Digitális és analóg fotográfia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#bohoc>#bohoc>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
na mind1, talaltam vegulis. de szar lesz😞
mind1, megcsinalom mashogy, unalmasan. Amugy minden meglett volna, csak sehol sem talaltam kepet partrol.
na megyek, megszerkeztgetem.
koszi mindenkinek a segitseget.
egy sima tengerpart, tok szembol, lehetoleg barna homokos. nyugodt tengerrel.
ha talalsz megfelelot akkor kapsz egy csokit ha hazamentem!
hulyenek is megeri, nem hogy neked😄
Sztallónét is oda mellé!!!!
<#vigyor>#vigyor>
amugy mar csak golfot meg hajot keresek. szoval meg az is lehet hogy megvalosul😄
szoval lesz egy tengerpart, aztan kattintasonket:
1. szorfosok
2. lovas
3. hajo
4. bicikli
5. ejtoernyo
6. golf
7. tom cruise😄
(én közben itt majd megszakadok a saját hülyeségemen 😄DDDDDDDDD)
Míg végül az uccsó kattintással rájön a képre a hegymászós faszi a tengerparton???? 😄DDDDDDD
nem olyan nehez, csak a megfelelo kepek kellenenek hozza. es szerintem kurva jo lesz😄 ha meg nem, akkor leszarom, ezt a tantargyat mar ugyis bukom szentem.
😊
http://gaborszantai.co.uk/
ne kerdezzetek mire kell, de kurva jo lesz😄
amúgy 400Dani for prezident! (walaki intézkedjen -.-)
Canon - Nikoff ahah
amugy nem zaklatnalak titeket, de kicsit elmaradtam a prezentacioval es mar nincs idom keresgelni. koszi
hol talalhatnek olyan kepsorozatot ami egy golflabda eluteserol
"szol". Szoval ertitek😄 mittom en, 5 kepbol all, elson meg a feje felett van az uto, utana elindult, 3.nal epp hozzaer a labdahoz, 4.nel a labda mar repul, 5. kepen meg mar a vegso "beallasa" az embernek.
Fontos lenne😄 es mindenkepp kulon kepen, szoval az nem jo, hogy igy egymasra van fenykepezve.
szerintem mindenkinek különbözõ a stílusa - a Práterben egységesebben formázzák a diákokat, itt szabadabb az alkotás...
ami egységes, az a képszerkesztés alapismerete és a hibák kiszûrésének elsajátítása...
pl. anno volt a "levágott lábú lovaslány", azt megmutattam a tanárnak és a válasz: semmi gond nincs vele, mert sípcsont felétõl vágtad...
ízületbõl nem illik, az hentesmunka: csukló, boka, könyök, váll, nyak😊
Énsem azért linkeltem, mert nekem olyan nagyon tetszene (jaaajj, jaaajjj, nem kapok vacsit ma 😄DD), csupán az elért megtekintés/pontoás/véleményezése miatt.
A fotozz.hu KÉPANYAGÁNAK minõsége nekem nagyon bejön. Az oldal pozitív irányba fejlõdött, már ami a képek szinvonalát érinti.
Sokan rájöhetnének saját fotós tudásuk szintjére, ha CSAK a fotozz.hu összes témakörében feltöltött LEGJOBB fotókat átnyálaznák. Ott is lehet tanulni sokat, képfeltöltögetés nélkül.
Viszont a photo.net mellett látogatottságban sajna elbújhat, ami nem azt jelenti, hogy a photo.net-re nem kerül fel kismillió szar (ahogy a fotozz-ra is), de ezekkel nem kell foglalkozni. Bõven elég, ha a heti/havi kemelt fotókat figyeli az ember, és máris tanulhat.
(sajna a fotozz-on nem lehet regisztráció és pontozás nélkül olvasni a véleményeket)
magam is utálom, fõleg az adminok stílusát, de a szart, hamar kilapátolják...
nemhiába nyernek meg olyan magyarok nemzetközi pályázatokat, amelyek elõtte a fotozz.hu-n publikáltak...
vannak elviselhetetlen stílusú kritikusok, mint pl. "Majdnem", de amit mond egy képrõl, annak a 99,99%-a helyénvaló - és Õ pl. nem két szóból intézi el, hanem leírja a gondolatait...
egyébként a negatív kritikából lehet tanulni, de az sem mindegy, hogy milyen a tálalása😊
pozitív, hogy kapsz némi háttértudást, papírt, negatívum pedig a korlátok közé kerülés, bár az igazi tehetségek a fotósiskolákat is túlélik.
Én már végtelenül büszke lennék, ha pl. a photo.net-en EGYETLEN "hét fotóját" sikerülne készítenem. Mert tudnám, hogy egy nemzetközi mezõnyben, millió feltöltött, profi kép és fotós között értem el azt az eredményt. Kurva sokat számít, hogy 10-100 vagy 10-20EZER ember látta, véleményezte és "díjazta" a fotódat.
én sokáig azt sem tudtam mi az az "enyészpont", most már figyelek rá, hogyha képen belül van, akkor mit komponálok oda...
sokunknak nem tiszta a zárt és nyíltkép fogalma sem, pedig olyan egyszerûnek tûnik, aztán mégsem az😊
ha valaki nem jár iskolába, akkor a legjobb út az igényes (nem feltöltegetõs) oldalak nézegetése: Magnum, NatGeo, Masters of Photography, stb...
mellette rengeteg könyvet lehet beszerezni antikváriumban, én utoljára Urbán Tamás félelmetesen jó albumát vettem meg, amiben olyan fotók vannak, amelyek egyszerre sokkolnak és varázsolnak el...
g, g-foto.hu