25245
-
#17035 valahogy sejtettem, hogy kimész :)
de hát így kell ezt csinálni!
-
#17034 LOÁL! -
#17033 :DDDDd -
G_ArchAngel #17032 az első jó poén Tőled:) -
#17031 elég fapados az a skoda
[bocs] -
#17030 nemsemmi vazz -
#17029 durva képek dani. én nem néztem a tévét ilyen sokáig nem vágtam h ennyire eldurvult a helyzet -
G_ArchAngel #17028 fizetek egy láda J.Walker Gold Label whiskey-t annak, aki most fut egy kört az Országház körül és közben egy 10nm-es "I Love MSZP" transzparenst lobogtat...:))) -
#17027 Pont most akartam beírni, hogy nézzétek, de hát elkéstem. Mind1, ehhez csak gratulálni tudok... -
G_ArchAngel #17026 Alig várom, hogy meglegyen a sajtóigazolványom, úgysem ér szart sem:
Megverték a rendőrök a hírTV egyik munkatársát
Megverték a rendőrök a hírTV egyik munkatársát, aki az MTV székháza előtt zajló demonstrációról tartott közvetítésünkön vett részt. Jelenlegi információink szerint csonttörést szenvedett. -
G_ArchAngel #17025 most nem tudom mit csináljak: menjek ki fotózni vagy dolgozzak...?
bár már lezártak mindent... -
#17024 -
#17023 http://csehdaniel.hu/tenp/mtv2.jpg -
#17022 gecijó! kettest is ! ID -
#17021 bazz o: -
#17020 -
G_ArchAngel #17019 az a baj, hogy ilyen van ám nálunk is, csak mi nem vesszük észre...
ezen agyalok, hogy miként vehetném észre azokat az egzotikus pillanatokat, amiket egy külföldi fotós meglát Magyarországon, vagy mi könnyen meglátunk külföldön...
furcsa, de nekem soha nem jutna eszembe olyan öregembert fotózni, akkor busómaszkokat készít Mohácson, ellenben egy nepáli faluban le sem szállnék a készülödő serpákról... -
obe #17018 a jégkockák isten wiszkijében könyvét birtoklom, ügyes fickó, pont ehhez lenne kedvem nekem is, archaikus kuturák dokumentálása.. -
#17017 -
#17016 Az indiai-tibetes (Ladak) anyagat volt szerencsem "gondozni", nagyon jok. Foleg a portrek. Web-en nem sok van fent beloluk. De emberieg is nagyon korrekt ficko!
Jelent meg sajat konyve is, teljesen onalo kivitelben, tervezesben, kiadasban stb. -
gabatika #17015 Szabó Zoltán
Szerintem érdemes végignézni. -
b0mb #17014 [SRYZIK WELL] -
#17013 ezt apumék fizetik. az obit meg nekem kéne, mert nekik úgy sem tudom megmagyarázni, hogy a mostani szar és kell egy új 150.000ért. -
G_ArchAngel #17012 állítólag tanul, de szerintem a szülei elcserélték egy maláj masszőrlányra:) -
#17011 "...Majd ha gazdag leszek veszek ..." LOL! Miert, most SZOT-udulos beutaloval mentel Malajziaba?! -
#17010 Az a fura itt és egyben jó hogy nagyon nincsenek történelmi helyek... fijatal ószág, egy-két maori relikviát leszámítva... Elvittek egy nagyon öreg kastélyszerű épülethez hogy azaztán... meg hogy kőből van (csak a nagy felhőkarcolók nincsenek itt fából) hát a falum melletti gazdagparazti kúria érdekesebb mint az... de hálás voltam igazán... így marad a nécsörfötózás...
Gladiator Grat... azé én is irigykedem :)
elég sok képem van főkéne dógózni csak a laptom kicsinájja a szemem 1-2 óra után így lassan megy retus :) -
#17009 Ez kívülről az egész hely. Jó kép lenne, csak 3 hülye turista belemászott a képbe...
eze ni! -
G_ArchAngel #17008 [IRIGYKEDIK ÉS GRATULÁL] -
#17007 Ja, még egy! notebookal szerkesztettem a képeket, szal lehet nem pont jó színeket állítottam be. Vagyis színt nem is állítottam, csak kontraszot, meg fényerőt. Nem tom normális monitoron hogy néz ki. -
#17006 Nah, megjöttem az első adaggal. Sajnos egy-két kép kicsit homályos, mert a teleobjektívem az kb egy 6-7 éves darab, az első analóg SLR-emtől örökölte a 350D. Majd ha gazdag leszek veszek IS-es 70-200L-t. Egyenlőre ez van. A képek a Batu Cavesben készültek a világ legnagyobb barlangtemplomában.
Na, hát erről a képről egy egész túristacsoportot operáltam ki PS-ben:D (bocs Angel!)
A csajok:)
Na, ezt nagyon sajnálom, hogy homályos lett, de csak titokban lőttem, meg ugye obi...
Hát, ez ilyen imádkozós cucc gondolom
Anya gyermekével
Majom1
Aztán még egy néhány majom
-
#17005 -
#17004 HTX Horváth Tamás. ^^ -
#17003 BSZN Ivanov Jonatán! -
#17002 Htxhtx!
Well, pedig arra az eléneklésre befizettem volna!
Jamásik: Mondtammár, h irc klienssel lehet msn-ezni és icq-zni? Közben persze ircelhetsz, csak egy másik server windowban megy mondjuk az msn. ^^
[URL=http://netz.nonoo.hu/bitlbee/#3]link[/URL] -
#17001 THX mindenkinek :)
kerek prímszám a francegye...
Gladiator: "tanulok", dolgozomm turázgatok, és tényleg minek... :) próbálok élni... ennyi
Angel te büdös téker :)
mégeccer THX a HBD-ket -
G_ArchAngel #17000 Neked is:
hepíbörzdéjtúúújúúú!!!
(ha feljössz skype-ra, akkor el is énelekem)
[NEM MOND IGAZAT] -
#16999 amúgy te dolgozol/tanulsz is kint, vagy csak túrázgatsz? egyáltalán minek is vagy kint?
amúgy boldog szülnapot, de ez így olyan snassz... -
AnonymouS #16998 akarom mondani HBD...
[] -
#16997 Htxvm! ^^ -
#16996 bszn Jocóak!
[Placebóról lemaratt]