25245
-
#19799 htxvmz -
DecenS #19798 htx!! -
G_ArchAngel #19797 (Y)(Y)Y(Y)Y(Y)Y(Y)Y -
efem #19796 ha esetleg valaki kimaradt volna a multkori szorasbol/vagy lemaradtak reszek..
tajak
portrek
nyaralas
kert
gyerekek
eskuvo
allatok
sport
utcan
epiteszet -
FixY #19795 Van belőlük néhány... amelyiknek az arcát is láttam, az mind néninek tűnt. Mondjuk az egyforma szerelés és testtartás, de eltérő arc, hát... khm... izé... kissé gyanússá teszi, hogy finoman szólva hülyíteni próbálják a jónépet. :) -
efem #19794 holnap megyek az obiba, veszek egy asot, es elasom magam.. -
G_ArchAngel #19793 beszéljenek a képek helyettem -
#19792 lál... a szlovák lachapelle ^^
Nemsemmi, hogy közel ugyanazt a hatást eléri 1 tanyán átlagemberekkel, mint amit david sztármodellekkel meg milliós díszletettel. ^^ -
G_ArchAngel #19791 egy szlovákiai magyar fotós honlapja, hamár divat/reklám és PS -
#19790 ezt akartam irni... :D -
#19789 nefotozz végnélküli nyáriszünetet tart... -
#19788 A delfinek okosak... -
#19787 Én a körúton random szoktam látni Derékszöget. Próbáltam vele beszélni, de mintha egy delfinnel kommunikáltam volna. -
#19786 Hasonlit :D bár pont ma láttam az őrs v. téren egy koldust aki ugyanigy nezett ki (csak a kereszt hianyzott a nyakabol, testtartas stimmelt :/ )
Nefotozz.hu val miujsag? Nyáriszünet van/volt, vagy csak abbamaradt? :) -
efem #19785 en se sokat, de sztem te is azert,amiert en: lusta vagy! :D -
#19784 Honnan tudod, hogy néni? Láttad az arcát? Lehet, hogy csak egy csaló, beöltözve öregmammának-e! -
gabatika #19783 1:1 :P -
G_ArchAngel #19782 ezért is akartam friporter lenni, nem divatfotós (azaz fotós cheater):D -
gabatika #19781 mert nem értesz hozzá :D -
#19780 hű
street kategória első képe szvsz Rómában készült, és ha igat, akkor a nénit én is lekaptam
a testtartás mindenesetre gyanús :) -
G_ArchAngel #19779 én?:) -
efem #19778 nem mondom hogy nem, de partyfotosok kozul kiemelkedik,de szar alapra csak agyoneffektezett mocskot lehet csinalni :)
manapsag ki nem psezik?:) -
G_ArchAngel #19777 (bár szerintem ezt Dani cáfolni fogja - mármint hogy a "PS-hez ért") -
G_ArchAngel #19776 ettől sem dobtam hátast - srác jobban ért a PS-hez, mint a fényképezőgéphez... -
efem #19775 nem, az elrettento pelda az oregember -
G_ArchAngel #19774 ez az elrettentő példa? -
#19773 jah ezt mar megnezegettem, htx;)
azert kezdett el erdekelni, mert DA-n nagyon megakadt a szemem a galerian és nem értettem, miert nem gyakoribbak az ilyen képek.. de már kezdem érteni. #19771 ^^ -
efem #19772 ha erdekel amugy: curtis -
efem #19771 en kiserleteztem ilyesmivel amikor csinaltam, de volt parszor majdnem attrocitas belole (fotozom a csajt, erre odajon a kopasz disznaja magyarazni), szal inkabb hanyagoltam a spontan kepeket :( -
#19770 +fav -
#19769 thx! :)
Ahogy Da-n olvastam, eleg sajatos módszere van a spontán képek készítéséhez. :D
[még nem látott itthon olyan partyfotost aki ilyeneket csinalna^^] -
#19768 huhh erdemes lecsekkolni, nem egyszeru kepek :o
Nem tudom hogy lehet utcan igy odamenni emberekhez fotozni őket... és még azt se lehet rá mondani hogy csak nálunk hajtanak el az emberek, mert elég sok képet itt, m.o. on csinalt. -
efem #19767 az elso fotoriportocskam szamomra kedvenc kepe :)
egyszeru tortenet, egy kislanyt teljesen az alapoktol megfodraszkodtak,kisminkeltek, stb. ez lett az eredmenye :)
(ha valakit erdekel a kiindulasi pont, felteszem azt is valahova - viszonyitaskent)
-
efem #19766 igen, 15.-en volt bp-szentendre hungarians megmozdulas -
#19765 Van valami Devaintartos megmozdulás Bp-en? Az elmúlt napokban nem egy DevArt-logós pólós és pulóveres emberkét láttam a belvárosban :) -
efem #19764 hat, sztem "curtis"(justmusic.fm) illetve "kiralyfi"(sokfele) akik idehaza szinvonalat kepviselnek ebbol.
amugy meg idehaza nem konnyu(koncerteket kiveve) igenyes partyfotot csinalni, mert mindenki csak bepozol amint meglatja a kamerat,0 spontanitas(ezert is utalta meg foleg) -
#19763 :-D! -
#19762 Scientists using special laser technology have crafted a pair of mini-spectacles (2 mm) and placed them on the head of a housefly.
-
#19761 kérdeztem már a partyarcos topikban is, de hátha itt lesz valaki:
ismertek olyan oldalt, ahol ilyen vagy hasonlóan (szerintem) igényes partyfotók vannak? (fotós név is elég ha tudtok olyanról aki ilyeneket csinál)
googlebe nem volt kedvem minden partyphoto oldalt végignézni, az első ~20 találat meg nem adott ilyeneket. :/
-
#19760 kéne? -.-