25245
-
#21120 Oks...én 10 hónapja vagyok jelen errefelé köbö....
Értem,megértem,sorry!! -
Gabo #21119 Prezentálási kedvem még csak lenne, de nincs mit prezentálni.
Eddig egész nyáron a melóhelyemen robotoltam. Lényegében a Critical Mass óta csak akkor volt kezemben a fényképezőgép, mikor odébb tettem a polcon. :o( -
Gabo #21118 Rosszul tudod.
A Fotóink topik azért jött létre anno, mert akadtak néhányan, akik besértődtek azon, hogy kritizálni merték a képeiket. Hogy azóta lényegében az a topik is ebbe az irányba ment el, más kérdés.
Maradjunk szerintem annyiban, hogy aki csak képeket akar mutogatni, annak jó a másik topik.
Aki viszont érdemi véleményeket szeretne kérni egy fotójáról és fel van készülve arra, hogy dicsérő szavak helyett esetleg keményebb kritikát kap, annak érdemes ide tenni a képeit. -
DecenS #21117 'digitális és analóg fotográfia' mint olyan kimondottan azért lett létrehozva anno, hogy ide linkeljék a produkciókat. az más kérdés, hogy mostanra úgy elhalt a prezentálási kedv, hogy inkább csak polemizálás folyik (meg néha egy kis vér).
de azért alapvetően jó lenne itt több fotót látni, ahogy évekkel ezelőtt. -
#21116 Mármint miért teccenek?
Mert jók...
Vagy miért máshová linkeljen?Mert a topic neve dobja a témát sztem.....de bocs ha rosszul tudom! -
#21115 OKS....csak hasonlító összegzés volt!
-
#21114 Nana!
Fotográfia, nem politika -
DecenS #21113 ...miért? -
#21112 Én ijet nem mondtam.....
Azt mondtam,hogy az országjuk vezetői sok ökörséggel állnak elő,amit a nép megzabál...azt mi nembiztos...
Jééé deismerős...a GYF is valami ijesmit csinál???:D:D:D -
#21111 vannak iráni ismerőseim. az összes azt hiszi, hogy irán a világ legkirályabb országa. nem tudom, hogy agymosás eredménye-e, de mindegyik azt hiszi, hogy az egyik legfejlettebb, legdemokraitkusabb, legszebb ország a világon. egyébként országnak tényleg szép. -
#21110 gen, mindent megesz a nyugat, ha nem látnád a nyugati országok tömegével engedik be őket és mindenhol csak a probléma van velük... -
#21109 Teccik az irániak hozzáállása a világhoz!!A szebb napokat megélt Hruscsovi-Sztálini időket idézi!!
Konkrétam belehazudnak a világ arcába,és maguk el is hiszik a sok fasságot....
Volt ugye ez a éc ellenszer amit feltaláltak.....meg asszem a rák ellenszerét is már feltalálták.....
Bakker ezek asziszik mindent megesz a "nyugat"? -
#21108 gihi -
#21107 Ha nem haragszol....a képeket inkább ITT linkelj.....
Egyébként teccenek! -
#21106 És végül pár kép az egyik modellfotózásból:
-
#21105 Hollókőn is jártam :)
Hollókő, kilátás a várból (4felvétel)
Hollókő, vár részlet felülnézetből
Hollókői vár
Hollókő, Ófalu
-
#21104 Megint készült pár kép mióta nem jártam erre :)ill .csak olvasni...
Barcelona, Tibidabo-ról a kilátás
Barcelona, tengerparti relax
a másik irányból fotózva :)
Barcelona, Basilica Ermita
-
#21103 Nem fake, minden évben megrendezik a flotta hetet (vagy mi a neve) a san franciscoi öbölben. -
#21102 nem repult hangsebességel, kicsit alatta, szoval sacc per kb jol számoltál :D -
#21101 :DD -
#21100 [szeretne ennyi anyagot tolni] -
#21099 <muveszet></muveszet> -
#21098 Meg nyílván nem 2m-rel az obi előtt közlekedik.
(Ha egyáltalán igaz, hogy alig a víz felett, dombra épült házak között, ilyen kis magasságban ennyivel tép, és nem fake az egész kép.) -
#21097 Az egy dolog, hogy hogy bírta követni, de 1/500-addal hogy nem mozdult be????
Aztán közben rájöttem, hogy lehetséges :D
Mert egy hangsebességgel repülő REPÜLŐ kb. 340 métert tesz meg másodpercenként. Ha 500-zal elosztjuk, akkor 0,68métert tett meg 1/500-ados expozíció alatt a gép, ami tán nem feltűnő.
(ha jól számoltam) -
#21096 gondolom nem elsőre sikerült neki:) -
#21095 hát jó de az a gép mach 1 sebességgel ment, hogy bírta az követni? -
#21094 Gondolom sorozatfelvétellel... -
#21093 naaaneeeeee ez, hogy? -
#21092 Ez sem, de ez is wtf. -
#21091 Neménvótam :-o -
#21090 "hát a nagylátószög hazavágta a kis srác fejét."
jajjnemá
:))) -
#21089 Ismered szemelyesen es tudod, hogy nez ki a valos eletben? :D Szerintem siman lehet ilyen a kolok feje. -
#21088 hát a nagylátószög hazavágta a kis srác fejét. megnéztem a többi fotót is, nagyszerűek. -
efem #21087
http://www.boston.com/bigpicture/2008/06/daily_life_in_sadr_city_iraq.html -
#21086 Műugrók
Érdemes nézni a többi postot is az oldalon, nagyon igényesek!
The Big Picture
-
#21085 Oops, rossz topic -
#21084 "Egy rossz szó és kivégezlek"
-
G_ArchAngel #21083 kiegett, zarni kellett volna a rekeszen, a kepnek sem artott volna 1.5fe alexpo...{ERT HOZZA} -
#21082 Tüzijáték, üstökös, villám.
Ez is csak egy tucatfotó :D -
#21081 Azt értem, de több módja is van a korrigálásnak. (Mivel majdnem szemből készült, nem lesz feltűnő)