25245
-
G_ArchAngel #19679 Fotósuli - 3. rész: Építészet -
#19678 Melyik torrent shop-ban vetted? -
#19677 tegnap leszedtem a portrék részt, egész jó kis műsor. -
G_ArchAngel #19676 Fotósuli - 2. rész: Utcán -
G_ArchAngel #19675 Fotósuli - 1. rész: Tájak -
G_ArchAngel #19674 a srác abszolút vakuellenes, ellenben a jó utómunkát ugyanolyan fontosnak tartja, mint magát a fotózást - talán ezért is plasztik-hatásúak a képei... -
#19673 Ezek a képek olyan műterminek hatnak nekem, de egyébként nagyon jók. Hogy lehet az, hogy a téma mindig meg van világítva valamivel, az utcán is? -
G_ArchAngel #19672 Nick Turpin -
G_ArchAngel #19671 tegnap én is megkaptam, mint iwiw-körlavél... -
#19670 fontos képek:
http://pinguy.infogami.com/blog/vwm6
[Biztonsági okból a regisztrációtól számítva 30 napig nem szúrhat weblapcímet a hozzászólásába!] -
#19669 lál
[várta] -
#19668 dehiszez:mozgókép [észrevesz] -
#19667 villámfotó:
-
#19666 ez így: bóring
driftversenyt meg jól elfelejtettem :C -
#19665 [URL=http://belsoseg.blog.hu/2007/08/28/gresham]azthiszem itt volt rá a remek alkalom ^^[/URL]
-
#19664 :) ahogy nézegetem egyre jobban tetszik [egolol] htx a tippet -
#19663 ()Y()Y()Y()Y()Y()Y -
#19662 ilyesmire gondoltál?
btw, előzőn kijelöléssel világosítottam rajtuk h látszódjon valami. most ugyanígy sötétítettem + amit Te mondtál. -
#19661 Elsőt megmutatod úgy, h veszel le annyi fényt és adsz neki annyi kontrasztot, h jobban elvesznek az alakok a feketében? [sziluett-re gondol] + kis szaturáció? -
#19660 látod máris jobb lett :)
jövök én is pár képpel - a magyar tengernél jártam.
-
#19659 egye fene... elso keprol leszedtem a belogo kezet a jobb oldalrol :P ^^ -
#19658 hjah az a kéz a legjobbkor lógott bele... nem volt odatervezve ^^
fogok még a napokban fotozni ott, igyekszem majd odafigyelni ezekre, thx ;) -
#19657 *nem tudok róluk semmit
És körmondat helyett: úgy portrézz, hogy meséljen a kép. -
#19656 Az első és a negyedik képen zavaróak a belógó, oda nem illő dolgok: az elsőn a lány karja az órával, a negyediken a fehér pólós emberke, kis vagdosással megoldható a dolog.
A többi nem keltette fel az érdeklődésem, hiszen nem tudok róluk senkit, ezért kell úgy potrézni hogy elmesélj valamit a képen lévőről, háttérinfó nélkül is megtudjak az alanyodról minnél többet - legalábbis a nálam okosabbak ezt mondták nekem :) -
#19655 Miskolci Egyetem (de szeptembertől már nem ide járok :C )
és épp a bányás / kohász / anyagmérnököket kisértük fel Ómassára meg Lillafüredre
-
#19654 melyik egyetem? -
#19653 Egyetemi golyataborban voltam ma kinnt mint szervező ki/be segítő, beteszek pár (szerintem) jobban sikerült képet^^
Kezdem megszeretni ezt a d80 -t. Igyekszem megszokni valahogy, hogy nincs live view és minden kép előtt át kell gondolnom mit csinálok, mi is lesz a végeredmény...
nem annyíira látványos, inkább dokumentum jellegu fotok, de remélem belefér :)
(mindenféle, mit csináljak másképp jellegű comment jöhet ^^)
-
efem #19652 10evig neztem egy masik panelsort az ablakbol, tudom mien.. -
#19651 Eh, én is betonrengetegben lakom, csak én az ablakból egy nagy ronda felüljárót látok, egy parkolóval alatta -
efem #19650 rohogni fogsz, betonrengetegben lakom.. ujpalota ha mond valamit, csak nagyon szerencses a szobam fekvese, budaig ellatni ha jo ido van(ujpest felett) -
efem #19649 probalkoztam ugy is,csak akkor mar nagyon bezart lenne a kep, 0 levegovel :\ -
#19648 Fantasztikus, szépek azok a fénypászmák (asszem így hívják). Jó lehet ott lakni, ilyen kilátással -
#19647 jól megvágnám 4zetesre :) -
efem #19646
egy regi kep.. unokahugomrol -
efem #19645 tudom kommersz, de en azert szeretem a szobambol a kilatast :)
-
#19644 fú!
[szar helyen lakik] -
aug 20
4x30mp -
mike23 #19642 Ha ETTL-2 vakut használok a gépen és AI Servo fókusszal fotózok, akkor miközben a tárgy közeledik-távolodik átadja a váz a vakunak a távolságadatot és ezáltal nem lövi túl-alá a vaku vagy a távolságot a vaku annyinak veszi, mint mikor elkezdtem fókuszálni? -
efem #19641 ha valaki rendelt anno az ingyen poszternyomtatasbol, igen lassan, de megjott, szal aki mar feladta (mint en) az ne csuggedjen! -
efem #19640 dekemeny, ebben az utcaban dolgozom, es nem is tudtam h a nevadoja fotografiaval kapcsolatos... (elszegyenli magat)