25245
-
#18438 ilyen tok sargas/pirosas lett, mint vmi barnahomokos tengerpart, pedig ez tenyleg feher. az alapba valaszthato feheregyensulyokat nem nagyon szoktam allitgatni, csak ha mesterseges feny van, vagy vakuzok. valahogy sose allitja be jol. egyszerubb PS-ben nyomni egy auto levelst. -
#18437 Miért, sima felhőtlen napos időben nem tudta jól beállítani a WB-t magától a gép? Vagy ha kézzel "naposra" állítottad úgy sem volt jó? -
#18436 a PS a baratod:D
amugy tenyleg ilyen, de nem vittem magammal feher kartonpapirt, igy PS-ben kellett beallitani. De nem csalas! -
#18435 Nagyon szép! -
G_ArchAngel #18434 Wow, milyen színek...!
[IRIGY] -
#18433 nos, valamiert nem tudom belinkelni a kepeket a galeriambol, de itt megnezhetitek mit alkottam Phuketen. Az utolso 5 kep.
a tobbi rurista fotot is feltoltom majd, ha lesz otthon netem. -
craymond #18432 Itt még sok jó Ps trükköt találsz -
G_ArchAngel #18431 a filterek között pedig ott a lens correction, ami szintén... -
#18430 Perspektívikus torzulás ellen:
- TS obi (Tilt Shift objektív, google megmondja jól miaz.)
- Közép vagy nagyformátumú gép forgatható elő és hátlappal.
Ugye ennél a kettőnél a lényeg az volt, h segítségükkel párhuzamossá tudod tenni a falfelület és a CCD síkját.
- PS: Megnyitsz egy képet, Window --> Layers, előjön a rétegek paletta, ott job gomb a background rétegre --> Layer from background. (Így réteget csináltunk a háttérből, mivel a különböző transzformációs eszközök csak rétegekre alkalmazhatóak.) Ezután Edit --> Transform --> Perspective. -
#18429 hol lehet javitan, nem tudtam megtalalni. segitenetek nekem
hatrebb mar nem lehetett megnni, mert lejtett a domb nagyon es akkor nagyon felfele kellet volna fenykepezni es sok minden belekerult volna a latoterbe, amit nem akartam -
craymond #18428 Tudom minek hívják, photoshoppal könnyen javítható :) -
#18427 Muhaha, ha felnezel egy akarmilyen epuletre sajat magad, mindig ugy fogod latni, hogy "hatra dol". -
#18426 Költői kérdés volt, a kép balra dől. :) -
#18425 Perspektívikus torzulásnak hívják, azért van, mert a fal nem ||-os a CCD-vel, a másik csak nem vízszintes géptartás miatt van. -
craymond #18424 Meg kicsit talán hátra? -
#18423 most ahogy mondod... lehet -
#18422 Balra dől? -
#18421 ezt sikerult lonom
-
#18420 VI. Fotó Natura természetfotó-pályázat
-
G_ArchAngel #18419 köszi, elég volt Danié:)
csak valakit leakartam beszélni a Lensbaby-ről, hogy azt PS-sel is lehet helyettesíteni... -
#18418 Asszem az sg-s galériámban akad ilyen fotó, csekkold -
#18417 Tehéngyík -
#18416 Mi az a dinoszauruszfejes lo akarmi a bot tetejen? -
#18415 Ez kurvajo -
G_ArchAngel #18414 nekem van narancssárga és vörös suhogós melegítőm - vegyülésre képes vagyok:) -
400Dani #18413 Áz, de csak a legvégére értem oda, meg bóring is volt. Érdekes, hogy az ilyen jobbos tüntikről mindig kinéznek, pedig disztingválok :D -
G_ArchAngel #18412 voltál Hilleréknél?:) -
400Dani #18411 :-omglál
-
400Dani #18410 Nekemcsak evvan:
-
#18409 ujkuoitu9mkt7 -
G_ArchAngel #18408 Srácok, szükségem lenne pár TS-obit imitáló képetekre, köszi... -
gabatika #18407 Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet fotópályázatot hirdet budapesti középiskolások számára. Részletek mail-en, ha vkinek kell.
Szép napot! -
#18406 Hat van egy kar, amelyik egyszeruen eltunik a semmibe, nehany masik cikkcakkos, megint egy masik iszonyat hosszu :) -
#18405 LOL! Hát igen, akadnak olyan képek is... -
#18404 Amúgy nem eccerű képek, nem eccerű művész a bácsi, de engem pl. taszít ha egy portfolióban 1nél több felismerhető bránert látok... -
#18403 Először azt hittem, hogy real fotót látok, de tüzetesebb vizsgálódás után láccik, hogy ügyes PS munka -
#18402 Nagyon jó képeket csináló bácsi.
-
gabatika #18401 nehéz veletek :-D -
#18400 bazzzzzz -
G_ArchAngel #18399 nem az én szintemnek való, nekem még a fotozz.hu is sok...