25245
-
#20599 Olyan sok van hogy lusta vagyok válogatni :) -
#20598 good Dani :} drifter bmwék ftW! akartam menni én is, aztán mégsem úgy alakult :( van még kép? -
#20597 Végre döntögethetek! [munkahelyén elnyomott Féner-fan]
Ezzel 400 lovas géppel elvittek két karikára, szerencsére előtte ürítettem:
-
#20596 http://www.magyarszurke.hu/ -
G_ArchAngel #20595 Köszönöm, én sem láttam még... -
#20594 Megeshet, hogy már valaki linkelte (de hátha nem) Én folyton lemaradok a sorozatról, de megtaláltam online... ha valakit még érdekel:
Fotográfia géniuszai -
#20593 Jól fizet a bétateszterség? :-| -
G_ArchAngel #20592 google toolbar?
nekem simán van... -
#20591 Jól átkúrtál ezzel a beta FFX-al, google tolbarom senincs már -
G_ArchAngel #20590 voáv, de Firefox 3 nem engedélyezi a telepítését... -
#20589 Nekem 3-as rókával nem megy, de voáv :o -
G_ArchAngel #20588 nálam is, bár kicsit lassú... -
#20587 Már nálam is műxik.
Képmegosztó sitenak nagyon jó. A dizájnja szép, letisztult, jól átlátható (megkockáztatom hogy ebben az eddigi legjobb, még a Flickr-t is lekörözi), jól néznek ki a különböző slideshow lehetőségek.
De ezen kívül semmi extra, egy n+1-edik képmegosztó site. A képszerkesztés funkció nagyon 2 bites, aki komolyabban be szokta lőni a levelst, curvest, USM-et az továbbra is PS-t fog használni... -
#20586 Nekemisjó. -
#20585 nálad a hiba, itt tökjól megy -
#20584 Regeltem, de nem tudok belépni. Ha a Sign In-re klikkelek csak egy üres oldal jön be :S -
#20583 de -
#20582 Webes Photoshop és tárhely
Nekem nem sikerül feltöltenem :C -
blackgamer #20581 thx, engem igen, jöhetnek még hasonlók ha találtok -
#20580 Egyébként így kell panot csinálni. (Autista a tag, kicsit jó vizuális memóriával. A rajzokon még az ablakok száma is stimmel.) -
#20579 Elefánt photography :D -
#20578 hátha walaky-t érdekel -
#20577 nátudtam hogy pesti kell, sry. ezesetben őket próbáld meg. -
#20576 ná pestiek :C -
#20575 fogod magad, veszel a2 matt fotópapírt, majd elmész oda. vagy ide. -
#20574 nyilvan, elvileg 20 perc...
azert a2-es meretnel mar nem buknak akkorat, foleg hogy nehany laborban ez a maximalis meret.
mindegy, keresgelek, remelek.
(mar egyet talaltam, de nekik meg nincs matt papirjuk. :o ) -
#20573 Elvileg ha tudnak egyáltalán A2-est nyomtatni tudnak egy órán belül is, csak ugye drágább. Konkrét helyet nem tudok mondani, Szegeden meg Szolnokon kívül. :CCC
(Azért csinálják így, mert ugye nekik fix a papírméret és ha 2 db 10x15-öst akarsz, ami ugye a fix papírméret miatt nem túl gazdaságos, drágább, ha rögtön akarod, mert sok papír megy a szemétbe. Viszont ha egy hét múlva mész érte összevárnak annyi képet, h ne menjen a kukába a rengeteg papír.) -
efem #20572 Canon, A megbizas :) -
#20571 hali!
kis segítség kellene:
holnap délelőtt fél10-ig kellene egy dokumentumot (fotókkal) a2-es méretben matt fotópapírra kiprinteltetnem.
holnap reggelre van betervezve a rohangálás.
tudtok javasolni pár helyet, ahol érdemes lenne próbálkoznom (tehát 1, max 2 óra alatt megvan a cucc)?
tudom, google, stb, de amit eddig találtam, ott nem volt megadva határidő, etc... -
#20570 detto, elforgatva roxolt nemgyengén -
#20569 Egy mini! :CCCC -
#20568 Lehet a kábellel van a baj. Ha van, próbáld ki mással -
#20567 Kar. Nekem forditva sokkal jobban tetszett! -
#20566 sajnos igy sem működik. tényleg kártyaolvasó lesz ebből :( -
#20565 Nagyon szívesen -
#20564 igen ez a név nem ugrott be! köszönöm szépen :) -
#20563 Lehet hogy EZ segít. Egy próbálkozást megér -
#20562 nem a gyárit használom hanem egy másikat de teljesen ugyanúgy néz ki.. otthoni gépen ezzel a kábellel működött. -
#20561 nem használsz hozzá valamilyen usb hosszabbító kábelt vagy ilyeneket? Nekem akkor nem ismerte fel a gépet, amikor ilyet használtam, a gyári kábellel meg simán ment. -
#20560 tudom hogy fel kéne ismernie, de egyelőre szeretném megoldani olvasó nélkül.. angliában meg olcsó műszaki cikk azt felejtsd el