25245
-
#24723 Gáznak érzem magam. :( -
DecenS #24722 ez hogy jön most ide? most nem az ő mazochizmusáról van szó, hanem a te köcsögsznobizmusodról, brünokám :) -
#24721 Mazochista, és? -
DecenS #24720 feltételezheted, hogy nem: de attól még arra használja...
http://www.flickr.com/photos/pintohorse/ -
G_ArchAngel #24719 En nem attol felek, hogy elertem a 150k hatart, hanem sajnos az oreg 5D-nek van egy olyan hibaja, hogy a tukor leesik. Ingyen javitjak, a gep koratol fuggetlenul, csak nem lehet megelozni, a valos hibaval mehetsz csak be a szervizbe. Es magasabb exposzam mellett nagyobb esely van a hiba felbukkanasara. -
#24718 Legyek annyira köcsögsznob, hogy feltételezzem, hogy nem munkára használt Pentaxot, akkor viszont éjjel-nappal timelapse videókat készített? -
DecenS #24717 gondolom megint elkezdődik majd a hurrogás, meg cikizés, meg az oltás: csak eszembe jutott az alábbiakról... -
G_ArchAngel #24716 nem tudom, de en erre gondolni sem akarok, 3,5 eves az 5D-m es van benne km rendesen:( -
#24715 Tehát ez a reklám akkor azt mondja, hogy kattingassak el több 100e expót a három év alatt, hátha szét esik a tükör és akkor ingyen megjavítják vagy kicserélik? :D -
#24714 De érted, ha arról szól a reklám, hogy az életed minden mozzanatát végigfotózod, akkor legyen már természetesebb, ez a stílus Chaplin óta nem menő. -
G_ArchAngel #24713 Nekem az volt, de én nem is vagyok fotós, csak műkedvelő.
Én pl. a művészieskedő, körülrajzolt, erőltetett poziciókban színészkedő emberekről készült stopmotiont nem bírom. -
#24712 Csak mert olyan selfpromo szaga volt, ahogy felvezetted. -
#24711 Szerintem meg jó dolog a stop motion, ha van benne tervezés, ötlet. Ha valamit kiad a technika, ami mozgóképben nem lenne lehetséges. Ez viszont szimplán csak "szaggat", sorozatfelvétel különböző életszerűtlenül túlrendezett jelenetről. Képileg igényes és átadja a megrendelő üzenetét, de nem tud többet felmutatni, nem volt meglepő/vicces/szórakoztató/maradandó. -
furunkal3 #24710 részben igen, de csak picit voltam benne a készítésben ;) -
G_ArchAngel #24709 Nekem bejon, nem szeretem a stop motiont, de ez nem unalmas - a legtobb mar annyira aprolekos, hogy majdnem 24 fps-sel csinaljak, ami miatt elveszti a varazsat, de ez fogyaszthato -
#24708 Te csináltad? -
#24707 fotos körökben nem nagyon ismert a stop motion technika -
furunkal3 #24706 Hali!
Felhívnám a figyelmet erre az ötletes reklámfilmre, amiben szép fotók vannak, nikon D3-assal készültek..
kíváncsi vagyok a véleményetekre, nektek hogy tetszik?
Youtube linkhez katt ide
Ja és a stop-motion technikát ismeri valaki? mert ez azzal készült a video! -
#24705 nekem a blasta tetszik -
#24704 a (lakó)hajós tetszik :) -
#24703 Kurvajó képek, kurvajók! -.- -
G_ArchAngel #24702 szerinted?:) -
Dénes é #24701 pff látom nincs kikötve hogy red bull phone-al pózoljon -
#24700 -
#24699 THX, toroltem magam egy ideje -
#24698 Fotosoknak, talan valakit erdekel: http://www.fotosbazis.com -
#24697 tv2-n van az a hülye időjós?
holnap zápor zivatar várható... esetleg eső is....itt meg itt meg itt ( közben betakarja az egész országot ) -
#24696 Magyarázat követelek. -
G_ArchAngel #24695 Svettel:
-
stain #24694 -
#24693 ...es "zapor, zivatar" mindig egyutt jon, kulon-kulon sose!!!45111 -
#24692 mióta ilyen divatja lett az időjárásos honlapoknak, már csak szupercellák meg ilyesmik vannak, egy rendes eső vagy vihar nincs is... -
#24691 Szerencsétlenekkel kirámoltat mindent, közben jön egy szupercella és oda egy élet munkája :) -
stain #24690 Na ezt nem vállalnám be... nincsen az a brigád, aki innen mindent kihordjon :) azon is mindig csodálkozom, hogy hogyan került ide ez a rengeteg minden, pedig csak 10 éve lakunk itt. -
G_ArchAngel #24689 spottr-on mar volt - talan egy eve? -
Lateralus #24688 Minden, amid van -
Lateralus #24687 Ügyes reklám :)
Akkor ezek szerint nem csak méregdrága és gyenge fényű stúdiólámpának, de pl. konyhai "fénycsőnek" is tökéletes, retket szeletelni. -
#24686 Ez beteg! :D De ki költené el 6 iPad árát, mikor ennél olcsóbban egy normális stúdió villanót is kap? :D Jó esetben már 2-3 iPad árából egy teljes hobbiszett is kijön... :D -
G_ArchAngel #24685 nem rossz, csak draga - mondjuk a szines foliakat meg lehet uszni:) -
#24684 Fészpálm.