25245
-
gabatika #16955 Akkor grat!
Én pl. örülnék egy galériának, ahol a beküldött munkáitok vannak. -
#16954 Pripjaty -
G_ArchAngel #16953 Megjöttem:)
Kicsit oroszrulett: ha jó kérdéssort kapsz, akkor semmi gond, ha beletalálnak vmi sötétlyukba, akkor jön a makogás...:)
nekem egy kis studió és világítás, illetve a nagylátószögű objektívek felépítése jutott - így szerencsére feleslegesen izgultam agyon magam...
a képeim meg tetszettek az öregnek, szóval már nem parázom:)
utólag mégegyszer köszönöm Obe-nak a segítséget és támogatást - főleg a tanácsokat a fotósorozattal kapcsolatban:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerényen: nem nézte meg a februárban leadott fotóimat, mért még most is emlékezett rá, mint a leadott legjobb munkára:DDD -
#16952 Egyelőre csak Angelnek vannak élményei -
efem #16951 nah a 2 felvetelizotol elmenybeszamolot kerunk ha megjottek :) -
#16950 Hogyan kommunikálsz a helyiekkel? -
Yula #16949 Javítás alatt és köszi a figyelem és felhívást! -
#16948 Igen, sry. (Ez a gyors gepeles hatranya) -
G_ArchAngel #16947 Mellette, ha már... -
obe #16946 há hogyafenébe fogjunk meg egy hivatásost?(profi szótol hányok):)))..igazad van egyébként, de ha nem bírja elég jól a nyelvet, kérjen segítséget, valószínű a weblapját nagyon sokan nézik, illik venni a fáradtságot, hisz képenként csupán egy mondatról van szó...mert ugye a képei viszont nagyon jók... -
#16945 De szar ez a szkript, a Safarival egyuttveve... -
#16944 Ha jobban megnezed: Az legelsot kijavitottam. Aztan egy masik peldat is kijavitottam. Szoval kapasbol megmondtam kettot.
Melette fikaztam is, az igaz...
Ha akarod kijavitom a tobbit is, mert ezt nem birom nezni. -
#16943 Az legelsot kijavitottam. Aztan egy masik peldat is kijavitottam. Szoval kapasbol megmondtam kettot.
Melette fikaztam is, az igaz...
Ha akarod kijavitom a tobbit is, mert ezt nem birom nezni. -
#16942 Azt nem értem mi a jó abban hogy fikázod, ahelyett hogy pl segítenél neki kijavítani a hibás mondatokat?
Magyar mentalitás rulez. -
gabatika #16941 Szép nap ez a mai...
Én felvállalnám a kiröhögést, ha lenne lehetőségem, elég vér bennem és szakmai hozzáértésem egy ilyen sorozat elkészítéséhez, amihez csak gratulálni tudok! -
#16940 De akkor miert irja ala angolul? A fotokhoz hozza vannak illesztve a szovegek is, szoval lenyegeben a fotot bassza el vele,:) Mert ha pl egy kulon lapon irna egy sztorit a fotokrol...
Az meg megint mas, hogy ha vki tud angolul, az teli szajjal rohog. Akinek meg anyanyelve.... -
G_ArchAngel #16939 Oké, Te angolul tudsz jobban, Ő pedig fotózni - ez a topic melyikről is szól?:) -
#16938 Ohh en is elirtam.
Nabi haza megsemmisiti az Izrali Katonai Eroket. De meg igy is hibas az angol mondat :D
-
#16937 "Nabi Abul Silmirs house destroy the IAF."
Bazz, ez meg szo szerint ezt jelenti:
Nabi haza megsemmisitette az Izraeli Katonai Eroket. :DDDD
Ezt ki a bre irta????
Bocs az offert, de ha ilyenek vannak, akkor hiaba jok a fotok, total hulyenek fogjak nezni a fotost. -
#16936 Sok nyelvtani hiba van, de ugye egy kép többet mond... -
#16935 Meg ez is: ...fragmantation bombs pieces...
Fragmented bombs' pieces, nemde? -
#16934 A szoveget ki irja a kepek ala? Mart van nehany, amit baromira nem tudok ertelmezni, pedig mar tizenegy eve tanulok angolul...
Szal ha bennem van a hiba, akkor pls magyarazzatok el.
"Old woman who is houses is the front line and destroyed the Israeli tank."
Most mivan? Megsemmisitette az oregasszony az izraeli tankot? A mondtat elso fele meg tok ertelmetlennek tunik nyelvtanilag is.
Nem olyasmi a lenyeg, hogy:
Oregasszony akinek a haza a frontvonalon volt, amit egy Izraeli tank semmisitett meg?
Mert akkor az igy lenne:
Old woman whose house is in the front line and destroyed by an Israeli tank.
-
#16933 Quicktime panoráma 10 perc alatt
Ez egy 200 ezres panorámafej, amivel rengeteg utómunkát lehet megspórolni, persze a halszem és a Mac is jól jönne, nekem ugyanez inkább fél nap.
A folyamatot viszont jól bemutatja. -
#16932 Nagyon profi képek, hatalmas riszpekt!
Ezeket is diára lőtted? -
G_ArchAngel #16931 köszönöm, az esélytelenek nyugalmával fogok bemenni...:) -
Yula #16930 Hajrá a felvételihez és sok sikert hozzá! Majd biztos találkozunk, mert a Népszabiban fotózom ;) -
#16929 Na a kepeket majd rakd be.
A csaj megvan mar? Az is kinai? Nyomjal kepeket arrol is.
-
G_ArchAngel #16928 igen, kicsit furcsa volt...
nem volt "előéleted" a fórumon, megjelensz itt egy Leica-val készült olyan sorozattal, ami kissé elérhetetlennek tűnő helyen készült (nem Indonézia elérhetetlen, hanem a halászok közössége)...
Azóta a tar.hu oldalon többször is megnéztem a galériáidat...
És most már láttalak képen is, Gárdi Balázs beszámolója mellett:)
Nekem holnap lesz a nagy nap, Daninak egy hét múlva - felvételizünk a Népszabadság Fotóriporter iskolájába...
Nem lenne rossz, ha többet járnál ide és néha adnál tanácsokat nekünk, nem lenne baj, mert így már ketten lennétek, akik kicsit támogattok:)
(megyek tanulni, mert ez a Fényképészet című könyv nekem kicsit idegennyelven íródott - Robert Caputo-é olvashatóbb...) -
efem #16927 anyam.. irigyellek is meg nemis :)
mit erzel belul ienkor, amikor ezeket az embereket latod?
en tuti nem tudnam ezt csinalni .. ehhez mar hivatastudat kell, de szivszorongatoak a kepek :( -
#16926 Hat ha ez a cel.
Van vmi haverom, aki most csinalja a diplomamunkajat vmi japaniszitika kutato szakon. Szolval vmi japaniszitika kutato tudos lesz vagy mifene. Kerdezem tole, hogy mi viszi erre az embert hogy ezt tanulja.
Meszelt melle kicsit, meg ilyenek, aztan kinyogte, hogy nougyek.... :D Poen nagyon. -
#16925 -
#16924 héj! a soldier fit for service képet melyik újságban láthattam? Vagy talán az indexen? Neeeem... A HVG-ben nem? -
#16923 nagyon jók! grat. -
#16922 Én is keresek a fotózással. A menstruációs "munkáért" a haverok meghívtak vacsorázni:D úgy borzalmas lett, de mind1. Amúgy tök meglepő, h ezek a kis ázsiak h érteken afotózáshoz. Kezdenénk a fotózást, erre a kiscsaj megszólal, hogy nem-e akarom beállítani a fehéregyensúlt, látott itt vhol egy fehér lapot. E.. mondom! Tudod, h mit jelent a fehéregyensúly? Mindent tudnak. Nem is értem minek kértek meg engem. Most egy szintén kiscsaj csinálja mellettem PS-ben meg Image Readyben a reklámjukat. Csak lesek, h ilyet is tud a PS:D -
Yula #16920 Szia és köszi! (indonéz bálnavadász falu volt ;) )
Az interjúban a háború fotózásáról van szó ennek kapcsán: Gáza-Izrael-Libanon konfliktus
Bár, remegő kézzel linkelem, mert multkor le lettem tolva, hogy profi fotós mit linkelget és miért nem jelzem a "profiságom" :) Azaz igazság imádok fényképezni, mint az itt fórumozók többsége csak van egy mákom, szabadidőmön kívül is csinálhatom!
Üdv Yula! -
G_ArchAngel #16919 az új Fotómozaikban Sopronyi Gyulával van interjú, Ő az aki egyszer belinkelt ide "Yula" néven egy "Slide Show"-t egy maláj halászfaluról...
(hátha érdekel valakit...) -
#16918 jatélleg, félrelinkeltem sry :D -
#16917 Ugyanmá az csak egy fantareklám :)
-
#16916 #16680
énnyertem -
#16915 akkor mindent bele
egyenlore nincs a tarsolyomban