25245

• Mod János
  • Mod János
    Szemét Nikon!
  • G_ArchAngel #18997
    Robert Capa végigfotózta a II.Vh.-t, több konflikushelyzetet a Leica-jával és a Contaxával...
    Aztán egyszer Nikont akasztott a nyakába és meghalt...
  • G_ArchAngel #18996
    Jól sikerült a műtét:)))
  • G_ArchAngel #18995
    Értem...
    Ellenben tudom használni a "space"-t és az írásjeleket...
  • b0mb
    ahaha te szamárhisz aza poorahogy 3 replytnyomtál
    egyetlen ártatlankis ironiávaltüzdelt postra.

sryvok, jaés good.
  • G_ArchAngel #18993
    elkellene olvasni a #18963-t mielőtt nagyon belemerülnél az okoskodásba...
  • G_ArchAngel #18992
    az a poor, hogy a nikOFF volt először, kicsit erőltetett megfordítani, de a kreatívitás hiánya miatt érthető...
  • G_ArchAngel #18991
    csekk dísz - egy Nikonos topicból...
  • b0mb
    ezt meginvalami trendi canoff provokátoráltal megalkotott
    agymosó reklámkampányban olvashattad.
    :well

poor garcsangel :c
    gréz gotu 400daniella pnp :|
  • GregSB
    Igen persze. Ő is egy híres női fotóriporter :DDD
  • ivjoe
    Adobe acrobat?
    Kapható a torrent shopban óccsóé! :)
  • Blasta
    Tutihogy zéházni kell belőle :D
  • Galy
    ezeket a suliban tanítják nektek? :D
  • G_ArchAngel #18985
    megj: ami általános a fotóriporter szakmában, hogy Nikont inkább a női fotóriporterek használnak, Canont a férfiak...
  • G_ArchAngel #18984
    karácsonyfatartó?

ez olyan, mint a guminő...
    köszi inkább elintézem magamnak: vagy tri-, vagy monopod, de ilyen szar nekem nem kell:)
  • G_ArchAngel #18983
    Nikon, amit a macska kinyom!
    Egy, kettő , há-rom,
    Macska ül az ág-on.
    Segge lyuka tá-gul,
    Jön a nikon há-tul.
    Cica hopp, cica hopp,
    Egyet máris kinyomott.

(egy nikonos verse!)
  • Blasta
    Canon - Nikoff - Samsux
    :D
  • b0mb
    helo álz !

nemazérhogy fotóflém, de poor pnpdaninak szoktamvolt említenihogy:
    Nikon - canOFF - Pentrox ID

poor voltam sry.
  • 400Dani
    manfrotto 678 -.-
  • Amse
    ha garis nincs gond...
  • BiG G
    vótmá ez a két csokker
  • DecenS
    ..??
  • G_ArchAngel #18976
    nekem monopodom van, és ha elengedem eldől...
  • DecenS
    állványtémára visszatérve: manfrotto 190db + 141rc-t használok (ca 45e volt, amikor vettem) és ha a kis 350d fent van rajta tokkal makkal vonóval +24-70 (műanyag és teszkósnak csúfolt, de azért elég súlyos) objektivvel, hát nem feltétlen érzem minden helyzetben megfelelően stabilnak (főleg a cseretalp a gyenge pont)....
  • Blasta
    MInd a Samsungok, mind a Pentaxok nem jönnek be.
    Mivel a Samsungok 1től 1ig Petax vázasak, így minek tagyak különbséget?
    A K10D sem jön be, nekem eccerűen gaggyiiii a dizájn, a felhasznált anyagok, stb...
    Úgy néz ki kb. mint egy belépőkategóriás Oly dslr. Az a gagyi piros led a hátlapon, a kis ábrák, meg úgy az egész nem jön be. A formája még oké lenne, de a többi gáz sztem.
  • Amse
    #18922 <- ezen lovagoljatok ennyit :D
  • Loál János #18972
    Ugye csak rosszul fogalmaztál és a Samsungokat tartod csúnyának/bénának/tákolmánynak, nem a K10D-t?
  • Blasta
    A panoráma készítő!!!!
  • 400Dani
    Melyik progi?
  • G_ArchAngel #18969
    "Love me tender, love me true, all my dreams fulfill.
    For, my darlin', I love you and I always will..."

sorry:)
  • Roger6
    ÓÓÓÓ Blasta! Isten áldja a neved vaze!!! A visszajelzés annyi, hogy megtalultam kezelni a panoráma készítő progit, egész hétvégén azzal szórakoztam, és nagyon elégedett vagyok vele! Mégegyszer köszönet érte!
  • Roger6
    Nem-nem, nem vettem komolyan, és teljesen igazad van az F1-es példával. (Egyébként nekem a 30D a kedvencem, csak nehogy meglássa a kis D50-em, hogy ezt írtam...) És azzal is teljesen egyetértek, hogy a Sony, és a Samsung soha nem fognak "szimpatikus" dslr-t kihozni sok ember számára. Most megyek egy kicsit melózni, bejött egy tender...
  • Blasta
    Remélem tudtam segíteni a minap priviben, bár erre semmi visszajelzést nem kaptam tőled...
  • Blasta
    Nekem a Samsung detto, de a mivel tesók, ezért a Pentax se jön be, hiába olyan nagy szám a K10D, egyszerűen nem érezném jól magam vele, olyan csúnyának, bénának, egy tákolmánynak látom. :)
    A Sony már közelebb áll hozzám, lévén Minoltával kezdtem, így nincs vele több gondom, mint egy Nikonnal.
  • G_ArchAngel #18964
    ja, és nekem sincs "Mark I"-em...
  • G_ArchAngel #18963
    ezt nemigazán kellene komolyan venni:)

semmi bajom a Nikonnal, tudom miben jobb, egyszerűen ez olyan, mint az F1-ben a "McLaren vs. Ferrari":)

Nikon filmes vázam volt előbb, utána jött a Canon analóg - jobban megtetszett a rendszer, digitálisban pedig - Lateralusnak hála - már egyből a Canon jött...
    Összesítve a Canon jobb rendszer, de több sebből vérzik, ráadásul ezekre a Nikon már ismeri a gyógyszert - pl. fénymérésre, vakutechnikában messze jobbak, és azt sem értem, hogy miért nem lehet a Canon-ba a Nikonhoz hasonlóan a menüből beállítható mattüveget betenni, miért kell többfajtát venni...
    Aztán ezeken felül az EOS - szerintem - minden másban jobb, ráadásul az 1D mark III-ba annyi újdonságot tettek, hogy ezzel valószínűleg arra kényszerítették a Nikont, hogy ne hozza ki a D3-ast (márha csak nem pletyka az 1,1× váz...)

Két dslr családot nem tudok megkedvelni soha: Sony és Samsung - hihetetlenül unszimpatikusak...
  • Roger6
    Hú, ez durva... Szegény Nikon. Egyébként miért utálod a Nikont ennyire? Miért lenne jobb a CanOFF? Szerintem annyi az egész, hogy Canonokkal kezdtél el dolgozni, ezért feléjük húz a szíved. Tiszta beszéd. De ettől még nem rosszabb a Nikon. Persze nekem nincs Mark I-em, nem tudom, milyen vele dolgozni...
  • Blasta
    Ahány ház, annyi szopás
    szokták volt mondani. :)

Kinek mi jelenti a legjobbat, nekem egy D200 már bőven rulez lenne, Neked bőven nem.
  • G_ArchAngel #18960
    az ember gyarló, mindig a legjobb kell neki, annak is aki megjátsza, hogy neki elég a kisebb/kevesebb...

én is ezzel védekeztem autóvásárláskor - elég nekem a jó felszerelt Megane, pedig ha veszek egy használt japánt, akkor nem szakad le a motor a gari után 4 hónappal és nem ver bele egy 200k-s kárt a féltengelybe...