25245
-
gabatika #17155 majd, ha jók lesztek -
#17154 szép -
G_ArchAngel #17153 egészalakos, fehérneműs?:)
[MÁR LÁTTA REGGEL] -
gabatika #17152 kép csak nektek, csak ma, csak -
G_ArchAngel #17151 Tőlem, milyet?
Tegyen be aki tud fotózni - majd én L-es objektívekben adok tanácsot, meg az átlagosnál nagyobb arcok borotválásához - ezekben nagy gyakorlatom van... -
#17150 nem kell a jog, semmi kedvem törölgetni, meg ilyenek. -
#17149 képet!!!4
-
G_ArchAngel #17148 Köztudott, hogy Yeltzin-nel sem mindig tudunk közös nevezőre jutni, de ez még mindig jobb, mint amikor valaki belinkel egy bogármakrót és mindenki "grat", "(Y)" és hasonlókkal kommentálja...
Amikor Te belinkelted a képeidet, Yeltzin legalább írt rá okosakat, nem a képről, hanem a tartalmához fűzött valamit - és ezi többet ér, mint a "hű, de jó"
Én örülnék neki, hogy a képekre jönnének rendes kommentek - és nem sértődések lennének a reakciók a negatív (építő kritikára), hanem értelmes válaszok és egy "köszönöm"...
Amúgy szívesen visszaadom a házigazdaságot, nem én kértem - adták, mert senki nem tartott anno rendet...
ps: Én nem fogok semmit kommentálni, mert nem értek a fotózáshoz, csak szórom a pénzt... -
#17147 lol, azé nem csak rólad szól a topik! Azé mer te vagy a házigazda, még én nyitottam a topikot! meg se kérdeztetek anno, hogy átadom-e, de nem gáááááz.... áááá... neeeeem.... -
#17146 hát ki tudja?! végülis mondta, hogy nem igazi muszlim, mert elég sok bűnt elkövetett már;) viszont most még nem hord kendőt, de nem is akarom, hogy el kezdünk járni, azt egy hét múlva felveszi a kendőt.
na, de off vége -
G_ArchAngel #17145 bizonyára nem szeretne lesüllyedni azokhoz a nagyképű amatőrökhöz, akik szórják a pénzt és imitálják a fotózást...(gyk: hozzám) -
G_ArchAngel #17144 szerintem ezt nem egy "fotós" topicban kellene boncolgatni, de mivel sok lehetőség nincs, az alapeseten kívűl, minimum 2.-ra rájössz:))) -
#17143 Amúgy Blasta hova lett? Remélem a múltkori nézeteltérésetek miatt most nem ő tűnik el egy fél évre, mint anno Yeltzin. -
#17142 milyen alternatívára gondolsz?:) -
G_ArchAngel #17141 nézd, a muszlim nőnek áll a rendelkezésére még egy-két alternatíva, csak mindkettőtök részéről nyitottnak kell lenni rá - mondjuk úgy: felkell eleveníteni az ókori játékokat:)))
a kínai lányokról én is sok "jóóót" hallottam:)))
(amúgy, ha egy muszlim nő egy európai - keresztény - férival szeretne intim kapcsolatba kerülni, akkor nem biztos, hogy nagyon érdekli a származása/vallása - egy fiatal lány nem hülye, tudja, hogy Európában mi a szokás:)...) -
#17140 áh, ne is mondd. Már ő is felhozta a témát, hogy esetleg járjunk, vagy vmi, de kiderült, hogy muszlim:S ami nem gáz, nem vagyok rasszista, de hát, azért egy európainak vannak igényei, és nem csak az esküvő után:D szóval vele maradunk barátok. Szereznem kell egy kínait, azok az igazi ribancok itt. Ahogy néha kinéznek, hát belepirulok:D -
G_ArchAngel #17139 van egy kiscsaj, akit említettél, hogy közelebb is kerülnél hozzá - róla nincs fotó?:) -
#17138 a batu caves képek között van olyan kép amin egyszerre 3 is van! olyan rohadt telhetetlen vagy... -
G_ArchAngel #17137 engem érdekel, de most már fotózzál NŐKET is, vazze:) -
#17136 Van egy két új kép az oldalamon, ha vkit érdekel. Semmi különös, csak ilyen turista képek a repülőtérről, haverokról, koleszról, suliról... -
G_ArchAngel #17135 nem baj, én is szeretem Vallejo-t, de ezek nem fotók - az volt az alapjuk, ez igaz, és szépek is, ez is igaz, de van amelyik annyira meglett változtatva, hogy lehet fel sem ismerném az eredetit... -
mod #17134 De ha egyszer szép (sokszor szebb, mint a fotó), akkor mit csináljak? -
G_ArchAngel #17133 bele?
"szétrajzolják", "átrajzolják" - maradjunk a fotóalapú digitális illusztráció kifejezésnél... -
mod #17132 Szerintem attól még fotó marad a fotó, hogy belerajzolnak ps-sel! Sőt! -
G_ArchAngel #17131 Tök szép rajzok:)
fav -
mod #17130 Hihetetlen jók, de miért. -
#17129 egész jók vannak köztük -
#17128 GArch ne nézze. -.- -
G_ArchAngel #17127 nekem olyan kell, aminek előltöltős mosógép alakja van, és 1:1 méretű, fix 8mm/1.2L objektívvel, 40mpixellel:) -
#17126 expohang tuti fémes ping -
G_ArchAngel #17125 PS-hez van "bucimaci" plug-in:
lefotózom a lázadást, lefuttatom rajta pl. a LionKing-filtert és a képet megkapom rajzolva, hogy Pumbaa és Timon rohamosztagos rendőrnek öltözve veri szét Buci Maci fejét, aki felgyújtotta Simba terepjáróját... -
#17124 Pont ezt akartam kérdezni.
Gondolom sokan olvassátok. -
#17123 de a bucimagazinban amúgy nem rajzok vannak? vagy ennyire megváltozott volna, mióta gyerek voltam? -
G_ArchAngel #17122 igaz, erről lecsúsztam... -
Lateralus #17121 Ja, de oda már megy a kolléganőd, akit múltkor említettél. -
#17120 Erről eszembe jutott egy Southpark rész, ahol az iskolatévé legnézettebb műsora mindig a "Animals Close-Up With a Wide-Angle Lens" volt ID -
G_ArchAngel #17119 gondolom fotós szempontból ez nem olyan érdekes, mint a Süni magazin, ahol legalább kutyus, cicus, aranyhöri képeket lehet készíteni:) -
Lateralus #17118 Buci Maci!!!
(dőlök) -
G_ArchAngel #17117 sakk, sporthorgászat... -
#17116 HDR sport fotók! :D
Meccs közben benyomod a pause-t. :p