25245
-
efem #16794 koszi a valaszt eloszoris,
ultramegagigagagyi (sigma 18-50/3,5-5,6) mar reg rajottem h nem "valodi" portrezashoz valo, az jo nekem buliba .. kicsi konnyu, óccsó, es jobb mint a kitobi.
erre a celra beszereztem a hiresneves muanyag otvenest (50/1,8 mkII) ill megvannak az m42 joszagok is. ez utobbival most jatszadozom, de picit lagynak tunnek, foleg a szeleken ( lehet azert mert nem digitre talaltak ki?:) )
ha minden igaz holnap lesz 2 alanyom, akiken picit kiserletezhetem, legalabb kiprobalhatom a tanultakat - latottakat :)
ezek a ps pluginok, ill tarsaik merre lelhetok meg?
[tutorialokat mar szorgosan olvas] -
#16793 woáw, szépes. én is mennék [EZAZ ÁLMA]
...de diákként (mellette szar melóval) elég esélytelen
liquid rulz -
#16792 Nájszos hely :o
Zero7 is jóak -.- -
G_ArchAngel #16791 akkor az EF 300/2.8 L IS USM-ről hivatalosan is lemondok...:( -
AnonymouS #16790 és társai, de ezt már a progrock topikban :D -
mod #16789 -
#16788 Liquid Tension rulz! -
AnonymouS #16787 Nagyon szépek a képek és hangulatos az összeállítás! A zenék sokat dobnak, nekem akkor nőttél nagyot a szememben, amikor meghallottam a Hourglass-t a Liquid Tension Experiment-től, ezt kevesen ismerik :). Gratulálok az egészhez és további jó fényeket! -
#16786 jah 340e körül is meg lehet úszni egy személynek :) -
#16785 ja, ez egy személyre igaz :D
-
#16784 400 alatt megvan
-
#16783 pedig ilyenek az árak :/ -
G_ArchAngel #16782 elsőre kaptam egy 800e-s ajánlatot oda-vissza turitaosztályra 2 felnőttnek...
kicsit elszomorodtam... -
G_ArchAngel #16781 mivel kell ide kirepülni, én csak EU fapadoshoz értek:( -
egyszer úúúúgyis kimegyek ide!
-
#16779 wellington: zero7 - in the waiting line -
#16778 jah megmutattam melótársamnak is és már nagyon menne ő is :) -
G_ArchAngel #16777 ja, és ki az az előadó, aki a Wellington és a Northern Island alatt énekel...? -
G_ArchAngel #16776 k*rva jó hely, nagy kérés lenne egy beszámolót kérni?
milyen érdekességek történtek, hol voltatok (kocsma, meccs, múzeum), hová terveztek túrát (parttól beljebb még nagyon nem voltatok, igaz?), milyenek a nők, kaják, emberek, dolgoztok-e valamit...
pls... -
#16775 wellington.exe rulz! (zero7 is :))
a többi is jó, de engem ez fogott meg.
Grat! -
#16774 jah az érzékelőm koszos :) nemkicsit
próbáltam pucolni körtefecskendővel de nem volt meggyőző...
Majd kipucoltatom
THX
Nemfájba gyertek... alszani van hol... :) -
G_ArchAngel #16773 Hawkins Hill kicsit szétesett, de amúgy gratulálok:)
(ja és koszos az érzékelőd...)
amúgy jövő nyáron kintleszel? Mert ha 2 személyre nem fájna, akkor lehet kimennék asszonnyal:))) -
#16772 a lengyel lányok csúnyák, a képeim meg nem lettek túlzottan érdekesek ahhoz hogy berakjam őket ide :( majd azért keresek 1-2 jobban sikerültet, de semmi húdejóra nem kell számítani :| -
#16771 Éncsináltam bakker... :) komolyan
Az összeset... két slide-on a horvátcigány is rajta van van
-
G_ArchAngel #16770 ezeket Te csináltad? zenével, menüvel mindennel, vagy a hivatalos anyag?:) -
#16769 najó nempicsáskodom:
Wellington
Wellington és környéke panorámák
Északi sziget panorámák
lehet kepkedni, a méret miatt is, vegye vigye -
#16768 -
#16767 LOÁL több mint 3szó :) -
G_ArchAngel #16766 (vigyél újságot a trónra, úgy jobban megy az idő, mikozben "elmélkedsz") -
#16765 Jogos, de mit csináljon az egyszeri parasztfotós, ha neki nem az tetszik?
Mind1, úgyis csak ahhoz térünk vissza, hogy ilyen a művészet és kész, baromi nehéz definiálni, hogy egyáltalán mit lehet művészetnek nevezni, úgyis a befogadó dönti el, hogy neki mit jelent, vagy esetleg ki az, akit ő művésznek nevez, a műértőkről is nehéz megmondani, hogy sznobságát adja-e elő, vagy tényleg van valami érzéke hozzá, BLÁBLÁBLÁ. :-@
Most egy kicsit hagyjatok magamra, hadd elmélkedjek ezen, természetesen hótfeleselegesen. -.- -
#16764 éppenséggel akadnak
de nem merem publikálni -
Lateralus #16763 Tuti retusált a tekintet a képein. Így ni! -
G_ArchAngel #16762 esik a hó?
mikor kapunk Zsák-lakról belső gömbpanorámát?:) -
#16761 Ne forgass ki. :-@ -
#16760 Vastaps Elvtársak -
G_ArchAngel #16759 Nézd, aki hivatásos, az már letett valamit az asztalra és elismerik a munkáját - az Ő szava egy magunkfajta számára követendő és szent, de legalábbis megfontolandó a tartalma!
Szóval...
[MEGYEK AZ ASZTAL ALÁ, A SAROKBA] -
#16758 A teszavadaz -.- -
#16757 Persze, mert az ő szavuk szent, mi? :) -
#16756 Zavarja a szememet -> nekem baj, nem így csinálnám. -
G_ArchAngel #16755 persze, de vannak itt hivatásosok, akik ebből élnek, majd Ők megmondják - én csak kidobnivaló könyvekből tudok idézni...
[SZÉGYENLI MAGÁT, MÉLYSÉGESEN]