25245

• DirtyGab3sz
    Mi a humoros?Na mindegy....kérdeztél,én próbáltam segíteni...ha ezt Te humorosnak találod,akkor lövésedsincs mit írtam.....
    Vegyél azt amit akarsz szerintem!(na ez se volt humoros)
  • Dzsini
    Pedig az S2 nagyon jó masina ilyen célra, szerezz hozzá egy tokot, és vidd azt magaddal - ahhoz képest (nekem S3 van, és ritkán megyek el itthonról nélküle) bármelyik kompakt csak szomorúságot és sok rontott képet hozna. A kiskompaktok magas pixelszámmal leginkább csak zajgyárok, az apró optikák meg nem rajzolnak neked olyan szép képet, hogy kivágva értékelhető maradék legyen. Azért viccelődtek veled, mert olyan elvárásokat írtál, amiket egy kiskompakt nem tud teljesíteni. Állítsd manual focusra és végtelenre (sőt, próbafelvételek után kézzel beállított fényerő és blende), akkor nem fog késni gomblenyomás után a fókuszrendszer és a fénymérő miatt.
  • repvez
    Köszi a sok humoros postot.De nem hiszem, hogy olyan sok kritériumot adtam volna hogy ilyeneket kellene irni.Hameg csak azt irom hogy hogy mennyibe kerüljön akkor meg azzal jöttetek volna, hogy mire akarom használni meg milyen egyebet tudjon.Nem nagyon tudok kiigazodni egy két emberen mostanában a forumokon.
    A lényeg, hogy foleg repülöket fényképezek és mint ilyenek elég távol vannak.Igy mivel a kompactokon nincs olyan nagy zoom ezért gondoltam hogy a pixelszámmal lehet egy kicsit kompenzálni ha kivágom a képröl a lényeges részeket még mindig marad talán egy 3-4 megapixeles hasznos tartomány.És az uj képkészitésre valo gyors készreállás is azért kell, hogy mire végig ér a reptér felett legalább 2-3 képet tudjak késziten roluk.Már van egy nagyobb Ultrazoomos gépem S2IS ,de azt nem tudom mindig magammal vinni a nagyobb méret miatt.Meg kerékpározás közbe is hasznos egy két szép tájat megorökiteni
  • Lateralus
    Panasonic gépek között nézelődj!
    Mind stabilizátoros és ilyen árban elég kicsik is.
    Gyorsan reagálnak, de ez a zárkésleltetési időre vonatkozik, ami lényegében alig észlelhető (~0,1 mp). Az autófókusz viszont jellemzően lassú a kompaktoknál. 1 mp vagy több is lehet. Emiatt szoktak lemaradni a pillanatokról.
  • DirtyGab3sz
    A nagy pixelszám mennyire legyen nagy??És persze minek ??
    Jah....Olyan hogy azonnal reagál egy kompakt nincs...csak monom....
  • G_ArchAngel #21195
    (Y)Y(Y)
  • tugyiti
    aluggyatok :CCcccc
  • Blasta
    temeg nemvagy koNplett :)))))
  • Blasta
    usb-s szendvicssütő, jégbehűtött maláj madonna ne legyen benne?
  • Timber
    ... es nagy mellei is legyenek es jol fozzon es takaritson es az ágyban pedig fantasztikus legyen es maradjon mindig 18 eves ... :D
  • repvez
    Tudnátok ajánlani nekem egy kompact gépet ami a következö paraméterekel rendelkezik?
    -kis helyigény
    -Képstabilizátor
    -legalább 4-5x optikai zoom
    -Minél nagyobb pixelszám
    És gyorsan reagáljon a képkészitéskor tehát a exponáláskor szinte azonnal elkészüljön a kép,ne ugy mint néhány elözö gépemen, hogy lenyomtam a gombot,de mire elkészült a kép már sehol nem volt a foton az a tárgy amit akartam (pl.: Repülö, auto stb..).Gyorsan lehessen több képet is egymás után késziteni nem sorozat modban.
    Max 40-50k-s értéküek közül kellene.
  • 30Dani
    :DDDD
  • Jano
    Torokgyík.
  • 30Dani
    :o
  • efem
  • DirtyGab3sz
    Azanyáááááád!
  • efem
  • G_ArchAngel #21183
    Koltozes miatt nincs rendes netem, iPhone 3G-rol netezek, az pedig nem tamogatja a flash-t:-(

Ettol fuggetlenul Apple rulzik:-)
  • Tikal #21182
    miért nem, mac rulz, nekem megy :)
  • Blasta
    Miazhogy nemtod?
    MAC rulz, vagymi :DDDD
  • The Garrett
    nem sajna, de maga az oldal is nagyon jól meg van csinálva (nekem spec eddig ez tetszik a legjobban ilyen tartalmu oldalak közül) mindenképp érdemes. :)
  • G_ArchAngel #21179
    nincs olyan, ami nem flash?
    igy nem tudom megnezni :-(
  • Blasta
    vazz, ez most tényleg megfogott, nemkicsit
  • The Garrett
    mmm...
  • G_ArchAngel #21176
    vot'ma'
  • efem
  • DirtyGab3sz
    köszi!
  • 30Dani
    msn immár :@
  • G_ArchAngel #21172
    grat(Y)
  • DirtyGab3sz
    Ide is bereklámozom magam,ha nem baj!
    Csak egy háziverseny volt....a heti kompetísön a Pentaxusers-en!
    Sikerült nyernem....
    Jó is ez...feldob!:D
    ITT
  • BiG G
  • Garf
    rakok énis akkor már

katty
  • Jano
    iNpala
  • BiG G
    az a Csajka meg az Impala nagyon durván jól néz ki
  • The Garrett
    teszek be enis, ugyis idejet se tudom mikor linkeltem barmit is. De ugylatom kezd éledezni a topik végre. ^^

veterán autó találkozó miskolcon: klikk
  • 30Dani
  • Blasta
    Sigma 180mm EX macro
    huszdé
    1/400
    f8
    ISO200

teljes kocka, jpeg, lényegében nulla PS, csak 1-2 ccd koszt retusáltam ki

[4MB, full méretű]
  • efem
  • BiG G
    Skócia
  • G_ArchAngel #21161
    kovetem a Magyar meterologiai jelenteseket, tudom mit mondok - amugy itt nem csak meleg, de magas a paratartalom is, kezdunk is meghulyulni...