25245
-
#21280 Nem hiaba... mi Pentaxosok ertunk a trukkozeshez :P Jol atvertuk a keprablokat mi? :) -
#21279 Akkor az enyémet ezért nem lopják...... -
#21278 Ez a legujabb kifoga... akarom mondani mottom:
Fotozz szarul, hogy ne lopjak a kepeid! :D
Szoval nekem ezert nincs egy normalis kepem se, hogy nehogy ellopjak! Ugye milyen rafinalt vagyok? :P -
#21277 Nemhiszem hogy a főszerk a hibás.... a hirdetést aki feladta, azért jobban bennelehet a keze......nem tudom hogy működik ez a szerkesztőségeken belül, de a nyomtatásért felelős emberkének gondolom eszébe sem jutott,hogy lopott lehet a kép!
A paraszt aki hirdet,meg sejthetően szintén csak megbízott valakit,hogy csináljon egy pofás kis hirdetést neki,....valszínűleg nem ugy mondta,hogy csórjon egy képet hozzá..... -
#21276 Ja láttam.
Mekkora hepöning már a flikereseknek, mindenki össze vissza háborodik, jó hogy nem akarják felkoncolni a főszerkesztőt és egész családját uramatyám -
#21275 Ő rendben van nagyon -
#21274 Hamár a képek lopásáról esett szó!
kiscsicsakképét is lenyúlták rendesen..... -
#21273 kukkmegplíííz -
#21272 Ez O az! -
#21271 Miazhogy, még most is megy ;) -
#21270 A vén mammer ott ül kinn mehikóban (vagy rióban, nememléxem) minden kurva nap és az összes fotósnak ugyan azt a pofát bevágja a szivarral a szájában, több ilyen képet is láttam már :) -
#21269 kiskorodban ment neked az a játék hogy találd meg a 20 különbséget a 2 kép között mi? -
#21268 hát igen, beszoptam, tényleg valami helyi látványosság lehet -
#21267 Bár még exif is van. A kép alatt van egy link egy másik forma képéhez az is nénis. Lehet a nénihez vezető út ki van táblázva "Good photo modell here" :D -
#21266 Most hogy jobban megnézem más ruhában van a nő. De mennyi az esély arra, hogy ez igy ül az utcán állandoan egy szivarral és nagyjából ugyan olyan képet készítenek róla? Hát nemtudom. De lehet hogy tévedek. viszont, hogy ha nem az ő képe akkor nekem lopásnak számit a más képével való kérkedés is, ha hasznot nem is húz belőle. -
#21265 Flicker account tulaja saját bevallása szerint: I'm Female.
Balogh Zoltán szerintem nem az.
Nem saját képet szokás felrakni oda? -
#21264 Amúgy ha jól megnézed itt most két külön képről van szó, nem csak egy színes fotó FF konvertált és megvágott verziójáról (más a néni fülbevalója, más a ruhája, máshogy áll a szivar, még a tekintete sem azonos)! -
#21263 őőőőő
Mi a lopás? -
#21262 basszameg tudtam h láttam valahol. azt is h valami magazinban. és igy hogy mutatod eszembe is jutott, hogy meg is van az a fotovideo :D de ez bazmeg. szép kis lopás. undorito... -
#21261 Balogh Zoltán képe -
#21260 jóság -
#21259 kétirányu modtárcsa, ez tetszik, extraként számolod fel? :)
a krokodilbőr kézpánt nílusi vagy csak valami közönséges gyík, lehet érdekel -
#21258 Ha meghalok, Nekedadom a Pentaxom!
És kösz az együttérzést! -
#21257 MixCulture Magazine Issue 01
Nemreklám. Érdekesség. -
G_ArchAngel #21256 milyen viragot vigyek a sirodra? -
#21255 De baromira kipihentek vagytok....
Émmeg itthon haldoklom... -
#21254 ajiz sry -
#21253 "+integrált sminktükör a gép belsejében"
Oan buzie vagy, kb. 2 órája kitaláltam ezt a plusz ápsönt, erre lelövöd :DDDD -
#21252 és digitális képkeret egyben :| -
#21251 +vakupapucs
+integrált sminktükör a gép belsejében -
#21250 Extrák:
- memóriakártyabefogadóhely
- integrált CMOS képérzékelő
- műanyag borítás
- összetartó csavarok
- exponálógomb -
#21249 Eredeti vagy mukrokodilbor? En a szintetizmus hive vagyok! :) -
#21248 Értettem!!!!!
ELADÓSORBA KERÜLT HŰSÉGES EOS 20D-M, két irányba forgatható módtárcsával, több fajta objektív fogadására is képes bajonettel (legyen az akár nagylátó, akár makró, akár tele, rácsavarhatod), hatalmas, 1,8" képátlójú LCD kijelzővel, kinyitható és becsukható vakuval (akár többször is képes villanni egy nap), vertikális markolattal, amibe rendhagyó módon KÉT akkumulátort is belerakhatunk, 8 irányú dzsojsztikk kapcsolóval, brutálnagy NYOLC megapixeles felbontással, szinte alig használt nyakpánttal, és ultra-praktikus, KROKODILBŐR kézpánttal!
Irányár: 200 000 konvertibilis tocska, de alkuképes 190 000-ig!
Ha a héten megveszed, adok hozzá állványmenet!
-
#21247 Bizony. A Crop Factor rossz. Ertem? :) -
#21246 Fú
Komolyan ez a megoldás?
Azt mondod, hogy szarjam le a crop factort?
MAGASRÓL, FOLYÉKONYAN, BALLISZTIKUS ÍVBEN?
-
#21245 Nem rossz, csak kicsit szuk az APS-C gyutav szorzo miatt. Szerintem vedd meg Archangel 5D-jet es akkor te is nagy fotos lehetsz :D -
#21244 Vértes - Gánt
huszdé
28-135 is usm
f8
1/640
ISO200
-0,3
szép környék ám -
#21243 Az ilyet addig ütném amíg mozog. -
#21242 Egy kis érdekesség....ez magyarország...a tolvajok országa.....
kiscsicsak márkatársam képét lenyúlta valaki egy hirdetéshez!
Most Dávidon a sor!Szurkolunk Neki!
Egyébként ezekután mit mondjak......:S:S:S:S:S -
#21241 megvan ehhe