ki kíváncsi mások családjára? -
#10177 Csak mintha lenne SG-n is egy Brigi, azé nem értettem miért Angel linkeli a képeket -
#10176 persze, a digitálisban a PS, az analógban a labor -
Aspyrin #10175 Ez zártkörű rendezvény? Nem is gondoltam eddig.. -
#10174 pont az hogy nem, mert ide nem a tucat fotók kellenek. -
#10173 A fotográfiában benne van a kis péeselés? -
Aspyrin #10172 Túl van bonyolítva.. Sokkal egyszerűbb pl.: A mi fotóink, de nem akadékoskodom inkább. -
#10171 jesz, így már egyértelműen nem akárkik akármilyen fényképeiről szól
zsír -
#10170 ezvan, nekem az mer láma vagyok hozzá:D:D:D -
#10169 sajnos ebből a szögből, ilyen beállításokkal, ilyen fényben egyáltalán nem művészi -
G_ArchAngel #10168 így gondoltad? -
#10167 ja jóvan :) elször irkáltam ide, de ha csak ilyeneket lehet akkor ok ( az első kutyás művészi ahogy kinéz a bokrok közül sztem :D ) -
#10166 jogos, de talán át kéne nevezni a topikot
"Fotográfia"? -
G_ArchAngel #10165 Na, akkor mégyegyszer:
ez nem családi fotóalbum, a kacsa rendben van, mert "bemozdulós-dinamikus-elkapott", de a kutyák ott voltak, aztán lefotóztad, ezt inkább kutyás topicba (van az is), de ha beállítod szépen a blökit, vagy vmi mozgást csinál (úszik, ugrik, fut...) akkor rendben van, de hanyagoljuk a "kedves kiscicás, gügyögő babás képeket, mert fotós szempontból értéktelenek, a család meg nem itt nézi meg a képeket... -
#10164 Hátezen felröhögtem :D -
#10163 [ még hozzáteszem, hogy Esztergom legszebb kutyája kitüntetést is kapott 3szor versenyen ] -
#10162 pont igy akartam :D tök jólett sztem -
#10161 sztem NEM sikerült lekapnod :) -
#10160 eztmeg Londonban sikerált lekapnom 1 parkban
-
#10159 :)) -
#10158 hogy esett ki a szeme? -
#10157 ezmeg a másik
-
G_ArchAngel #10156 mi a macskátok baja? allergiás? :)))
[MOST VESZ TÖRPESCHAUZERT] -
#10155 -
G_ArchAngel #10154 nem, csak csábítom ide, index-es...
tegnap Ő vette meg a Tamrac Velocity hátizsákom... -
#10153 Figyelitek hogy rámozdult... -
#10152 Már feltettem ide?
htx kkor :D