25245

• Punker
    vágták? az időigényes, más szögből lőtték :)
  • 89
    asszem én sem :)
    a jobb képről levágták a sílót
    vagy ez a vicc? :)
  • G_ArchAngel #19717
    ők nem viccnek gondolták...
    a lényeg, hogy szerintük eltűnt a jobboldali képről a fehér siló, mert bedőlt a gödörbe...

persze nem dőlt be, csak máshogy vágták a képet...
  • Punker
    ez most 1 olyan vicc amit én nem értek? :)
  • 30Dani
    A beomlás előtt és után: eltűnt a fehér fémsiló (olvasónk felvétele)

(index)
  • efem
    fotopalyazat , igaz kicsit informatikahoz kozelallo, de jo ha tudtok rola :)
  • Placebó
    Egy kis idill...
    Visszamennák...
  • Galy
    kellemes kép, kellemes hölgy
  • efem

namajdigyen e
  • efem
    http://fc01.deviantart.com/fs21/f/2007/245/8/e/Julia_II_by_funnymanus.jpg

:)
    velemenyzt!
  • G_ArchAngel #19709
    valaki vegye fel pls és tegye elérhetővé.... (köszi)
  • szacsi
    well, állvány szvsz faszság, ha a színpad előtt állsz. ha bemozdul, akkor nem azért fog, mert nem bírtad kitartani... :C
    a vakuzó embereket meg normális helyen jól arconvágják azok, akiknek ez a dolga.
  • BiG G
    nem szoktam koncerteken fotózni, de vakut biztosan nem használnék. szerintem a tág rekesz+magas iso+utómunkával zajszűrés _vagy_ alacsony iso+állvány+hosszú záridő, bár ilyenkor a színpadon mozgó zenészek nem lesznek túlzottan élesek...
  • The Garrett
    lenne két kérdésem hirtelen, az egyik hogy hogy fotóznátok olyan koncerten ahol kb ennyi világítás van? (kb semmi :P)
    tudom persze minél nagyobb iso, tágabb rekesz,... de akkor meg a képek lesznek elég zajosak (mondjuk netre talán elég az a minősség is). ilyen helyzetben csak egy jó fényerős obi a megoldás vagy vaku? Utóbbi szerintem eléggé megöli a hangulatát a koncertfotóknak (vagy lehet úgy használni hogy ne legyen nagyon mű hatása? )

A másik pedig ezzel a képpel kapcsolatban:

Nektek mennyire látszódnak részletek a képen?
    pl a gitárnak a kábele, zenész ruháján a csíkok, a bemozduló keze, gitáron a hangszínszabályzók stb?
    Nemtudom hogy csak az én monitoromon nagyobb-e a fényerő mint az átlag, vagy a másik 2 monitoron amin néztem volt alacsonyabb... :S
  • 30Dani
    Próbáld meg ugyanezt az OPNI-ban :S
  • G_ArchAngel #19704
    amikor a Hunyadi-téri piacon fotóztam, akkor az önkormányzat embere pont a helypénzt szedte és odajött megkérdezni, hogy mi van - mondtam neki, hogy Népszabi és ilyen-olyan okból, Ő meg mondta, hogy oké, fotózzak, csak az árusokat ne zavarjam...

amúgy nem értem, mert nem vagyok egy szép gyerek, de mindig megengednek mindent és jól jövök ki az ilyen helyzetekből...
  • 30Dani
    Az alap, hogy én vagyok a nyilvánosság, és a negyedik hatalmi ág, de attól még ugyanúgy engedélyt kell kérnem. A pofátlanság menni fog -.-
  • G_ArchAngel #19702
    kivéve, ha érvényes sajtóigazolványod van, mert akkor a munkád a tájékoztatás és csak jogot nem kell sérteni, illetve kellően pofátlannak kell lenni:)
  • G_ArchAngel #19701
    Fotósuli - 10. rész: Gyerekfotók
  • 30Dani
    Piac nem közterület, az üzemeltetőtől kell engedély, ezen felül attól, akit fotózol.
  • G_ArchAngel #19699
    Fotósuli - 9. rész: Portrék
  • G_ArchAngel #19698
    Fotóink topicba a banner alatt vannak a jó linkek
  • mike23
    G_ArchAngel a linkekre kattintva nekem nm jön be semmi! nektek megy?
  • G_ArchAngel #19696
    Fotósuli - 8. rész: Sport
  • G_ArchAngel #19695
    lesz még ebook,, küldöm a sajátomat a srácnak és majd teszi fel arra linkre, ha átválogatta...
  • The Garrett
    k, asszem a 7-8. rész hiányzik, arról anno lemaradt a release group aki a többit feltette,... de ráérős. amit a másik topikban találtam viszont ebookok az verinájsz. thx érte! :)
  • G_ArchAngel #19693
    igen, az...

sajnos 10 letöltés (citromail) után törlődik, de akik leszedték a "Fotóink" topicból, most teszik vissza állandó tárhelyre...
  • The Garrett
    ezek a spektrumos fotósuli részei?

(linkre nem jon be semmi, de a sorozat már megvan)
  • G_ArchAngel #19691
    1 - egyén
    2 - pár
    3 - "tömeg", azaz csoport
  • GregSB
    Elvileg egyént fotózni a beleegyezése nélkül tilos. Töneget lehet, viszont nem tudom ez hány embertől kezdődik :)
  • FixY
    Nem érzékeled az iróniát... ;)
    Kb. ilyen reakciókkal szoktam találkozni, ha az utcán mászkálókat próbálom fotózni.

Egyébként nincs igazad: ha tiltakozik, akkor el sem készítheted a képet.
    Sőt, ha jól tudom, akkor sem, ha nem tud róla - de ebbe most ne másszunk bele mélyebben.

• Sonajk @:o)
    Miért lenne jogsértő?
    A kép elkészítéséhez nem kell az alany beleegyezése, csak a publikáláshoz.
  • FixY
    nézem, nézem, de... próbálnám meg én ugyanezt Budapesten... :(
    Piacon fotózni? Hogy képzelem??? Embereket? Dehát az jogsértő és külöMbenis... :(
  • G_ArchAngel #19686
    Fotósuli - 7. rész: Esküvőn
  • G_ArchAngel #19685
    Fotóiskola - 6. rész: Állatfotózás
  • G_ArchAngel #19684
    Fotósuli - 5. rész: Növényfotózás
  • G_ArchAngel #19683
    Fotósuli - 4. rész: Nyaralás
  • ivjoe
    Janem, csak énvagyok a hülye. :C
  • ivjoe
    néztemott, de elég hiányos :C