25245
-
#18959 Hát nemtom.
Nekem mind a D80, mind a D200 bejön. Tudásra, külalakra, képminőségre egyaránt.
Hát, én is sajnálnám azt a csávót, akinek D200-a van és csorgatja a nyálát egy 1D-re. Elég szánalmas... -
G_ArchAngel #18958 -
G_ArchAngel #18957 itt a dolgozóban, ha vmi pozitív dologra vágyok, akkor megsimogatom a kutyám vagy az 1D-t, ha röhögni, akkor a Nikonra gondolok:DDDDD -
G_ArchAngel #18956 nálunk azért 1-2 lúzer van a suliban, aki nem fényképezőgét vett, hanem NikOFF-t...:)
Tegnap az egyik D200 user csorgatta a nyálát az 1D-re - komolyan sajnáltam a srácot, nehéz is volt kivenni a kezéből:))) -
#18955 nikonokról beszélgettek, mi van veletek? már elmúlt április 1. :D -
#18954 Nem nagyon beszélgetek nikon júzerekkel, azmá igaz :) -
G_ArchAngel #18953 azért a Nikon-userek nem ezt mondják... -
#18952 Temeg busás haszonnal eladod majd nekem egy huszasé' :D -
#18951 A nikon 17-80as "kitobija" mondjuk sztem kivétel, bőven kiszolgál egy D80-at. -
G_ArchAngel #18950 ezt nagyonsok embertől lehetne megkérdezni...
de az entry-levelnél még megmagyarázható, ellenben aki D80-at vagy 30D-t vesz kitobival az nekem már nem kerek... -
G_ArchAngel #18949 ezért nem viszek magammal semmit, ha inni megyek - mindig osztogatok...:) -
G_ArchAngel #18948 igen, főleg Te:) -
400Dani #18947 nekem ígérte immár :@ -
#18946 Mer nincs 200.000em új obira azé:D anyámék azt mondták, hogy a kezdő lökést megadják a hobbimhoz, innentől már én fejlesztek. azt mégis miből vegyek obit, az ösztöndíjamból? Ami ráadásul nincs is
majd eccer. addig is várom, hogy arkangyal egyszer nagyon berúgjon és nekem adja a felszerelését. amíg élek remélek... -
#18945 Minek venni déeselert, ha csak kitobival használod, amikor egy csúcskoNpakt is kielégítené az igényeidet? -
#18944 Kulonben is minek allvany? Keresel egy szeket vagy vmi kozeledben levo targyat, aztan rarakod. Ha nagylatoszogben fotozol akkor meg ugyis benne lesz minden a kepben. -
#18943 Szerinted is tök hülyeségeket beszélnek?:D -
G_ArchAngel #18942 rég szórakoztam ilyen jól...:))) -
#18941 te sem :D -
#18940 Jó, de Pista bá nem ért hozzá -
#18939 Jóvan, most szívózol itt, hogy szaros kitobim van -
Lateralus #18938 De ugyanazt a mosolyt kapja le Morzsa kutya képéről, mint Pista bá mobilja, oszt az övével még telefonálni is lehet.
Ő nem fogja belátni, hogy mitől jobb a te sokkal drágább géped, amikor ugyanazt a képet csinájja. Te meg nem látod be mitől jobb a drága állványfej, amikor az is csak arra való, hogy tarcsa a gépet :)
Ebből a szemszögből tényleg nincs is értelme, de Pista bá szemszögéből a te gépednek sincs. -
#18937 De.
Attól még marhára nem mindegy, hogy milyen az állványod feje, ha egyszerűen TÚL NEHÉZ NEKI A GÉP + OBI :)
Majd egyszer fogdoss meg egy EOS 5D-t mondjuk markolattal és valami komolyabb teleobival (nem műanyag sigmát értek alatta :D), majd akkor kitisztul, miért kell komolyabb fej a komolyabb felszereléshez ;) -
#18936 mer? ez volt a legolcsóbb DSLR. -
#18935 de az ilyen nagy obiknál nem úgy van, hogy az obi közepére is lehet tenni egy állványt? Szal érted mire célzok:D és akkor az megtartja. -
#18934 Na jól van, hagyjatok, megyek inkább rajzolni:D -
#18933 Amúgy nekem egy házilag megerősített Hama Star 63-as, kis szaros állványom van, még mindig.
Egyszer már letört a feje a 20D alatt, pedig csak egy 28-135-ös optikával használom. Igaz, ez az állvány nem 20e, csak 8e :DDDD
Azért kell a komolyabb fej, mert a komolyabb gépeket és obikat egyszerűen nem tartják meg stabilan bizonyos állványfejek. Biztos lehetsz benne, hogy a 350D-hez is lehet olyan obit venni, amit a 20e ft-os állványod már nem fog stabilan megtartani. És itt nem is csak a hagyományos állásról van szó, a problémásabb szögek jelentik a nagyobb gondot, pl. portréállásban sokkal nehezebb megtartani egy gépet+obit a fejnek. -
#18932 Nem vagy fáradt? :D
Vagy ismét kiestél vmi autóból? :DDDDD
A cikket nem Neked linkeltem :) -
Lateralus #18931 A fényképezőgépedért is felesleges volt annyit kiadni az emberiség nagy része szerint, de gondolom szerinted megérte. -
#18930 elolvastam, még mindig azon vagyok, hogy fölösleges annyi pénzt kiadni érte... ezek közül melyik képet nem lehetett megoldani a NASA állványa nélkül? -
#18929 Ja, persze, sorry. :)
Első körben kezd ezzel, aztán ha további kérdésed van, privizz! ;) -
#18928 a magnéziumos váz a gyenge fotósok eszköze -
#18927 tudsz nekem segíteni a képösszeillesztésben???? köszi -
#18926 Mester, azt el sem tudja képzelni, hogy akadnak olyan objektívek, amik önmagukban nehezebbek a Te egész gépednél obistul? :D És akkor még nem is beszéltünk egy komolyabb magnéziumos vázról. ;) -
400Dani #18925 Gondolom nem nagytelézel, és nem gömbfejről beszélünk. -
#18924 Nem tom, én 20.000ér vettem (kaptam) állványt, és teljesen jó. rárakom, ottmarad, nem rezeg. Nem értem minek vanni 200$-ért csak fejet. -
400Dani #18923 "Rárakod, ottmarad, nem rezeg." <- ezért -
#18922 hát nem mind1, hogyan lehet állítani ill. mennyire bonyolult leszedni a gépet róla... pl cserelapos fej nélkül elég sux egy dslr-t rárakni az állványra. -
#18921 amúgy azt valaki mondja már meg nekem, hogy miért olyan fontos az állványfej? Nem tök mind1? Rárakod, ottmarad, magától a legrosszabb sem rezeg, minek kiadni érte többet? -
mike23 #18920 általános használatra kb. 170cm magas állványok (+fej) közül melyiket tudjátok ajánlani általános használatra (fejet manfrotto 804 rc2-t gondoltam), ami a bhphoto.com-on is kapható 2-250$ körül? manfrotto 055 csak az mf3és4 van nekik ahogy látom, az meg nagyon drága :(