25245

• G_ArchAngel #19679
    Fotósuli - 3. rész: Építészet
  • ivjoe
    Melyik torrent shop-ban vetted?
  • BiG G
    tegnap leszedtem a portrék részt, egész jó kis műsor.
  • G_ArchAngel #19676
    Fotósuli - 2. rész: Utcán
  • G_ArchAngel #19675
    Fotósuli - 1. rész: Tájak
  • G_ArchAngel #19674
    a srác abszolút vakuellenes, ellenben a jó utómunkát ugyanolyan fontosnak tartja, mint magát a fotózást - talán ezért is plasztik-hatásúak a képei...
  • Roger6
    Ezek a képek olyan műterminek hatnak nekem, de egyébként nagyon jók. Hogy lehet az, hogy a téma mindig meg van világítva valamivel, az utcán is?
  • G_ArchAngel #19672
    Nick Turpin
  • G_ArchAngel #19671
    tegnap én is megkaptam, mint iwiw-körlavél...
  • 30Dani
    fontos képek:
    http://pinguy.infogami.com/blog/vwm6

[Biztonsági okból a regisztrációtól számítva 30 napig nem szúrhat weblapcímet a hozzászólásába!]
  • 30Dani
    lál
    [várta]
  • BiG G
    dehiszez:mozgókép [észrevesz]
  • 30Dani
    villámfotó:

• 30Dani
    ez így: bóring
    driftversenyt meg jól elfelejtettem :C
  • The Garrett
    [URL=http://belsoseg.blog.hu/2007/08/28/gresham]azthiszem itt volt rá a remek alkalom ^^[/URL]
  • BiG G
    :) ahogy nézegetem egyre jobban tetszik [egolol] htx a tippet
  • ivjoe
    ()Y()Y()Y()Y()Y()Y
  • BiG G
    ilyesmire gondoltál?

btw, előzőn kijelöléssel világosítottam rajtuk h látszódjon valami. most ugyanígy sötétítettem + amit Te mondtál.
  • ivjoe
    Elsőt megmutatod úgy, h veszel le annyi fényt és adsz neki annyi kontrasztot, h jobban elvesznek az alakok a feketében? [sziluett-re gondol] + kis szaturáció?
  • BiG G
    látod máris jobb lett :)

jövök én is pár képpel - a magyar tengernél jártam.

• The Garrett
    egye fene... elso keprol leszedtem a belogo kezet a jobb oldalrol :P ^^
  • The Garrett
    hjah az a kéz a legjobbkor lógott bele... nem volt odatervezve ^^

fogok még a napokban fotozni ott, igyekszem majd odafigyelni ezekre, thx ;)
  • BiG G
    *nem tudok róluk semmit
    És körmondat helyett: úgy portrézz, hogy meséljen a kép.
  • BiG G
    Az első és a negyedik képen zavaróak a belógó, oda nem illő dolgok: az elsőn a lány karja az órával, a negyediken a fehér pólós emberke, kis vagdosással megoldható a dolog.
    A többi nem keltette fel az érdeklődésem, hiszen nem tudok róluk senkit, ezért kell úgy potrézni hogy elmesélj valamit a képen lévőről, háttérinfó nélkül is megtudjak az alanyodról minnél többet - legalábbis a nálam okosabbak ezt mondták nekem :)
  • The Garrett
    Miskolci Egyetem (de szeptembertől már nem ide járok :C )
    és épp a bányás / kohász / anyagmérnököket kisértük fel Ómassára meg Lillafüredre

• BiG G
    melyik egyetem?
  • The Garrett
    Egyetemi golyataborban voltam ma kinnt mint szervező ki/be segítő, beteszek pár (szerintem) jobban sikerült képet^^

Kezdem megszeretni ezt a d80 -t. Igyekszem megszokni valahogy, hogy nincs live view és minden kép előtt át kell gondolnom mit csinálok, mi is lesz a végeredmény...

nem annyíira látványos, inkább dokumentum jellegu fotok, de remélem belefér :)

(mindenféle, mit csináljak másképp jellegű comment jöhet ^^)

• efem
    10evig neztem egy masik panelsort az ablakbol, tudom mien..
  • Caligo
    Eh, én is betonrengetegben lakom, csak én az ablakból egy nagy ronda felüljárót látok, egy parkolóval alatta
  • efem
    rohogni fogsz, betonrengetegben lakom.. ujpalota ha mond valamit, csak nagyon szerencses a szobam fekvese, budaig ellatni ha jo ido van(ujpest felett)
  • efem
    probalkoztam ugy is,csak akkor mar nagyon bezart lenne a kep, 0 levegovel :\
  • Caligo
    Fantasztikus, szépek azok a fénypászmák (asszem így hívják). Jó lehet ott lakni, ilyen kilátással
  • DoctorJohnson
    jól megvágnám 4zetesre :)
  • efem

egy regi kep.. unokahugomrol
  • efem
    tudom kommersz, de en azert szeretem a szobambol a kilatast :)
  • 30Dani
    fú!
    [szar helyen lakik]
  • DoctorJohnson

aug 20
    4x30mp
  • mike23
    Ha ETTL-2 vakut használok a gépen és AI Servo fókusszal fotózok, akkor miközben a tárgy közeledik-távolodik átadja a váz a vakunak a távolságadatot és ezáltal nem lövi túl-alá a vaku vagy a távolságot a vaku annyinak veszi, mint mikor elkezdtem fókuszálni?
  • efem
    ha valaki rendelt anno az ingyen poszternyomtatasbol, igen lassan, de megjott, szal aki mar feladta (mint en) az ne csuggedjen!
  • efem
    dekemeny, ebben az utcaban dolgozom, es nem is tudtam h a nevadoja fotografiaval kapcsolatos... (elszegyenli magat)