25245
-
#20639 infraszűrő oldalfényt kapott -
G_ArchAngel #20638 ez mi ez? -
#20637 Na ezt azért nem gondoltam volna :)
-
#20636 A pontos technikai folyamatot nem ismerem, de mivel a laborban fényérzékeny fotópapírra dolgozzák ki a digitális képeket is, ezért azt egyértelműen nem nyomtatják- printelik hanem levilágítják az arra kifejlesztet technikával... (szerintem csak a nagy méretű pósztereket nyomtatják)digitális nyombdában printelnek-nyomnak... -
#20635 részben fotós vonatkozású műsor a rémhírtv-n -
#20634 lehet az én logikám rossz, de előhivatni csak filmtekercsről lehet, ergó a digitális képeket mindig nyomtatják, szvsz -
#20633 az volna a kérdésem, hogy mondjuk egy photo hallban ha digitális képeket viszek előhivatni, azt előhivják, vagy nyomtatják? és egyáltalán az előhivás-nyomtatás között van különbség? kösziköszi. -
#20632 Ugye??? :D En nem mertem ezt megirni :P -
#20631 Akarmmondani ITT! :DDDDDD
Miután túljutottam a sokkon a képeket nézve, nagyon jól szórakozok! :) -
#20630 Ajóéletbe! :CCC
De itt a Blasta! :D -
G_ArchAngel #20629 uristen, ez vmi vicc?
emberek fogtak a winchesteruket, megfogtak veletlenszeruen egy-egy kepet is elkuldtek gondolkodas nelkul? -
Lateralus #20628 a harmadik után feladtam :) -
Yula #20627 Akkor, lehet hazai gyöngyszemeket a 2007 Sajtófotó beadásából.
150 kocka, mikor elborult az agyam miket adnak be, kiszedtem. De azután ez is meguntam és beláttam jön még sok hasonló... Így az útókornak legyen példaértékű, hogy ez NEM üti meg (számomra) a sajtófotópályázat színvonalát. Sőt, sérti. Vagy az anyag minősége, képaláírása, szerkesztése. Íme! -
G_ArchAngel #20626 en a harmadik utan feladtam...:} -
#20625 :D -
#20624 Akarcsak ezen is jot lehet derulni... -
Yula #20623 Onlinefotográfusok hozzászólásai interneten. Elképesztő! Szétröhögtem magam.
-
Gabo #20622 Szép anyag!
A zebra a vonalkóddal eszméletlen ötlet. :o) -
#20621 Nájszos -
#20620 Ezek közül meg mind édi! -
#20619 A 2,3,4 jó lett -
mod #20618 Köszi! -
#20617 HDR -
#20616 PhotoShop/File/Automate/Merge To HDR
Kivalasztod a 2-3 kepet, ha nem tudja a program kiolvasni az expo adatokat akkor beallitod manualisan, a kovetkezo panelen fimomallitasz, es OK:)
Nem hiszem hogy kellene leiras hozza, probald ki, szerintem egyszeru. -
mod #20615 Sziasztok!
Régebben volt itt szó arról, hogyha fotózok 2db képet RAW-ban, ez egyiket felül-, a másikat alulexponálom, és ha ezt a kettőt valahogy egyberakom photoshoppal, akkor szépen fog kinézni. Valami HD-nemtudommicsoda neve volt. Tudnátok adni linket, vagy bővebb információkat ezzel kapcsolatban?
Köszi:
modai -
#20614 köszi a válaszokat :) majd probálgatok -
#20613 Fekete-feher konverziohoz ne a Grayscale parancsot hasznald, inkabb a RAW konvertert, a B&W funkciot, vagy valami "trukkot" (pl. Gradient filter). De lehet hasznalni kulso gyartok filtereit is, beepitett filmtipusokkal.
A zajositas is hasonlo, az alap PS Noise a legegyszerubb, de kilometerrol kiszurhato;) Ahoz is erdemesebb mast hasznalni. Pl. a RAW konverterben (B&W) plusz valamely szincsatorna erositese, vagy PS FilmGrain effect, vagy kulso gyarto filtere (Film gRain, Film Effect, stb.) A komolyabbakban B&W film tipusokat is be lehet alitani.
Peldanak 1 kep, 1:1 kivagasban, kicsit tul kontrasztositva es zajositva (hogy lehessen latni:P), feliratoztam oket, hogy melyik mivel keszult. Persze, az allitasi lehetosegek szama vegtelen:D
(ui.: Ha mar nem megyek be dolgozni, legalabb elszorakoztatom magam:DDD
-
Yula #20612 És tényleg van :)
Érdemes körülnézni ezekszerint
http://www.photonhead.com -
Yula #20611 Ez is egy megoldás
Ez inkább kezdőknek szóló honlap. -
#20610 Hehh megelőztél. -
#20609 áhá. tehát van ilyen filtek. oké. köszi :D -
#20608 Photoshop-->Filter--->Noise
-
#20607 Feltekered az ISO-t, vagy PS-ben raksz rá zajt (Filters/Noise) asszem. -
#20606 Most ez egy hülye kérdés lesz, illetve nem is biztos hogy az, de hogy tudok zajositani egy képet? Teszem azt fekete fehér képet akarok szemcsézetté tenni, azt hogy csináljam? Ja, digitális fotózásban... -
#20605 jó rég töltöttem már képeket. itt van most pár unokaöcsémről (asszem azom, nem vagyok jó családfában). mindenféle kritikát örömmel fogadok, mert jövőhéten ismét jönnek:)
-
efem #20604 nemtudom voltak-e mar... par nemregi kep, eljutottam oda hogy fel is toltsem :)
-
#20603 Hűűűűha nagyon jó! -
#20602 -
#20601 niceeee o: -
#20600 minek az? töltsd fel a tenp mappádba, onnan lehet nézegetni. plzhtx D%