25245
-
#18999 -
#18998 Szemét Nikon! -
G_ArchAngel #18997 Robert Capa végigfotózta a II.Vh.-t, több konflikushelyzetet a Leica-jával és a Contaxával...
Aztán egyszer Nikont akasztott a nyakába és meghalt... -
G_ArchAngel #18996 Jól sikerült a műtét:))) -
G_ArchAngel #18995 Értem...
Ellenben tudom használni a "space"-t és az írásjeleket... -
b0mb #18994 ahaha te szamárhisz aza poorahogy 3 replytnyomtál
egyetlen ártatlankis ironiávaltüzdelt postra.
sryvok, jaés good. -
G_ArchAngel #18993 elkellene olvasni a #18963-t mielőtt nagyon belemerülnél az okoskodásba... -
G_ArchAngel #18992 az a poor, hogy a nikOFF volt először, kicsit erőltetett megfordítani, de a kreatívitás hiánya miatt érthető... -
G_ArchAngel #18991 csekk dísz - egy Nikonos topicból... -
b0mb #18990 ezt meginvalami trendi canoff provokátoráltal megalkotott
agymosó reklámkampányban olvashattad.
:well
poor garcsangel :c
gréz gotu 400daniella pnp :| -
#18989 Igen persze. Ő is egy híres női fotóriporter :DDD -
#18988 Adobe acrobat?
Kapható a torrent shopban óccsóé! :) -
#18987 Tutihogy zéházni kell belőle :D -
#18986 ezeket a suliban tanítják nektek? :D
-
G_ArchAngel #18985 megj: ami általános a fotóriporter szakmában, hogy Nikont inkább a női fotóriporterek használnak, Canont a férfiak... -
G_ArchAngel #18984 karácsonyfatartó?
ez olyan, mint a guminő...
köszi inkább elintézem magamnak: vagy tri-, vagy monopod, de ilyen szar nekem nem kell:) -
G_ArchAngel #18983 Nikon, amit a macska kinyom!
Egy, kettő , há-rom,
Macska ül az ág-on.
Segge lyuka tá-gul,
Jön a nikon há-tul.
Cica hopp, cica hopp,
Egyet máris kinyomott.
(egy nikonos verse!) -
#18982 Canon - Nikoff - Samsux
:D -
b0mb #18981 helo álz !
nemazérhogy fotóflém, de poor pnpdaninak szoktamvolt említenihogy:
Nikon - canOFF - Pentrox ID
poor voltam sry.
-
400Dani #18980 manfrotto 678 -.- -
#18979 ha garis nincs gond... -
#18978 vótmá ez a két csokker -
DecenS #18977 ..?? -
G_ArchAngel #18976 nekem monopodom van, és ha elengedem eldől... -
DecenS #18975 állványtémára visszatérve: manfrotto 190db + 141rc-t használok (ca 45e volt, amikor vettem) és ha a kis 350d fent van rajta tokkal makkal vonóval +24-70 (műanyag és teszkósnak csúfolt, de azért elég súlyos) objektivvel, hát nem feltétlen érzem minden helyzetben megfelelően stabilnak (főleg a cseretalp a gyenge pont).... -
#18974 MInd a Samsungok, mind a Pentaxok nem jönnek be.
Mivel a Samsungok 1től 1ig Petax vázasak, így minek tagyak különbséget?
A K10D sem jön be, nekem eccerűen gaggyiiii a dizájn, a felhasznált anyagok, stb...
Úgy néz ki kb. mint egy belépőkategóriás Oly dslr. Az a gagyi piros led a hátlapon, a kis ábrák, meg úgy az egész nem jön be. A formája még oké lenne, de a többi gáz sztem. -
#18973 #18922 <- ezen lovagoljatok ennyit :D -
#18972 Ugye csak rosszul fogalmaztál és a Samsungokat tartod csúnyának/bénának/tákolmánynak, nem a K10D-t? -
#18971 A panoráma készítő!!!!
-
400Dani #18970 Melyik progi? -
G_ArchAngel #18969 "Love me tender, love me true, all my dreams fulfill.
For, my darlin', I love you and I always will..."
sorry:) -
#18968 ÓÓÓÓ Blasta! Isten áldja a neved vaze!!! A visszajelzés annyi, hogy megtalultam kezelni a panoráma készítő progit, egész hétvégén azzal szórakoztam, és nagyon elégedett vagyok vele! Mégegyszer köszönet érte! -
#18967 Nem-nem, nem vettem komolyan, és teljesen igazad van az F1-es példával. (Egyébként nekem a 30D a kedvencem, csak nehogy meglássa a kis D50-em, hogy ezt írtam...) És azzal is teljesen egyetértek, hogy a Sony, és a Samsung soha nem fognak "szimpatikus" dslr-t kihozni sok ember számára. Most megyek egy kicsit melózni, bejött egy tender... -
#18966 Remélem tudtam segíteni a minap priviben, bár erre semmi visszajelzést nem kaptam tőled... -
#18965 Nekem a Samsung detto, de a mivel tesók, ezért a Pentax se jön be, hiába olyan nagy szám a K10D, egyszerűen nem érezném jól magam vele, olyan csúnyának, bénának, egy tákolmánynak látom. :)
A Sony már közelebb áll hozzám, lévén Minoltával kezdtem, így nincs vele több gondom, mint egy Nikonnal. -
G_ArchAngel #18964 ja, és nekem sincs "Mark I"-em... -
G_ArchAngel #18963 ezt nemigazán kellene komolyan venni:)
semmi bajom a Nikonnal, tudom miben jobb, egyszerűen ez olyan, mint az F1-ben a "McLaren vs. Ferrari":)
Nikon filmes vázam volt előbb, utána jött a Canon analóg - jobban megtetszett a rendszer, digitálisban pedig - Lateralusnak hála - már egyből a Canon jött...
Összesítve a Canon jobb rendszer, de több sebből vérzik, ráadásul ezekre a Nikon már ismeri a gyógyszert - pl. fénymérésre, vakutechnikában messze jobbak, és azt sem értem, hogy miért nem lehet a Canon-ba a Nikonhoz hasonlóan a menüből beállítható mattüveget betenni, miért kell többfajtát venni...
Aztán ezeken felül az EOS - szerintem - minden másban jobb, ráadásul az 1D mark III-ba annyi újdonságot tettek, hogy ezzel valószínűleg arra kényszerítették a Nikont, hogy ne hozza ki a D3-ast (márha csak nem pletyka az 1,1× váz...)
Két dslr családot nem tudok megkedvelni soha: Sony és Samsung - hihetetlenül unszimpatikusak... -
#18962 Hú, ez durva... Szegény Nikon. Egyébként miért utálod a Nikont ennyire? Miért lenne jobb a CanOFF? Szerintem annyi az egész, hogy Canonokkal kezdtél el dolgozni, ezért feléjük húz a szíved. Tiszta beszéd. De ettől még nem rosszabb a Nikon. Persze nekem nincs Mark I-em, nem tudom, milyen vele dolgozni... -
#18961 Ahány ház, annyi szopás
szokták volt mondani. :)
Kinek mi jelenti a legjobbat, nekem egy D200 már bőven rulez lenne, Neked bőven nem.
-
G_ArchAngel #18960 az ember gyarló, mindig a legjobb kell neki, annak is aki megjátsza, hogy neki elég a kisebb/kevesebb...
én is ezzel védekeztem autóvásárláskor - elég nekem a jó felszerelt Megane, pedig ha veszek egy használt japánt, akkor nem szakad le a motor a gari után 4 hónappal és nem ver bele egy 200k-s kárt a féltengelybe...