25245
-
G_ArchAngel #17075 kéne valami Tecso gazdaságos kompakt, 20e alatt - van ilyen?:) -
#17074 Maori fiú, Maori lány
-
#17073 a bűnös
-
#17072 hja, éjfél utan indul a balhé -
#17071 htx
napközben kellene kialudnom magam, amire képtelen vagyok, este viszont biztosan ébren leszek, és 10 másodpercenként nyomom az F5-öt, közben hallgatom a tévét, és ha elég nagy a káosz, megindulok
[hős fotósszajha] -
#17070 gratula!
engem erdekelne, ha nem alszom el :)
-
#17069 ájiz!
Felvettek, sima ügy volt Y(YY))Y
Tegnap nem voltam, így is alug aludtam az elmúlt két napban. Ha ma is folytatódik a banzáj, érdekel walakit egy kiscsoportos túlélőtrip? -
G_ArchAngel #17068 Dani piheni a felvételijét kifelé, a többiről majd Ő, ha akar róla beszélni... -
G_ArchAngel #17067 aha, de nem publikus:DDD
(18+) -
#17066 Dani! Adj életjelet!
:) -
#17065 Valaki csinált tegnap képeket? :)
Addig is:
[URL=http://sgtagok.srv.hu/pictures/pix_1158741783.jpg]#17059 picit másképp[/URL] -
#17064 Amúgy itt nagyba sajnálkoztam, hogy fú de kár, hogy mégsem a BMR-re mentem, mert akkor legalább kimehettem volna fotózni. Erre ma megnéztem a videókat, azt teljesen berezeltem:D Nincs az az isten, hogy ebbe a tömegbe bemennyek:D -
G_ArchAngel #17063 az alsó nekem is, de Dani "fapados Skodája" a beszt:) -
#17062 van az indexen néhány szokatlanul jó kép. ezek pl kifejezetten tetszenek:
-
#17061 Víklisát -
mod #17060 Szép plasztikus. -
#17059 -
efem #17058 hat engem is a magam 101kilommal neha el el sodort a tomeg
lattam csunyan torott felszereleseket is :\ itt egy vaku, ott egy torott, megrepedt obi .. stb.. en a hatizsakomnak koszonhetem, h egyaltalan meg jarok, egy macskakovet kapott el helyettem amikor a vizagyuval kivonultak a rendorok 2m-el mogottem, mert beszorultam az egyik kapualjba -
#17057 ilyen kis szentély. ez a teteje volt, alatta meg volt egy kis üreg ahova gyertyákat meg füstölőket tettek. Azt csak azért nem komponáltam bele mert egy bazi nagy neoncső is volt benne, azé ilyen fehérhomályos a képem alja. -
#17056 loál volt, linkeltem haveromnak msn-en ezt a két képet, mondta kurvajók, megnézi az oldalad, rá 2 percre óriási felháborodásban tört ki, hogy "ie is unsupported" :DDDDDDDDD
aztán nagyon örült magának, hogy kicselezte, kérdem hogyan, erre mondja hogy "csehdaniel.hu/tenp" mappa... na öcsém jó vagy :DDD -
#17055 "imádkozós cucc"....
no comment, legalább nézz utána, mit fotóztál le, mielőtt publikálod
amúgy jó a fotó, tetszik (meg a majmosak is szépek) -
G_ArchAngel #17054 úgytűnik, hogy a jó riporter 120kg-mal szériázik, és legalább 3 harcisportban Európa-bajnok...
megyek is gyúrni, közben megnézek egy WTK-t:) -
#17053 szóval te is ott voltál, te gyújtogattad a kocsikat! -
efem #17052 kapott gyomorszajba egy gumibotot egyik barom rendortol, az operator kiscsajrol meg nekem kellett levakarnom 2 vadbarmot, mert nekiestek ... "kocsog media" felkialtassal
-
G_ArchAngel #17051 de akkor nem a weblapját, hanem egy NatGeo-s cikkét linkeltem, ha jól emlékszem... -
#17050 Meg itt a topikban is 1 hete kb. :-| -
G_ArchAngel #17049 de igen, a nyáron... -
#17048 ez most volt NG-ben, nem? -
G_ArchAngel #17047 -
#17046 de nem csak abból áll a felhozatal :)
na, ne it offoljunk -
G_ArchAngel #17045 mer' Dévú - a vak is látja... -
#17044 miért lenne koreai?
mert ott IS gyártják? -
G_ArchAngel #17043 idézni csak az igazán nagyoktól szoktak:)))
(Tanulj Tínó!) -
G_ArchAngel #17042 a Chevrolet is koreai autó, de nem mondják ki:)))
(lopni csak ügyesen és szépen, ahogy csillag megy... (oké ez meg más szövege)) -
#17041 énszövegem ID -
G_ArchAngel #17040 csináljunk:)
Álljunk ki Demszky mellett, mert szociózni úgy szép Budapest, ahogy van:) -
#17039 na és mi a mai program?
-
#17038 (Y)(Y)(Y)(Y)
[Figyegette a TV-ben, h lát-e ismerős arcot géppel a kezében. ^^] -
G_ArchAngel #17037 nálunk is volt ám akció a faluban!
felfújták a PM hivatal falára, hogy "Gyúcsány takaroggy!", meg azt, hogy "Táncojj, Feri!":)
ezért ma később nyit a piac is...:) -
gabatika #17036 elismerésem