Digitális és analóg fotográfia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Galy
mert a fantáziámra van bízva!
Blasta
Csak oan fura neki a micsodája!!!!
<#bohoc>

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta

Galy
nebénázz! sétálj le a tengerpartra én fotózz!
Galy
hú de fini
Blasta
Nemá, hogy nem találtál normális fotót egy tengerpartról????
help1
help2

Gladiator
nem jo, nehez kiretusalni.
na mind1, talaltam vegulis. de szar lesz😞

mind1, megcsinalom mashogy, unalmasan. Amugy minden meglett volna, csak sehol sem talaltam kepet partrol.

na megyek, megszerkeztgetem.

koszi mindenkinek a segitseget.

Blasta

Blasta
😊))))))))))))

Gladiator
nem jo, messzebrol kene:S

Galy
a tenger maga nyugodt 😊
Galy

ehune
Gladiator
na most mar csak egy segitseget kernek:

egy sima tengerpart, tok szembol, lehetoleg barna homokos. nyugodt tengerrel.
ha talalsz megfelelot akkor kapsz egy csokit ha hazamentem!
hulyenek is megeri, nem hogy neked😄

Blasta
Tuttamén, hogy kell az!
Sztallónét is oda mellé!!!!
<#vigyor>

Gladiator
😄😄😄😄😄

Gladiator
amugy ezt a tomisat bedobom a vegere. pont elfer a bal felso sarokba. nagyon jooo lesz😄

amugy mar csak golfot meg hajot keresek. szoval meg az is lehet hogy megvalosul😄

szoval lesz egy tengerpart, aztan kattintasonket:
1. szorfosok
2. lovas
3. hajo
4. bicikli
5. ejtoernyo
6. golf
7. tom cruise😄

Blasta

(én közben itt majd megszakadok a saját hülyeségemen 😄DDDDDDDDD)

Gladiator
de a hegy felulrol van. szal a partot szembol mutatom, es emelle kene a hegy😄

Gladiator
ooo... hat azt ugy gondoltam, hogy csak oda a tengepart melle no egy hegy😄

Blasta
Mér, Tomi nem szembõl van a képen!<#nezze>

Gladiator
na erre meg en szamitottam😄

amugy nem jo, oldalrol kene😛

Blasta
"...hogy lehet lovagolni, kattintas, ugyanaz a kep szorfosokkel, lovaglassal, es igy tovabb."

Míg végül az uccsó kattintással rájön a képre a hegymászós faszi a tengerparton???? 😄DDDDDDD

Gladiator
A lenyeg az, hogy nyilvanos beszed orara olyat kell csinalnom, hogy marokkobol jottem, es ilyen bemutatot kell tartanom az orszagrol, melle power pointos bemutato. lesz benne egy olyan resz, hogy miket lehet ott csinalni. golfozni, szorfozni, lovagolni, kerekparozni, hegyet maszni, stb. es ezeket akarom egy kepre, de ugy, hogy mindegyik egymas utan jelenjen meg. tehat eloszor mondom, hogy van tenger, ekkor meg csak egy tengerpart van a kepen, utana hogy lehet itt szorfozni, es akkor ugye ha kattintok jon a kovetkezo dia, ami ugyanaz a kep, mint az elozo, csak ezekre ramontiroznam a szorfosoket, tehat olyan mintha csak a szorfosok feltunnenek. utana mondom, hogy lehet lovagolni, kattintas, ugyanaz a kep szorfosokkel, lovaglassal, es igy tovabb.
nem olyan nehez, csak a megfelelo kepek kellenenek hozza. es szerintem kurva jo lesz😄 ha meg nem, akkor leszarom, ezt a tantargyat mar ugyis bukom szentem.

Blasta

Galy
ilyen fotóm pont van, csak nem tudom melyik merevlemezen tartom...

<#vigyor3>
nem tudom milyen suliba jársz, de gyere haza!
😊

http://gaborszantai.co.uk/

Gladiator
na meg egy nehez kep kene. Tengerpart, es 1-2 szorfos all a parton a deszkajaval. de ugy, hogy mellettuk meg eleg sok hely legyen, hogy egy vagtato lovat meg oda tudjak PS-ezni😄 Ha esetleg meg a szorfosok mellett horgaszok is lennenek😄
ne kerdezzetek mire kell, de kurva jo lesz😄

Gladiator
lol😄 ezt talan megsem😄

loál, má vártam

amúgy 400Dani for prezident! (walaki intézkedjen -.-)

Canon - Nikoff ahah

Blasta

Gladiator
😄 akkor csak privatban kuldd el legyszi a linket.

Galy
feladom, mi a baja ennek a fos rendszernek??
Galy

Galy
Gladiator
ha esetleg olyat is talaltok, amelyiken a faszi epp hegyet maszik es es igy log lefele. szal biztos tudjatok milyenre gondolok😄 az a tipikus felpucer pasi ilyen voroses sziklan csung.

amugy nem zaklatnalak titeket, de kicsit elmaradtam a prezentacioval es mar nincs idom keresgelni. koszi

Gladiator
nehezet kerdezek:

hol talalhatnek olyan kepsorozatot ami egy golflabda eluteserol
"szol". Szoval ertitek😄 mittom en, 5 kepbol all, elson meg a feje felett van az uto, utana elindult, 3.nal epp hozzaer a labdahoz, 4.nel a labda mar repul, 5. kepen meg mar a vegso "beallasa" az embernek.

Fontos lenne😄 es mindenkepp kulon kepen, szoval az nem jo, hogy igy egymasra van fenykepezve.

Blasta
Nincs mit 😉))

nem skatulyáznak be...
szerintem mindenkinek különbözõ a stílusa - a Práterben egységesebben formázzák a diákokat, itt szabadabb az alkotás...

ami egységes, az a képszerkesztés alapismerete és a hibák kiszûrésének elsajátítása...

pl. anno volt a "levágott lábú lovaslány", azt megmutattam a tanárnak és a válasz: semmi gond nincs vele, mert sípcsont felétõl vágtad...
ízületbõl nem illik, az hentesmunka: csukló, boka, könyök, váll, nyak😊

Galy
views, köszi 😊
Galy
hol látni, hogy mennyien kattintottak rá?
Blasta
Ezzel a világon nincs semmi baj 😉
Énsem azért linkeltem, mert nekem olyan nagyon tetszene (jaaajj, jaaajjj, nem kapok vacsit ma 😄DD), csupán az elért megtekintés/pontoás/véleményezése miatt.

Blasta
Énis elárulok vmit. 😊
A fotozz.hu KÉPANYAGÁNAK minõsége nekem nagyon bejön. Az oldal pozitív irányba fejlõdött, már ami a képek szinvonalát érinti.
Sokan rájöhetnének saját fotós tudásuk szintjére, ha CSAK a fotozz.hu összes témakörében feltöltött LEGJOBB fotókat átnyálaznák. Ott is lehet tanulni sokat, képfeltöltögetés nélkül.

Viszont a photo.net mellett látogatottságban sajna elbújhat, ami nem azt jelenti, hogy a photo.net-re nem kerül fel kismillió szar (ahogy a fotozz-ra is), de ezekkel nem kell foglalkozni. Bõven elég, ha a heti/havi kemelt fotókat figyeli az ember, és máris tanulhat.
(sajna a fotozz-on nem lehet regisztráció és pontozás nélkül olvasni a véleményeket)

Blasta
Ez így van, énis így gondolom, csak sok a melóm és nem volt most idõm ilyen szépen kifejteni, ahogy Te tetted 😉

elárulok valamit: a sokat fikázott fotozz.hu az egyik legerõsebb oldal

magam is utálom, fõleg az adminok stílusát, de a szart, hamar kilapátolják...
nemhiába nyernek meg olyan magyarok nemzetközi pályázatokat, amelyek elõtte a fotozz.hu-n publikáltak...
vannak elviselhetetlen stílusú kritikusok, mint pl. "Majdnem", de amit mond egy képrõl, annak a 99,99%-a helyénvaló - és Õ pl. nem két szóból intézi el, hanem leírja a gondolatait...

egyébként a negatív kritikából lehet tanulni, de az sem mindegy, hogy milyen a tálalása😊

Galy
ez a fotósiskola dolog meg nagyon kétélû.
pozitív, hogy kapsz némi háttértudást, papírt, negatívum pedig a korlátok közé kerülés, bár az igazi tehetségek a fotósiskolákat is túlélik.
Galy
az ilyen képek nekem nagyon mûek, túlságosan beállítottak, erõltetettek, nem természetesek, nem tetszenek.
Blasta
Huhh, nekem azért melegem lett 😄DDDDDDDDDDD

Blasta
Azért jó pl. az általam linkelt oldalt is nézegetni -attól függetlenül, hogy feltöltögetõs- mert az oldal nemzetközi, tényleg rengeteg regisztrált fotóssal, és nem 10-20 rákattintás/véleményzés során kerülnek ki pl. a hét legjobb fotói. Elég csak azokat megnézni (legalábbis nekem elég 😊) és máris képbe lehet kerülni saját magunk szintjével kapcsolatban.
Én már végtelenül büszke lennék, ha pl. a photo.net-en EGYETLEN "hét fotóját" sikerülne készítenem. Mert tudnám, hogy egy nemzetközi mezõnyben, millió feltöltött, profi kép és fotós között értem el azt az eredményt. Kurva sokat számít, hogy 10-100 vagy 10-20EZER ember látta, véleményezte és "díjazta" a fotódat.

nem is mindig jó az iskolák hatása - szerencsére a Népszabadságé elismert hátteret ad...

én sokáig azt sem tudtam mi az az "enyészpont", most már figyelek rá, hogyha képen belül van, akkor mit komponálok oda...
sokunknak nem tiszta a zárt és nyíltkép fogalma sem, pedig olyan egyszerûnek tûnik, aztán mégsem az😊

ha valaki nem jár iskolába, akkor a legjobb út az igényes (nem feltöltegetõs) oldalak nézegetése: Magnum, NatGeo, Masters of Photography, stb...
mellette rengeteg könyvet lehet beszerezni antikváriumban, én utoljára Urbán Tamás félelmetesen jó albumát vettem meg, amiben olyan fotók vannak, amelyek egyszerre sokkolnak és varázsolnak el...

aztán nehogy leizzadjatok 😛

g, g-foto.hu