25245
-
#19719 vágták? az időigényes, más szögből lőtték :) -
#19718 asszem én sem :)
a jobb képről levágták a sílót
vagy ez a vicc? :) -
G_ArchAngel #19717 ők nem viccnek gondolták...
a lényeg, hogy szerintük eltűnt a jobboldali képről a fehér siló, mert bedőlt a gödörbe...
persze nem dőlt be, csak máshogy vágták a képet... -
#19716 ez most 1 olyan vicc amit én nem értek? :) -
#19715 A beomlás előtt és után: eltűnt a fehér fémsiló (olvasónk felvétele)
(index) -
efem #19714 fotopalyazat , igaz kicsit informatikahoz kozelallo, de jo ha tudtok rola :) -
#19713 Egy kis idill...
Visszamennák... -
#19712 kellemes kép, kellemes hölgy -
efem #19711
namajdigyen e -
efem #19710 http://fc01.deviantart.com/fs21/f/2007/245/8/e/Julia_II_by_funnymanus.jpg
:)
velemenyzt! -
G_ArchAngel #19709 valaki vegye fel pls és tegye elérhetővé.... (köszi) -
#19708 well, állvány szvsz faszság, ha a színpad előtt állsz. ha bemozdul, akkor nem azért fog, mert nem bírtad kitartani... :C
a vakuzó embereket meg normális helyen jól arconvágják azok, akiknek ez a dolga. -
#19707 nem szoktam koncerteken fotózni, de vakut biztosan nem használnék. szerintem a tág rekesz+magas iso+utómunkával zajszűrés _vagy_ alacsony iso+állvány+hosszú záridő, bár ilyenkor a színpadon mozgó zenészek nem lesznek túlzottan élesek... -
#19706 lenne két kérdésem hirtelen, az egyik hogy hogy fotóznátok olyan koncerten ahol kb ennyi világítás van? (kb semmi :P)
tudom persze minél nagyobb iso, tágabb rekesz,... de akkor meg a képek lesznek elég zajosak (mondjuk netre talán elég az a minősség is). ilyen helyzetben csak egy jó fényerős obi a megoldás vagy vaku? Utóbbi szerintem eléggé megöli a hangulatát a koncertfotóknak (vagy lehet úgy használni hogy ne legyen nagyon mű hatása? )
A másik pedig ezzel a képpel kapcsolatban:
Nektek mennyire látszódnak részletek a képen?
pl a gitárnak a kábele, zenész ruháján a csíkok, a bemozduló keze, gitáron a hangszínszabályzók stb?
Nemtudom hogy csak az én monitoromon nagyobb-e a fényerő mint az átlag, vagy a másik 2 monitoron amin néztem volt alacsonyabb... :S -
#19705 Próbáld meg ugyanezt az OPNI-ban :S -
G_ArchAngel #19704 amikor a Hunyadi-téri piacon fotóztam, akkor az önkormányzat embere pont a helypénzt szedte és odajött megkérdezni, hogy mi van - mondtam neki, hogy Népszabi és ilyen-olyan okból, Ő meg mondta, hogy oké, fotózzak, csak az árusokat ne zavarjam...
amúgy nem értem, mert nem vagyok egy szép gyerek, de mindig megengednek mindent és jól jövök ki az ilyen helyzetekből... -
#19703 Az alap, hogy én vagyok a nyilvánosság, és a negyedik hatalmi ág, de attól még ugyanúgy engedélyt kell kérnem. A pofátlanság menni fog -.- -
G_ArchAngel #19702 kivéve, ha érvényes sajtóigazolványod van, mert akkor a munkád a tájékoztatás és csak jogot nem kell sérteni, illetve kellően pofátlannak kell lenni:) -
G_ArchAngel #19701 Fotósuli - 10. rész: Gyerekfotók -
#19700 Piac nem közterület, az üzemeltetőtől kell engedély, ezen felül attól, akit fotózol. -
G_ArchAngel #19699 Fotósuli - 9. rész: Portrék -
G_ArchAngel #19698 Fotóink topicba a banner alatt vannak a jó linkek -
mike23 #19697 G_ArchAngel a linkekre kattintva nekem nm jön be semmi! nektek megy? -
G_ArchAngel #19696 Fotósuli - 8. rész: Sport -
G_ArchAngel #19695 lesz még ebook,, küldöm a sajátomat a srácnak és majd teszi fel arra linkre, ha átválogatta... -
#19694 k, asszem a 7-8. rész hiányzik, arról anno lemaradt a release group aki a többit feltette,... de ráérős. amit a másik topikban találtam viszont ebookok az verinájsz. thx érte! :) -
G_ArchAngel #19693 igen, az...
sajnos 10 letöltés (citromail) után törlődik, de akik leszedték a "Fotóink" topicból, most teszik vissza állandó tárhelyre... -
#19692 ezek a spektrumos fotósuli részei?
(linkre nem jon be semmi, de a sorozat már megvan) -
G_ArchAngel #19691 1 - egyén
2 - pár
3 - "tömeg", azaz csoport -
#19690 Elvileg egyént fotózni a beleegyezése nélkül tilos. Töneget lehet, viszont nem tudom ez hány embertől kezdődik :) -
FixY #19689 Nem érzékeled az iróniát... ;)
Kb. ilyen reakciókkal szoktam találkozni, ha az utcán mászkálókat próbálom fotózni.
Egyébként nincs igazad: ha tiltakozik, akkor el sem készítheted a képet.
Sőt, ha jól tudom, akkor sem, ha nem tud róla - de ebbe most ne másszunk bele mélyebben.
-
#19688 Miért lenne jogsértő?
A kép elkészítéséhez nem kell az alany beleegyezése, csak a publikáláshoz. -
FixY #19687 nézem, nézem, de... próbálnám meg én ugyanezt Budapesten... :(
Piacon fotózni? Hogy képzelem??? Embereket? Dehát az jogsértő és külöMbenis... :( -
G_ArchAngel #19686 Fotósuli - 7. rész: Esküvőn -
G_ArchAngel #19685 Fotóiskola - 6. rész: Állatfotózás -
G_ArchAngel #19684 Fotósuli - 5. rész: Növényfotózás -
G_ArchAngel #19683 Fotósuli - 4. rész: Nyaralás -
#19682 Janem, csak énvagyok a hülye. :C -
#19681 néztemott, de elég hiányos :C -
#19680 A sorozatosban (bitgate)