25245
-
gabatika #18398 ismeritek? -
#18397 várjá', mer most még kicserélem a lovat:D túl szarul nez ki. -
gabatika #18396 miért nem mutatsz ezekből többet? -
G_ArchAngel #18395 mutasd majd meg, pls...:) -
#18394 Na, ha hiszitek ha nem, megcsinaltam:D
nem is lett olyan rossz. mondjuk ahhoz kepest, hogy az osszes kepet a netrol szervaltam ossze kifejezetten jo. annyira nem is latszik, hogy ps-sel vannak odateve, kiveve a lonal. meg mondjuk a biciklisnel, meg a hegymaszosnal is, mert azok eleg lehetetlenek.
mind1, egynek jo lesz. koszi a segitseget. -
#18393 Filmet veszel fel pl, elhalad elotted egy csavo keresztbe, te meg a kameraval koveted. -
G_ArchAngel #18392 -
#18391 a svenkelés az mikor követed a mozgó témát... -
DecenS #18390 mi az, hogy "svenkelni"?
-
#18389 AZ ENYÉMRE!!! -
#18388 mert a fantáziámra van bízva!
-
#18387 Csak oan fura neki a micsodája!!!!
-
#18386 help3
help4 -
#18385 nebénázz! sétálj le a tengerpartra én fotózz!
-
#18384 hú de fini -
#18383 Nemá, hogy nem találtál normális fotót egy tengerpartról????
help1
help2 -
#18382 nem jo, nehez kiretusalni.
na mind1, talaltam vegulis. de szar lesz:(
mind1, megcsinalom mashogy, unalmasan. Amugy minden meglett volna, csak sehol sem talaltam kepet partrol.
na megyek, megszerkeztgetem.
koszi mindenkinek a segitseget. -
#18381 Ezkell Neked!!!! -
#18380 :))))))))))))) -
#18379 nem jo, messzebrol kene:S -
#18378 a tenger maga nyugodt :) -
ehune -
#18376 na most mar csak egy segitseget kernek:
egy sima tengerpart, tok szembol, lehetoleg barna homokos. nyugodt tengerrel.
ha talalsz megfelelot akkor kapsz egy csokit ha hazamentem!
hulyenek is megeri, nem hogy neked:D -
#18375 Tuttamén, hogy kell az!
Sztallónét is oda mellé!!!!
-
#18374 :D:D:D:D:D -
#18373 amugy ezt a tomisat bedobom a vegere. pont elfer a bal felso sarokba. nagyon jooo lesz:D
amugy mar csak golfot meg hajot keresek. szoval meg az is lehet hogy megvalosul:D
szoval lesz egy tengerpart, aztan kattintasonket:
1. szorfosok
2. lovas
3. hajo
4. bicikli
5. ejtoernyo
6. golf
7. tom cruise:D -
(én közben itt majd megszakadok a saját hülyeségemen :DDDDDDDDDD)
-
#18371 de a hegy felulrol van. szal a partot szembol mutatom, es emelle kene a hegy:D -
#18370 ooo... hat azt ugy gondoltam, hogy csak oda a tengepart melle no egy hegy:D -
#18369 Mér, Tomi nem szemből van a képen! -
#18368 na erre meg en szamitottam:D
amugy nem jo, oldalrol kene:P -
#18367 "...hogy lehet lovagolni, kattintas, ugyanaz a kep szorfosokkel, lovaglassal, es igy tovabb."
Míg végül az uccsó kattintással rájön a képre a hegymászós faszi a tengerparton???? :DDDDDDDD
-
#18366 A lenyeg az, hogy nyilvanos beszed orara olyat kell csinalnom, hogy marokkobol jottem, es ilyen bemutatot kell tartanom az orszagrol, melle power pointos bemutato. lesz benne egy olyan resz, hogy miket lehet ott csinalni. golfozni, szorfozni, lovagolni, kerekparozni, hegyet maszni, stb. es ezeket akarom egy kepre, de ugy, hogy mindegyik egymas utan jelenjen meg. tehat eloszor mondom, hogy van tenger, ekkor meg csak egy tengerpart van a kepen, utana hogy lehet itt szorfozni, es akkor ugye ha kattintok jon a kovetkezo dia, ami ugyanaz a kep, mint az elozo, csak ezekre ramontiroznam a szorfosoket, tehat olyan mintha csak a szorfosok feltunnenek. utana mondom, hogy lehet lovagolni, kattintas, ugyanaz a kep szorfosokkel, lovaglassal, es igy tovabb.
nem olyan nehez, csak a megfelelo kepek kellenenek hozza. es szerintem kurva jo lesz:D ha meg nem, akkor leszarom, ezt a tantargyat mar ugyis bukom szentem. -
#18365 Hátez? :D -
#18364 ilyen fotóm pont van, csak nem tudom melyik merevlemezen tartom...
-
G_ArchAngel #18363 nem tudom milyen suliba jársz, de gyere haza!
:) -
#18362 na meg egy nehez kep kene. Tengerpart, es 1-2 szorfos all a parton a deszkajaval. de ugy, hogy mellettuk meg eleg sok hely legyen, hogy egy vagtato lovat meg oda tudjak PS-ezni:D Ha esetleg meg a szorfosok mellett horgaszok is lennenek:D
ne kerdezzetek mire kell, de kurva jo lesz:D -
#18361 lol:D ezt talan megsem:D -
400Dani #18360 loál, má vártam
amúgy 400Dani for prezident! (walaki intézkedjen -.-) -
#18359 :DDDDD