25245

• G_ArchAngel #17115
    lehetne, de inkább makróra és HDR-re van igény...:)
  • hen-tes
    Sport fotók (Y)
    Abból úgy sincs sok itt. :-)
  • G_ArchAngel #17113
    az hasznos lenne:)
  • Gladiator
    well, en mindenkepp a bucimacit valasztanam
  • G_ArchAngel #17111
    jut eszembe: a Blikk az egyik újság, ahová Danival mehetnénk gyakornoknak...

na, ezzel a lehetőséggel részemről nem élnék...
    inkább Népszabadság, Magyar Hírlap vagy Nemzeti Sport...

persze van még pl. Tina (gondolom fehérnemű és celeb fotózás) vagy IM (izgalmas lenne Berényi Miklóst vagy a Fresh lányokat fotózni, esetleg Tokio Hotel backstage...)

[URL=http://www.ringier.hu/ringier/portal/nid/401;jsessionid=1B973790D8880983B52B81A8270B8F0E]A "kiadványok" menü alatti kiadványoknál lehetünk gyakornokok...[/URL]
  • Gladiator
    Ja, csak érdekességképpen kérdezem: A blikkben mit írnak a helyzetről? hányan haltak meg szerintük, és mikor jön az EU fegyveres serege? Olyan jókat szoktam kacagni azokon a faszságokon amiket kitalálnak.

egyik ilyen kedvencem amikor vmi vállalkozót lelőttek a házában:

Cím: Lelőtték a vállalkozót a házában
    Aztán a szövegben ezek olvashatók: Szitává lőtték a vállalkozót, aztán később belehalt sérülésébe a házában lelőtt vállalkozó, majd a cikk végén: egy fejlövéssel végeztek a vállakozóval.

És mindez egy írótól. Nevetséges, szánalmas...
  • Gladiator
    biztos gyöngyörű vagy:D
  • mod
    Azt se tudod, hogy nézek ki.
  • Gladiator
    köszi, te is;)
  • mod
    Szépek.
  • Gladiator
    jaj istenem szakadjatok már le arról az imádkozós cuccról:D
  • G_ArchAngel #17104
    azért ha végre elhúzol korallzátonyok közé búvárkodni, mi szívesen megnézzük a turistafotóidat...
  • G_ArchAngel #17103
    Ha nem ír semmit, az is jó, legalábbis jobb, mint az ominózus elnevezés :)

a kiemelt a lényeg, semmi értelme ezeket a képeket felíratozni...(szvsz)
  • Gladiator
    No, 2 új kép. Csak a ti kedvetekért kimásolok egy kis ismertetőt is a maláj útikönyvből:

Petronas Ikertornyok
    452 méter magas, ezzel a világ legnagyobb iekrtornya. Építészetileg hibátlan, 85000 négyzetméter rozsdamentes acélból van, amit európából importáltak. Ki tudja, talán épp magyarországról? Az alakja egy 8 ágú csillag egy körben. Szal magyarán egy kör, és 8 helyen áll ki, és ezzel vmi iszlám vallásos dolgot csináltak. Nagyon nem értem ezt az angol építészeti könyvet szal ezért fogalmazok ilyen érdekesen:D
    2000 munkás építette és a 42 emeletnél, 170 méter magasan van a világ legmagasabban fekvő függőhídja. A liftek sebessége 5 méter másodpercenként:D
    A hídra fel lehet menni reggel 9től fél 11ig, valamint délután fél 3tól 4ig, kivéve vasárnap:D Ha fel akarsz menni a tetejébe, akkor viszont a miniszterelnök engedélye kell. Amúgy az Entrapment című filmben itt kolbászolt Catherine Zeta-Jones, meg Sean Connery. Remélem ennyi elég.

• Alexease
    A "lazado" helyett maradjunk inkabb a barbar, huligan es egyeb IQ hianyos primitiv szemely megfogalmazasnal;)
  • obe
    a lomo egy erőltetett szar, egy trendi semmi, egy felkapott divatmajomság

egyébként egy orosz kamera volt, majdnem csődbe ment, mikor 2 osztrák felfigyelt rá(trend), és asszem felvásárolták, és most a kozmopolita ifjak a retro jegyében(gyűlölöm ezt a kifejezést)
    csattingatnak vele..

sőt bécsben már van is lomo cuccokra építő bolt(sapka, polo stb..mörcsendájz rulez)..szoval menő nagyvárosi arcoknak nem hiányozhat a táskájából:)
  • Alexease
    Ez nem unalmas, hanem szomoru es szanalmas;(
  • Yeltzin
    nem tűntem el, csak átadtam a szót a tanult szakembereknek :)
  • gabatika
    A Belváros-Lipótváros napjainkban

Fotópályázat a Budapest-Lipótváros életét bemutató képekért. A pályázatra min. 13x18, max. 30x40 cm-es papírképpel lehet nevezni.
    Nevezési határidő: 2006. október 16.

(háát...)
  • Galy
    dont think just shoot

:)
  • Gladiator
    amúgy ki az a lomó?
  • Gladiator
    ok, akkor bocs. majd máskor igyekszem kideríteni. Igazándiból ez egy eldugott sarokban volt, aztán ki sem volt írva meg semmi sem.
    Majmokról tényleg nem tok mit írni. Akikkel voltam egy kenyai meg egy indonéz hülyének néztek mit fotózgatok majmokat, hisz nekik tök mindennapi, én meg teljesen el voltam ragadtatva, hogy aaahh majmok a saját környezetükben! eddig csak állatkertben láttam max.

amúgy velkám bek Yeltzin! kicsit eltűntél mikor múltkor leteremtettek, hogy egy csomó mindenkinek elég rendesen megmondtad, h szarok a képeid. én is morci voltam, amikor leszóltad a törökországi képeimet, mert én oda voltam meg vissza tőlük, azt erre jön valaki azt leszólja. de most belátom, hogy jól tetted. kell néha az arcon csapás.
  • Gabo
    Néztem egy darabig az oldalt, aztán leesett. A melóhelyemen meg csodálkoztak, hogy miért röhögtem fel hangosan...
  • Yeltzin
    És szerintem igenis van ismeretterjesztő szerepe/jellege annak, amikor valaki egy távoli országból hoz képeket. Kivéve, ha lomográfus vagy turista. Lomónak ez a kép túl jó, ha turista, akkor meg ne mutogassa a képeit, mert saját magának készítette :)

Ezzel azt akarom mondani, hogy abban a pillanatban, amikor publikálsz egy ilyen fotót, felelősséget vállalsz az általa közvetített információkért és azok hatásáért.
  • Yeltzin
    Részben igazad van, de nem is írtam oda egyik képhez sem, hogy "guruló izé"... Vágod?

Ha nem ír semmit, az is jó, legalábbis jobb, mint az ominózus elnevezés :)
  • ivjoe
    De miért, ez nem ismeretterjesztő sorozat. :C

Mikor a gyosulási versenyt fotóztad bőszen jegyzeteltél, hogy melyik autó, hány köbcentis, hány lóerős, milyen nyomatéka van, mennyit eszik, milyen a gyorsulása, hányas lába van a sofőrnek? :C
  • 300Dani
    Néha futni kellett, olyankor megugrik az ember pulzusa, amúgy nyugisan figyelgettem, fotóztam. Augusztus huszadikán se kapott el a pánik, mint kb. mindenkit mellettem.
    Azt hiszem erre van a mondás a korsóval meg a kúttal.
  • Yeltzin
    nem azzal van bajom, hanem a megnevezéssel

ha már ilyen helyen fotózol, az a minimum, hogy a képpel együtt némi hasznos információt is átadsz a nézőnek

ha jól sejtem, ez egy Ganesha szentély, de ezt az is kiderítheti 2 perc alatt (via google) aki nem ismeri a hindu isteneket

a majmoknál se ártana megjelölni a fajt (valamilyen cerkófra tippelek, de ezt neked kéne tudnod) :)
  • cement
    atomok. nem féltél?:D
  • ivjoe
    LOÁL! :DDDDD
    Válaszható színekben! :DD
  • G_ArchAngel #17085
    Lázadóknak!:)
  • G_ArchAngel #17084
    mi bajod az olaszokkal?
    Ők nem kaptak kisebbségi műsort az MTV-n, ezért lázadnak...:P
  • ivjoe
    (Y)(Y)Y()
    Zászló fordítva. :CCC
  • G_ArchAngel #17082
    villanót nem vittél?

"loálcsáppal" deríthetnél (főleg más fotósokat jókedvre...)

:D
  • mod
    Miért ne lehetne?
  • 300Dani
    a lényeg: este égő autót nem lehet kiexponálni
  • G_ArchAngel #17079
    zászlós jó!
  • 300Dani
    Még tegnapelőtti képek, ha nem unjátok:

• Placebó
    maholnap...:)
    kicsit sok a meló, meg a imigration office-ba is futkozom, most hosszabbtom meg az itlétem meg váttom ki vére a legális munkavállalóit...
    sry, de megkaod :)
  • G_ArchAngel #17076
    Nájszos képek - mikor kapok mail-t?