25245

• ivjoe
    És a fényezésen egy gördeszkás, meg egy sétáló nő tükröződik, de miért nem látni rajta Dzsordzsmájkült?
  • BiG G
    felsőn a verda arrrw. volga?
  • FixY
    a második miatt picit irigy vagyok ;)
  • DoctorJohnson
    ezt csak érdekességként

ezmeg egy szipál-portré

• Placebó
    A rés
  • 30Dani
    Me jól szórakoztunk
  • Gladiator
    he?
  • G_ArchAngel #19752
    fotomarathon mé rulez?
  • 30Dani
    Második kép, fotomarathon, valamint E-1 rulez!
  • AnonymouS
    hát ez loál... vagy inkább szomorú :S
  • gabatika
    mondjuk "hagyományos" technikával is el lehet ezt érni, de azt sem nevezném fotónak...
  • szacsi
    felkerultek a panasonic palyazatanak kozonsegszavazasra szant kepei a fotozz.hu-ra...
    azert durvan jelzi a hazai viszonyokat, hogy egy FOTOpalyazatra egyaltalan emberek bekuldenek ilyen kepet...az meg meg durvabb, hogy a zsuri beszavazza a legjobbak koze.
    es ok, en is bena vagyok, nemtudok fenykepezni, nem hogy fotozni, na de ez a kep 70%-ban ps brush vagy legjobb esetben esetleg ket osszemontirozott kep...de ha rosszul latom, akkor walaki vilagositson fel...
  • Gladiator
    Nem tudom vannak-e olyan szintűek a képek, hogy betegyem, de mivel rég raktam már fel képet, meg ti se nagyon rakosgattok, így beteszem, max átscrollozzátok. Ma harmadjára voltam Batu Cavesben. Esetleg ha érdekel a háttértörténet, akkor a blogomon olvashattok róla.

• 89
    vajon a videó alatt csinált képeiből tette össze a panorámát? ha igen, akkor miért nem látszik a kamerás?
  • G_ArchAngel #19745
    World Press Photo 2007
    Naponta (hétfőn is) 10.00-18.00-ig
    2007. szeptember 22. - október 17., aula

A Word Press Photo egy nonprofit független szervezet, amit 1955-ben alapítottak Hollandiában. Elsődleges célja, hogy támogassa és népszerűsítse a sajtófotósok munkáját. Az évek során a szervezet a sajtófotózás és a szabad információcsere független műhelyévé nőtte ki magát.

A Word Press Photo szervezet minden évben megrendezi az elmúlt év eseményeiből készült sajtófotóversenyét. Ez a legnagyobb és a legtekintélyesebb verseny a fotós újságírók között. A képek a legkülönfélébb kategóriákban mutatják be az elmúlt év legfontosabb és legmeghatározóbb eseményeit.

A 2006. év eseményeit bemutató 50. Word Press Photo versenyre 124 országból 4448 fotós újságíró küldött riportképet. A kiállítás fotóit egy nemzetközi zsűri 78083 képből két hétig tartó mérlegelés után válogatta Amszterdamban ez év februárjában. A zsűrizés digitális formában történt, ahol 10 kategória díjait 58 fotóriporternek (angol, argentin, amerikai, ausztrál, brazil, dán, dél- afrikai, francia, holland, izraeli, japán, kanadai, kínai, mexikói, magyar, német, nigériai, norvég, olasz, palesztin, spanyol és svéd) ítélték.

A díjazott fotókból vándorkiállítás készül, amelyet évről évre több millió ember néz meg szerte a világon.

A World Press Photo 2007 utazó kiállítás magyarországi bemutatójának szervezője Révész Tamás (Herald Kiadó), a World Press Photo Nemzetközi Tanácsadó Testületének ügyvezetője.

Főszponzor: AXA Pénzügyi Biztonság

Szponzorok: MALÉV, Budapest Főváros Közgyűlés, Gazdasági Bizottsága, Dynamo Budapest, Herber Hausner Kft., Pharma Press, Artotel, Royal Netherlands Embassy

Médiapartnerek: Sprektrum TV GEO, MTI, Hvg, Heti Válasz, 168 óra, radiócafé 98.6
  • 300Dani
    1 másodperces panoráma :|
  • efem
    erotika kiallitas?:D
  • 30Dani
    Lesz driftverseny is pesten.
  • The Garrett
    programajanlo hetvegere:[URL=http://www.dragracing.hu/usr_hirek.php?hir_id=288&session=]ha az egyhelybenallos auto unalmas ^^[/URL]

[lesz krisz rudi koncert is szal...] :D
  • 30Dani
    Van az 60 is, szorul a fék -.-
  • cement
    nyolcvannal mentek ejnyebejnye ötven a megengedett :))))
    amugy nekem az teccik
  • Amse
    nálam a 10-es a kakukktojás. nem is tetszik, de vágnék rajta, ha maradna...
  • b0mb
    alapvetoenjok lehetnenekha pentr0xal lovodoket :|:C

good 54|\|13| :o
  • 30Dani
    oky
  • Falconer
    01, 06,16,17 -et dobnám. Nem rosszak persze, de ha már szortírozni kell akkor igen. Aztán a 13asban vágnék még a csövekböl és több helyet hagynék a pasastol jobbra. Szoval igy szvsz az is kiesik. 01olyan, mintha vmi csiga menne a hidon és huzná a nyálát, legalábbis nekem ez jut eszembe rola :D Vagy elmosod még jobban a kocsikat vagy kimerevited. Szoval ez is kiesik.
    Amit mondtam hogy jo az autos azt az utolsora értettem.
  • 30Dani
    Két autós van, de melyik tetszik legkevésbé?
  • Falconer
    Nekem az autós meg halas jön be a legjobban.
  • szacsi
    8, 10 vagy 16.
  • Loál János #19731
    Oda akartam írni, dete tudod: eszt.
  • 30Dani
    Mondjuk te a Prontó miatt elfogult vagy
  • 30Dani
    htx
  • Loál János #19728
    04, vagy 16, számomra.
  • 300Dani
    Helpplz:

18 kép felét kiszórtam, de 8 kell. Melyiket dobnád?
  • 30Dani
    BitGate Explorer - Spektrum - Hadifotósok (Beyond Words: The Photographers of War) [TvRip - Hun]
  • gabatika
    kuksi :P
  • G_ArchAngel #19724
    Aspyrint kérdezd, ő a megmondhatja...
  • mike23
    G_ArchAngel a fotóink topicban a banner alatt nekem nem jelez linkeket a fotósulis részekre. Vagy már törölték onnan?
  • Amse
    hülyék ezek
    csak átment a túloldalra és daru lett belőle O_o
  • efem
    de ezt meg a vak is latja -.- ezt komolyan egy hirportalra ki mertek tenni?
  • Falconer
    Azt elhiszem, énis :) Nagyon szép hely, a kép is jó. Én mondjuk széltében hagytam volna több helyet.