25245

• The Garrett
    mert ha még sütne a nap :P ...de kb 1 hete esik itthon is.
  • G_ArchAngel #21159
    egyesek sokat tartozkodnak a napon...?
  • GregSB
    :DDDD

Ez evolúció csodákra képes! Kíváncsi lennék mi váltotta ki hogy "repedtsarkú transzvesztita prosti" irányba kezdjen el fejlődni :D
  • Blasta
    Mérne lenne, ott van róla a fotó, tutivan ha fotó van róla!!!!444444444
    Asszed hogy minden állatot ismersz és tevagy a nesönel dzsiegröfik?

Peeeeerszeeeeeee!

Ma a nesönel?

HOLNAP A VILÁG????????
  • Galy
    ilyen állat pedig nincs is!
  • Blasta
    Pamela Anderson, B2-es lopakodó bombázó, Cylon űrhajó és egy közönséges tengeri rája kereszteződése...
    :))))
  • GregSB
    :-(|)

• GregSB
    Souvenirs in Perspective Around the World
  • Timber
    ahh most nezem csak, hogy ez uj modell (3MP CMOS->5MP CCD, Fix Fokusz lencse -> AF lencse)

Ha jo a kepminosege es picit lemegy az ara akkor meg lehet erdekel is :D
  • Timber
    kar, hogy a kepminosege ratyi. en mar par evvel ezelott is szemeztem vele de azert ahoz kepminoseg is illene... polcdisznek ott az eredeti :D
  • efem
    miniroll
  • Blasta
    Okés!

Felvesszük a Sziget-en! :))))
    (oda készülünk, feltéve ha elfogadják az akkreditációnk)
  • Timber
    Nem csinalunk ebbol FotoTV adast? :D
    *klikk* "huuu ezt de elba... akarom mondani azta de experimentalos performansz kep lett!"

:D
  • DirtyGab3sz
    Na...fasza!Művészi önmegcsömörlés rulz!!
  • DecenS
    hetedik. beszt!!
  • Blasta
    "ilyen performansz... tudják.... mikor kiáll a színpadra, belepisil egy pohárba aztán megissza..."
    :)
  • Timber
    "nem olyan komoly kép az, csak ilyen kisérlet volt."

En is mindig ezt mondom a szar kepeimre... "Nem komoly csak olyan experimentalos" :D
  • Blasta
    Óhh, az nem baj, nem olyan komoly kép az, csak ilyen kisérlet volt.
    Deazé köszi ám!!!! ;)
    (bár, ha már én vagyok terítéken, meg kell jegyezzem, hogy a fényképezős oldalt már vagy 1 éve nem frissítettem, és mostanra mondhatni a képek 70%-a nem áll már közel hozzám, nem tetszenek, hibásak, nem vagyok büszke rájuk, szal ezvan, majd eccer restartolom (meg az elcsúszott kijelzőt is rendbeteszem :D))
  • Timber
    Lassan nekem is kellene ilyet csinalnom mar... mindenkinek van lassan csak nekem nem :D

Jo a cuccos Blasta! De az a self-portrait egy bolcsovel nekem meg mindig nem tetszik :D
  • Blasta
    Ohhh, köszönöm szépen, hogy megnéztél és a dicsérő szavaidat is Gabesz;)
  • BiG G
    néma ezek felhőt: karcolók >:-O
  • Jano
  • GregSB
    Kilátás a Burj Dubai-ból:

• DirtyGab3sz
    Megnéztem a honlapod Blasta bá!!
    Vélemény mondhatok???

HUUUUUVAZZZEEEEEE!
    Nagyon komolyan összerakott portfólió hallode??
    Az a fényképezős megoldás kuuvajó!!
    Le a kalappal Blasta bá'!!
  • Blasta
    Vazze, el kell oda mennünk fotózni egy hétvégét sztem.
    Sátrazás a tóparton, hajnalban kelés, vizbefekvés, fotózás, miegymás.
    Szvsz kurvajó hely, izgis a vidék is!
  • Tikal #21135
  • Galy
    Rudabányán jártál e!
    tavaly voltam itt, azelőtt meg tizenX éve. Akkor még nem volt benne víz, és ásványokat gyűjtöttünk. jó hely!
  • Blasta
    Halljátok E!

Vanám nekem ilyenem is ám, mert idő közben rájöttem, hogy egy ilyen cuccost a legegyszerűbb frissíteni, nem kell a bonyolult weboldal html kódjaiban megőrülni 1-2 új fotó feltöltése erejéig, szal mostantól leginkább ezt az oldalt fogom frissíteni (igyexem naponta). Persze ez nem azt jelenti, hogy minden ide feltöltött kép szerintem is überallesz, egyszerűen napi fotórágcsát szeretnék prezentálni a nagyérdeműnek, hátha okozom pár kellemes századmásodpercet a nézegetésükkel :)

Enjoy! ;)
  • oroy_
    minimalis.
  • Galy
    vágás?
  • oroy_
    Canon 350D, canon 100macro f8 1/200 iso800
  • oroy_
    :))
  • Falconer
    Milyen felszerelés/beállítás?
  • Blasta
  • oroy_
  • G_ArchAngel #21125

Elhunyt az F-1 legendás fotósa

81 éves korában csütörtökön elhunyt Bernard Cahier, a Forma-1 legendás fotósa. A francia művész munkássága felöleli a sportág történetének első felét, az 1952-es Olasz Nagydíjtól kezdve készített képeket, és hamar jó kapcsolatot épített ki az F-1 belső körével. Ezzel párhuzamosan a Goodyear-nél dolgozott, a nyilvánossággal való kapcsolatokért felelt, amiben segítségére lehetett megnyerő stílusa is. Cahier nevéhez több jelentős cselekedet kötődik: alapító tagja és elnöke volt az IRPA-nak (Nemzetközi Autósport Sajtószövetség), ami összetűzésbe került a FISA-val és a FOCA-val az 1980-as évek fordulóján, illetve ő bocsátott először rendelkezésre motorhome-ot a sajtó képviselői számára. 1983-as visszavonulásával (amit a Goodyear átszervezése váltott ki) fia, Paul-Henri folytatta a fényképezés művészetét, akinek képeivel kiegészítve a Cahier-archívum a Forma-1 egyik legteljesebb gyűjteményévé vált.

The Cahier Archive
  • G_ArchAngel #21124
    joak a szinek, mint vmi romlott, lejart szavatossagu szines negativ...
  • 30Dani
    Bitkapun fent.
  • Tikal #21122
    nem fogok sértődni, jöhet a vélemény :)

• 30Dani
    MIÉP!MIÉP!MIÉP!MIÉP!MIÉP!MIÉP!MIÉP!MIÉP!MIÉP!MIÉP!MIÉP!MIÉP!MIÉP!MIÉP!MIÉP!MIÉP!