25245
-
#20359 hetvegen voltam az educatio-n 'nepszerusiteni' a sulit, + önszorgalombol csinaltam par kepet is. :)
A nagy resze ismerosoknek/-rol keszult, de szerintem lett közte 1-2 ami érdekes lehet akarkinek.
Ha barmi hiba van bennük (vagy inkabb legozzak) akkor ne kimeljetek plz. :)
kritikat csak akkor fogadok el ha mindenkinek ugy van beallitva a monitora/szeme/szobavilagitasa/akarmije mint az enyem! :DDDDDDD -
G_ArchAngel #20358 most volt egyik magazinban sérült fotósokról egy cikk, nem semmi, hogy milyen segédeszközöket kell használniuk, hogy megcsinálhassák, amit mi...
pl egy részlegesen bénult idős fotós 300D-je puskához hasonló támasszal van a felsőtestére erősítve és a fogaival használja a kioldózsinórt...
minden tiszteletem ezeké az embereké, akik így sem adják fel!
(unokatesóm orvosi műhibának köszönhetően elvesztette a fél lábát, ha ez a szerencsétlenség nem történik meg, akkor lehet soha nem tudjuk meg, hogy milyen csodákra képes a faával, mint kézműves és asztalos (eredetileg bányagépész)) -
#20357 Fotózás közben néha én is lábatlankodok :| -
#20356 nem lehet egyszeru igy fotozni. :o -
#20355 nekem "nem jött át" -
#20354 ha képek nem is, de az ötlet az utolsó képen szerintem nagyon jó. -
#20353 htx -
efem #20352
-
#20351 képt! -
G_ArchAngel #20350 nem érzem a srác képein, hogy a helyzettől eltérően alulexponáltak lennének -
efem #20349 sztem fotoztal ilyen esemenyen te is, nem feltetel az alulexponaltsag ilyen kornyezetben :) (es tortenetesen en is kintvoltam ugyanott) -
G_ArchAngel #20348 pontosan mi a gond azzal, hogy egy esti/éjjeli eseményről alulexponált sorozat készül? -
efem #20347 ez kb mint tavaly v tavalyelott az alulexponalt ff fotosorozat az mtv ostromrol lett sajtofotos kategoriaban az (elso?) nemistudom melyik palyazaton ^^ -
#20346 embeeer...lehet, hogy fotóművészet...de mééégis, ez a sorozat hogy lett győztes??? -
#20345 -
#20344 -
#20343 pf, mindenhova pályázni kell, örök tanulság. -
#20342 hát ja. szeretnék elvégezni egy okj-st aztán meglátom merre tovább... utána még akár jöhet egy egyetem is simán :> -
G_ArchAngel #20341 Az nem simán szakmát (OKJ) ad, hanem diplomát, bekerülni meg nem tudom, hogy oda, vagy MOME-re lehetetlenebb... -
#20340 Kaposvári egyetem? -
G_ArchAngel #20339 az, hogy van-e hírneve, az teljesen mindegy, mert ebben a témakörben nincs másik iskola:)
amúgy keress vissza ebben a topicban Editthy nevű fórumozóig és írj neki privát üzenetet, biztos segíteni fog, mer'rendes:)
#20263 kommment pl. az Övé... -
#20338 valaki tud valamit a práter utcai fotos sulirol? ha én érettségi után oda akarok menni, tudok tanulni fotográfiát? mert az oldalukon csak foto és fotocikk kereskedő van irva, viszont felnőttképzésben meg ott van a fotográfus... kurvara nincs sehova ez leirva azt nemhiszem el... mar minden szart összekerestem de nincs... és tudom h a práternek van hirneve, szoval oda kéne menni. valaki tud segiteni? :P -
G_ArchAngel #20337 beszteszt angol újság online változata, csekk galériák... -
G_ArchAngel #20336 én értelek, én is örömmel néztem meg 1-2 közülük...
de ezek inkább technikai csodák, ha megvan a megfelelő hardver (állvány, váz, objektív) és a feldolgozó szoftver, akkor már csak az időjárásban kell bízni:)
türelmes fotósoknak való játék ez, nekem nem menne:) -
AnonymouS #20335 Nem én említettem a vonalat, nekem csak tetszettek, ennyi.
Nekem egy kép nem akkor tetszik, ha speckó módon, nagy tudománnyal lett elkészítve, 15 óra ps utomunkát alkalmaztak rajta, esetleg vagyonokba kerülő műtermi beállításokat és megvilágításokat alkalmaztak... inkább akkor ha egyszerűen nagyszerű, bemutat, elmesél valamit, jó ránézni mert vidámságot sugároz és kész... remélem értitek.
[nem flame-el!] -
#20334 Nem erről van szó, különben se panorámázok évek óta, de az a bizonyos vonal többnyire a horizont, 10-ből 10 panorámakép sajátossága -.- -
AnonymouS #20333 egyszerűen csak szépek, jó időben, jó helyről készítve, jól összerakva...
persze te ennél ezerszer jobbakat csinálsz, de ezt itt mindenki tudja :) srsly! -
#20332 ezekben mi a nagy tudomány? -
#20331 -
#20330 az a jó bennük hogy ha megnézed a képeket mindegyikben van 1 vonal ami végigviszi a szemedet a kép egyik "végéből" a másikba. Nem elég 1-1 szép hely, meg is kell találni azt a pontot ahonnan el lehet az ilyen képet készíteni ^^.
-
AnonymouS #20329 csávó kicsit vágja a panorámákat, mondjuk amilyen helyeken volt... nem csoda :) -
G_ArchAngel #20328 a Summary táblázatban ott a többi infó is -
#20327 köszönöm szépen -
G_ArchAngel #20326 annyit tudok róla, hogy EOS 5D + 70-200 -
#20325 gyász legalább tanulna belőlük az ember -
#20324 hát ha mondjuk 20 képből áll a panoráma akkor a 20 ból melyik kép exifje maradjon benne ( még ha ugye egyforma beallitasokkal keszült mind a 20 kép is), vagy esetleg mind a 20 képé egyszerre? :P -
#20323 és ha panorámát csinálsz nem marad benne? -
#20322 hat mivel ez nem 1 kepbol van osszerakva... :D -
#20321 exifet miért kell kiszedni sose értem meg -
G_ArchAngel #20320 nekem van szerintem a legszarabb netem, mégsem sírok:)