25245

• Gladiator
    http://index.hu/kultur/klassz/fotohonap06/
  • Gladiator
    http://index.hu/kultur/klassz/fotohonap06/
  • Blasta
    A középső fotó, jobb alsó sarkában maradt egy kis PS elforgatás maradvány. Gondolom az LCD-n már nem láccott Nálad.
  • Blasta
    Tégedis utállak ám, de mennyire, fúúúúúú
  • zakika
    gics is meg nem is sikerult valmi jol
    de jo ra emlekezni
  • ivjoe
    [mer rendes]
  • Loál János #17669
    Fú! [VÁRJA]
  • Placebó
    Thx, perszehogy, most kezdődik a rajzás, de itt nincs mérgespók csak egy az is hide-olva van, de randák vannak :) olyat kapol, keresztes denevér
  • Loál János #17667
    Tekk!

Zya Placsenta, szépes képek, fényképezel nekem randa pókot majd, ha lesz rá alkalom, htx.
  • Placebó
    Zölderdőbe jártam...
    1

2

3
  • Placebó
    A keretet az SG adta :)

Azt a topikot még nem kerestem, nem is tom mér... :)

Nájszos képek Grat!
  • Placebó
    Nekem semmi bajom vele :)
  • 300Dani
    Hm, énsená, de egész sokan megfotózták.
  • GregSB
    Rare Photo of Green Flash as Sun Sets

Erről se hallottam még soha
  • ivjoe
    :D
  • Blasta
    Nem irigyellek, ÁÁÁÁ DEHOGY! :D
  • Gladiator
    Cameron Highland (28 kép)

• Gladiator
    Dzsungeltúra (31 kép)

• Gladiator
    Kurva SG! Egyszerűen akárhogy csinálom ez a szar nem enged kettőnél több linket beszúrni. csak az elsőt jeleníti meg. Hogy a képet betegye, arról már ne is álmodjak...
  • Blasta
    Frankó, nekem csak a középrekomponálással vannak apró gondjaim, de szép darab! ;)
  • Gladiator
    lol milyen keret:D

OFF: Még mindig nem írtál a topikba amit mondtam!
  • Placebó
    Friss ropogos Giccs..
  • Blasta
    ez szép
  • Gladiator
    Egyetlen normális kép

• BiG G
    lélegzetelállító majdnem mind
  • GregSB
    Érdekes képek a magasból
  • AnonymouS
    egy pár őszi levél...

• G_ArchAngel #17648
    meg jól elmérte a fényt?:P

hülye vagyok (tudom), de a ffox plugin nem írta ki sohase a fénymérés módját?
  • G_ArchAngel #17647
    hja, menjetek 3-4 haverok a turista útvonalaktól kicsit messzebb eső falvakba, hidd el - jobb lesz...

(olvastam, nem tapasztalat)
  • Gladiator
    Sok hülye idióta ázsiai!
    Elmentem haverokkal a hegyekbe, ilyen tök szép teaültetvények, farmok, dzsungel, mindenféle. Az ázsiaiaknak a mániájuk, hogy fotózzák őket, de olyan szinten, hogy a legegósabb topmodell sem fotóztatja magát ennyire. Szombaton voltunk farmokon, ültetvényeken. Mennék fotózni, de 3-4 percenként (nem túlzok) hallom: "Hey Lev! Take a photo about us!" Ok, mondom lefényképezem őket, had örüljenek. Volt olyan, hogy fényképezés után léptem kettőt, és ismét: "Hey Lev! Take a picture about us!" Vááá mondom a kurva anyátokat má, had fényképezzek már vmi normálisat. Ráadásul mindegyik kép ugyanolyan. Mindenkinek van egy bizonyos beállása a képeken. Van aki felfújja az arcát minden kép készítésekor, van aki előredől és úgy vigyorog, van aki az újját a szájához nyomja, van aki terpeszbe áll és az egyik térdére támaszkodik, van aki... Ráadásul a legidiótább helyeken csináltatnak magukról képet. Azt még megérteném, hogy a csúcson csináltatnak, de hogy a meki előtt, vagy egy sima kőfal előtt...
    Na, mind1, ez ment szombaton, aztán vasárnap mentünk dzsungel túrára és megint kezdték. Kb, mikor olyan 15-20adjára hallottam, hogy "Hey Lev! Take a picture!", kifakadtam és teljes erőből rájuk ordítottam, hogy: "AGAIN???!!!" Szentem még az esőerdő másik oldalán is lehetett hallani. Erre így mindenki megáll, néznek rám nagy mérgesen, hogy mégis ezt hogy képzelem... Aztán motyogtak vmit indonézul, hogy "hablatyhablatyhablaty camera hablatyhablatyhablaty... Gondolom vmi olyasmit, hogy mi a fasznak van fényképezőm, ha nem akarok fényképezni...
    Na mind1, szombati napból tanulva ma felkeltem reggel 6kor, hogy elmegyek az ültetvényekre fényképezni, hajnalban, fú de szép lesz. oks, odaérek, még tök ködös mminden, tök szép, mondjuk még kicsit sötét van, ok, mondom nem baj, majd használok állványt. Venném elő... venném elő... és baszd ki a szálláson hagytam... Aztán mire visszamásztam már lett olyan fél 9, csináltam pár tök uncsi képet, azt ennyi volt Cameron Highland...
    Majd azé 1-2t felteszek, mint túrista kép, de az is biztos, hogy soha a büdös életben nem megyek többet csoporttal.
  • 300Dani
    Ráadásul egy vasoszlopot is feldugtak neki :ooo
  • ivjoe
    Jah: előzmény: a faszi felmászott egy emelvényre, nem volt túl alacsony, amint látszik, majd meggyújtották alatta, a lada meg nekiment.
  • ivjoe
    Ugyanaz a kaszkadőrshow, ugyanaz a lada:

• BiG G
    greg: road trippin 2 beszt
    chev: kapható még, zumbeispiel edigitalban 57e
  • ChevyG #17641
    a FUJI 5600ost meddig lehet még kapni nem tudjátok?

(még nem úgy állnak a pénzügyeim, hogy megvegyem, de félek, hogy lemaradok róla. az utód pedig drága-még)
  • ChevyG #17640
  • GregSB

Road trippin' powwa. Többi (3) kép a galériámban akit érdekel...
  • Blasta
    Köszi.
    Az ötödik sztem is a legjobb, kivételesen megvagyok elégedve vele (ritkán alakul így egy fotó :D)
  • Romtotem
    Első és az ötödik lett a legjobb.
  • Blasta
    Egy rövid este a Ligetben