25245
-
#16674 ottleszek mint eddig mindig :) -
G_ArchAngel #16673 fényképezni azért még tudsz:) -
#16672 szar a bicóm, de htx -
gabatika #16671 hátha vkit lázba hoz: Critical Mass 09.22.
Újpesti rakpart 18:00 – Pesti alsó rakpart – Közraktár utca – Petőfi híd – Budai alsó rakpart – Döbrentei tér – Attila út – Alagút – Lánchíd – Roosevelt tér - Akadémia utca - Kossuth tér - Alkotmány utca - Bajcsy Zs. út - Andrássy út – Kodály körönd -
G_ArchAngel #16670 nekem tetszene, ha végigfutna a baloldali mozgalmas tömeg, hasonló magasságban, így kissé zavaró a nagy fekete folt...
mégcsak nem is a méretével van a gond, hanem azzal, hogy egyhangú a baloldalhoz viszonyítva... -
#16669 Budapest, belvaros. Canon A85 :) -
#16668 felső bejövősebb
holmerre mivel készült :o -
#16667 Nincs nagy forgalom, akkor johet egy masik is;)
-
#16666 -
efem #16665 akkor nem magyarul lenne megirva a palyazat sem -
#16664 persze, de akkor kulfoldiek kilove -
efem #16663 gondolom azert, mert a magyarorszagi furdoket akarjak nepszerusiteni -.- -
#16662 mi ez a diszkriminacio
nekem pont szlovakiai furdo kepem van -
mod #16661 Fúúú, mennyire bírtam...
Ez hasonlít a Grizzly Man című filmre, ami Timothy Treadwell életéről szól, grizzliket tanulmányozott, és a végén megette őt egy medve. :-C
Jó film, ajánlom! -
#16660 Bázzeg...
Jó arc volt a műsoraiban. -
G_ArchAngel #16659 nagy mókamester volt, a kisfiát is odatette egy bemutatók a krokik elé:)
mondjuk, Ő volt a legnagyobb krokodil-védő is, rengeteg helyen megmentette az állatokat és az élőhelyüket... -
gabatika #16658 -
G_ArchAngel #16657 Kicsit off, de a természetfilmezés miatt idekapcsolódik:
Elhunyt Steve Irwin -
G_ArchAngel #16656 igen, mivel ff patronom volt csak itthon:)
meg én még a februári - nem induló évfolyamra - adtam be a Károlyi-kert téli anyagát, az pedig nem is mutatott színesben... -
#16655 SZVSZ a Desaturate + Curve állítástól (akár külön színcsatornánként) nincs jobb B&W konvertálási módszer, persze hacsak nem nagy mennyiségről van szó. -
#16654 Htx, én is erre gondoltam, csak nem volt fent a gépen. -
#16653 melyik sunyi ment oda ilyen motorral? :D -
#16652 Arch: te FF-ben adtad le az anyagot a sulinak?
-
#16651 Az a 25 véletlenül nem a "szerszámossz"? :DDDD -
#16650 Hááát, ha vastagabbat akarsz szarni mindenki másnál.
Ott bukott meg a dolog, h 25/185/67. Mertha az lett volna ott, h 20 éves vagyok és 90/60/90... ^^
-
#16649 "Fiúkat várok(én: 25/185/67),akik szeretnének magukról ingyen erotikus fotókat.Segítek levetkőzni a gátlásokat is.:) Ez a levlista azért jött létre, hogy Te is jelentkezhess modellnek erotikus fotózásra. Nem vagyok fotós, és nem is pénzért csinálom az egészet, hanem a fotózás élvezetéért. Nincs annál jobb, mikor a fotós és a modell összefonódik, és együtt hoznak ki egymásból minél többet a világ és a maguk gyönyörűségére. No, megjött a kedved? Akkor jelentkezz gyorsan. "
Na megyünk? -
#16648 Fotós levlisták. -
efem #16647
nemtom volt-e -
#16646 Nik color effects pro-ban asszem van BW konverter. -
#16645 Dohh
-
#16644 Ez jo :D
-
#16643 -
#16642 HTXVM -
#16641 fordítva már megy:
-
#16640 NEEEEE -
#16639 NÉGERBŐL FEHÉREMBERT PER KLIKK? -
#16638 ÜBERLOÁL -
#16637 Ismertek valami jófajta PS plugint feka-fehér konvertáláshoz? -
#16636 Segédvonalakkal. Előveszed a vonalzót View --> Rulers és abból elő tudod húznin a segédvonalakat. Vagy View --> New guide.
A vonalzó és a segédvonalakkal fel tudod osztani jól. :)
Imageready viszont tud olyat, h felosztja a képet x egyenlő részre szeletekkel (slice).
És a segédvonal meg a szelet magához vonzza a kijelölö/vágóeszközt, stb.
Szal a legkönnyebben így, ha a darabok külön képként lesznek mentve:
Megnézed szélesség, magasság, számol, megvan egy darab mérete. Felosztod vonalzóval, segédvonallal. Kijelölöd az első darabot, Ctrl+C, kérsz egy új dokumentumot. (Akkora képet fog felajánlani, amekkora a vágóéapon van.) Átmész az új képre, Ctrl+V. [...] -
#16635 Hi
Amatür kérdés... PS-es
Hogy lehet egy képet teszőleges x egyforma darabra vágni a legeygszerűbben?
Előre is köcce...