25245
-
G_ArchAngel #17715 5D topicban pont most megy az okoskodás, lehet nem lenne hülyeség KF-es obikat használni, annak leesik a széle, közepe pedig hibátlan, bár riportozni az MF miatt lehetetlen velük... -
#17714 Zenitar -.- -
G_ArchAngel #17713 kellene nagyon az a 16mm [SÓHAJT] -
G_ArchAngel #17712 -
G_ArchAngel #17711 -
G_ArchAngel #17710 -
G_ArchAngel #17709 -
G_ArchAngel #17708 értem, amit mondasz, szvsz jogos is az esetek többségében, csak kívácsi lennék, hogy a tanár mit ajánlana: együtt emelje a lóval a lábát, vagy inkább a hátrébb lévő lábat... -
AnonymouS #17707 hangulatosak és szerintem nagyon jól kivitelezett, nem mindig jó ha minden a könyv szerint van -
#17706 Az alsó képre értettem. Tehát amikor a modell sétál, olyankor mindig akkor fényképezünk, mikor már az első lábán van a hangsúly, és a hátsót épp emeli fel.
de mondom, én csak így tanultam, érdekességként mondtam, nem azért, mert zavar. -
gabatika #17705 aztán nehogy gond legyen a lovas lányból! :p
jók egyébként (többi?) -
#17704 Őőő, most lehet én vagyok csokker, de nem értem mire gondolsz :)
A felső képen ugye lehetetlen hátra szorítani az emelkedő lábat, mert ott a fal. Az alsó képen meg ha az emelkedő láb lenne hátul akkor úgy nézne ki mintha korcsolyázna :D -
G_ArchAngel #17703 mindenestre a #17699 és #17702 is értelmes hozzászólás és a képpel foglalkozik...:)
(amúgy mindkettő "only rawshooter") -
#17702 Szerintem pont ettől egyedi. Mi az, hogy a lába hátul van? Ez szabály? Biztos így tanítják, de nekem talán pont ezért tetszik jobban, mert nem "mintaszer?" a kép, stílusa van. Már el is mentettem. Köszöntem szépen a figyelmet. -
G_ArchAngel #17701 ha igaz is amit állítasz, akkor is van egy kemény mentségem: a hölgy ritmusban lép a lóval:) -
G_ArchAngel #17700 hmmm, lehet...
nem olvastam, de nem is hallottam róla - ma megkérdezem suliban...
amúgy gondolom az alsóra gondoltál, mert a felsőn máshogy nem lehetett volna, mert akkor elég durva lett volna a "falnak dölés":)
Az alsó meg így jött ki, nem modellfotó, hanem egy fotóesszé része...
Ettől függetlenül érdekes ami írtál, ha elképzelem akkor valamennyire reális, bár emlékeim szerint a szobrászatban ez is - az is gyakorlat, és ugye a modellfotózás alapjai onnan származnak... -
#17699 Jó képek, bár ahogy én tanultam modellfotózásnál a modell feemelkedő lába mindig hátul van.
na nem mintha zavarna, csak mondom. -
G_ArchAngel #17698 -
G_ArchAngel #17697 -
G_ArchAngel #17696 egy ideig vicces volt, már nem az...
KÉPET!
vagy a betett képekről írjatok véleményt, esetleg általánosan a fotográfiáról és kiállításokról - de ezt a 'zindexes' cikket hanyagoljuk, htx -
AnonymouS #17695 Pofás ez a Lightroom, csak valamiért nagyon akad, sztem a histogrammokat számolja sokáig, ezt nem lehet kikapcsolni benne? -
AnonymouS #17694 Rawshooter 400Dvel nem megy mint írtátok, megnéztem a Lightroomot, ez tetszik, de az Aperture azért érdekelt mivel programon belül lehet vele feltölteni képet az iStockphoto-ra. -
G_ArchAngel #17693 semmi értelme nem lenne RawShooter Premium mellett...
ráadásul folyamatosan fejlesztik a Lightroomot, így aztán minek is ez az "Almás" hülyeség a jó kis picipuha rendszerre:) -
AnonymouS #17692 Az Aperture-nek van Windowsos változata? Van aki használja itt? -
#17691 még hányszor akarjátok belinkelni? a 2 topikban vagy 4x megvan ugyanaz a link 2 nap alatt... -
DecenS #17690 csak hogy ne lógjak ki a sorból, belinkelem én is az indexes fotóhónap cikket... -
#17689 Sőt, a Bóldvinokért se kért bocsánatot!!! :) -
G_ArchAngel #17688 szvsz az egyetlen dolog, ami miatt nem kellene...
kért volna a csodálatos "Due south" (viaszaton: "frézörésafarkas") sorozatért...:P -
Lateralus #17687 Tényleg, Kanada bocsánatot kért már Bryan Adamsért? :P -
#17686 "Száz éve persze még más volt a helyzet, akkor az a fotográfus számított punknak, amelyik leszerelte a lábakat a gépéről, majd a szerkezetet kicipelte a szabadba."
Hát igen. Rossz időben születtünk
-
#17685 Najó, de én azért még mindig szívesebben dúdolom néha BA világslágereit, mint Demszkyéit :DDD -
#17684 Hájja, gondolom áthívta egy "fototdélutánra" magához Evangelista nénit és a többieket :) -
#17683 Ön, aki tulajdonosa egy kicsi, de remek digitális fényképezőnek, és évi párezer fotóval járul hozzá a globális képtermeléshez, nyilván érthetetlennek tartja, hogy miért vannak manapság fotókiállítások. -
#17682 Woács! Koncertje azé rulez lett volna. :C -
#17681 Zsír, ráadásul B&W filmre dolgozik -
#17680 Mindkettőt dobjátok a padlóla! -
G_ArchAngel #17679 oh, zsír...
mázlistának azért vannak "jónevű" modelljei:D -
#17678 Demszkyt legalább annyira kedvelem, mint Blájen Ádámzt. -
#17677 Demszky is fotózik pl :D -
#17676 Well, ma van koncertje, de hogy fotózik is és nem is szarul, arról eddig fingom se volt
RESTECPA