25245
-
G_ArchAngel #20199 köszönöm, erre/ezekre:) -
#20198 szerintem erre gondolsz
de van egy ilyen
meg egy ilyen
meg ronáld régenes
amugy gugli a barátunk -
G_ArchAngel #20197 nincs meg valakinek az amerikaiaknak kiadott világtérkép, amin Irak helyett "Oil" szerepel, Kanada "more America"...? -
#20196 "Kanada kérjen bocsánatot Bryan Adamsért!" -
G_ArchAngel #20195 vótmá
nem tudom, hogy zenésznek, vagy fotósnak jobb-e, szvsz beszteszt mindkettőnek -
#20194 Asszem vótmá, de azóta megújult a lapja és van sok új fotó is:
Bryan Adams Photography
A Stern Portfoliot érdemes csekkolni (a többi mellett).
szintén zenész. ahah. -
efem #20193 fustot ne is emlegesd, lelonem szivem szerint azt,aki kitalalta a fustgepet(meg a cigit)... -
#20192 ez a szálló por, vagy/és füst. -
#20191 Ha visszaolvasol, a pentax k100d-vel be is linkeltem tesztfotókat minden iso-ban, raw-ban. -
#20190 Megvakuztad a port, vagy a poros lencsédet érte fény. -
#20189 Kétlem, mert mindig máshol és más méretben bukkannak fel ezek a foltok. És rengeteg fotóm van, amin nincs ennek semmi nyoma sem. -
#20188 Koszos a ccd :) -
#20187 Sziasztok! Azt szeretném megérdeklődni, hogy mitől kerülnek "fénykörök" a fényképekre. Mint pl. ezen a képen. Főleg a gyenge fényviszonyokkal rendelkező helyeken jönnek elő, van, amikor teljesen elborítják a képet.
Gondolkoztam már többször is ezen. Sztem nem a szenzor hibáka, mert mindig más helyeken, más méretben bukkannak fel. Gondoltam olyanra is, hogy a levegőben levő porszemeket villantja meg a villanó, amik közel vannak az objektívhez, nincsenek fókusztartományban, és ezért így néznek ki. De a régebbi még filmes géppel készült fotókon nem látok ilyen köröket, ezért gondoltam, megkérdem itt, hátha vki tudja a választ. -
#20186 Az lesz:) -
G_ArchAngel #20185 szerintem lekapar egy 0-t:) -
#20184 Mire cseréled? :) -
#20183 Karácsony után lesz egy eladó 400D-m markolattal, ha esetleg érdekel írj pm. -
G_ArchAngel #20182 nem ismerem az árakat, de 400D vagy D80 alatt nem vennék gépet, szvsz - vagy megkímélt 30D -
DecenS #20181 röviden tömören: pentax k100d. -
gabatika #20180 Köszi srácok!
A történethez hozzátartozik, hogy én is csak most, 30 felett jutottam el az első disznóvágásomig és nem nagyon érdekelt, hogy egy merő zsír lett a gépem. :P -
#20179 Hali. Most vagyok karácsony révén gépvásárlás közelébe, és ez ügyben kérném segitségeteket. Rengeteg mindent olvasgattam a 3 lehetséges gépről amit közül választani kéne. Ez a Canon EOS-350D, Nikon D40, és a Pentax K100D. A honlapokon leirt dolgokat már tudom, inkább arra lennék kiváncsi, valamelyikőtök a felsorolt gépek közül használja-e valamelyiket, és ha igen, mik a tapasztalatok, vélemény, esteleg mutatna fotót stb... előre is köszi. -
#20178 Én sem voltam még disznóvágáson, hiába, városi bunkók vagyunk :)
Viszont a képek nagyon-nagyon tetszenek, gratu :) -
G_ArchAngel #20177 nem, nem voltam, amúgy nem kell egyből tragédiának beállítani egy kommentet, mert akik ismernek tudják, hogy két szelet rántotthús közé 20dkg sonkát teszek:)
a kommentemmel azt akartam kifejezni, hogy a képek hatásosak... -
#20176 talan sosem voltal meg disznovagason hogy ettől igy elszörnyedsz? -
G_ArchAngel #20175 köszi, mostantól vega leszek
nice images:) -
#20174 a bringás kép a kiscsávóról mi kemény :D -
gabatika #20173 Dezsőnek meg kellett halnia -
G_ArchAngel #20172 sose kerülök be közéjük
egyszerűen fotóimpotens lettem -
#20171 Magnum Festival: Celebrating the Art of Documentary / 60 Years -
AnonymouS #20170
Kertész 1952? -
#20169 i like :D
-
#20168 -
G_ArchAngel #20167 -
#20166 Ha több perces az expizíció, akkor hogy lehetnek rajta emberek? -
#20165 Nekem a képek nézegetése közbe "de jó lenne visszamenni" érzésem volt :) -
#20164 Bár ha jobban megnézem a kép van ferdén belerakva a keretbe... -
#20163 Vicces, több képen brutálisan dől a horizont :) (Pl)
Persze ha figyelembe vesszük hogy a kép 1890 körül készült egy kb 20-30 kilós felszereléssel, több perces expoval akkor elnézi az ilyeneket :) -
#20162 "talán mert bp-ről nincs ilyen fotogaléria? "
Közben rátaláltam erre:
Klösz Gyorgy városfotói
Itt az alsó négy album ami ide vonatkozik... -
#20161 1x énis -
#20160 én voltam 2x
de szerintem szar. nem tom mit majmol mindenki amerikán. ha választhatnék, hogy horvátországba, vagy amcsiba menjek nyaralni, simán a szomszédok...