25245
-
Nem a világvége. De persze nem gondolom komolyan, hogy akár Pestről (ott lax?) eljöjjön bárki is - pedig az tényleg nincs messze. -
olyan messze?
-
Akkor Nyíregyházán várlak!
-
Jó képek Angel! Különösen a #12932-es tetszik. De a többi is klafa!
-
G_ArchAngel #12939
[center][center]
-
G_ArchAngel #12938
-
ejj ps-en kaptalak Angel :))))) Amúgy hangulatos képek, gratz! :) -
G_ArchAngel #12936 Ígérem leszokok az effektezésről, amint lesz időm fotózni, nem csak autóból kiugrálva kattingatni...:) -
G_ArchAngel #12935
-
G_ArchAngel #12934
-
G_ArchAngel #12933
[center][center]
-
G_ArchAngel #12932
-
Parancsolj! :D -
olyan furán állnak a szemeid :P
megnyitottad már?:) -
-
háhá :D -
:)
sajátba elférne már egy fotós team offtopic is ahol kibeszéljük pl milyen geci szar helyen lakol :D -
loál! -
Lyukkamera. :DDD -
Akartam venni óccsóé, csak akkor most nem lenne 350D-m. Nem az a probléma, h hogy jutok oda, mert kocsival ki tudok menni, csakhát időm nincs. :C De e hét péntek megyek Pest, páran jönnek inen is, azt megörökítem. :D [Felveti egy közös fotós topiktali gondolatát. :o] -
az ilyeneket a másik topicba...:) -
"továbbá VADUL FOTÓZOTT." 
At hoty? -
Nemrég jártam Pest, voltam Soóséknál, már a kirakatban elélveztem. :D Ilyenkor jövök rá, h Szolnok mekkora egy putri hely, ma asztali állványt akartam nézni, voltam 4 helyen, ebből kettőben tudtak adni ultrakompakthoz asztali állványt. :C
[szétoffol mindent, np] -
nincs motorod?falun az a menő és azzal sokszéphelyre el lehet jutni... -
[URL=http://index.hu/cikkepek/0604/belfold/gyules_mszp//.gdata/gp_01.jpg]"Az SZDSZ-es és MSZP-s szimpatizánsokból álló közönség a jelentős csúszással kezdődő műsor kezdetéig sem unatkozott, egy fiatal ugyanis a színpad mögötti lakóház tetejé a mellvédre mászott, és a térnek hátat fordítva letolta a nadrágját, aztán a középső ujjával többször is beintett, továbbá VADUL FOTÓZOTT."[/URL] -
Én még a fél kilométerre lévő TSZ-be se tudok kijutni, pedig már fél éve tervezem. :C -
nem is kell művészi fotót csinálni... -
szép.(pont) :) -
Egy haverom Dominikán járt, csak a csóringer internettelen, ezért én töltöm fel.
Canon A520
1/200
F5,5 (???)
auto mód
PS: levels, kontraszt, saturation, USM
-
Shadow_THH #12914 psp igen, de hát máshogy nem lesz szebb a kézi digitális fényképezős képem :D -
tökéletes... 
-
PS látszik :|
A másikon meg minden bemozdult, kifut a képből, stb. -
Shadow_THH #12911 nesze -
kár a lovak lábáért... -
Shadow_THH #12909 -
Shadow_THH #12908 -
Gabo #12907 Na, valami ilyesmire gondoltam! 
Az igazság az, hogy nem kimondottan a művészi hatás volt a cél a képeknél, ezért aztán nem is vagdaltam meg őket. Az utómunka is azért merült ki a szokásos méretezésben. Amit szerettem volna elérni, hogy az áradás egy másik oldalát is meg tudjam mutatni, ne csak a drámai oldal legyen az, ami mindig előtűnik. Szándékosan kerültem a homokzsák pakolgatós beállításokat is.*
Valahol gyakorlásnak szántam a dolgot saját magam részére. Három egymást követő napon keresztül járkáltam ki az ártérre. Némelyik tárgyról készítettem több képet is, különböző időpontokban, különböző fényviszonyok között, különböző kép beállításokkal. (Szóval helyezkedtem is, amennyire a körülmények lehetővé tették.) Az elkészült 90 egynéhány kép felét aztán töröltem és a maradék is még meg lesz ritkítva. Ezek közül minden esetre úgy ítéltem, hogy talán ezek lettek azok, amik a leginkább megfeleltek azoknak a céloknak, amit el szerettem volna érni.
* Még mielőtt valaki érzéketlenséggel vádolna. Igaz, hogy borzasztó pusztítás az, amit a víz véghez vitt. De legalább néha akad olyan dolog, ami egy kicsit emlékezteti az embert arra, hogy milyen kis pórszem. A folyók már akkor is áradtak, mikor az őseink még csak a fákon csimpaszkodtak. Nem csak kizsákmányolni szabad a természetet, alkalmazkodni is tudni kell. Ha valaki ártérre építi a házát, akkor gondoljon az árvízre is. Sokan úgy tűnik, hajlamosak megfeledkezni erről.
-
ez jól hangzik.én is mennék ilyenre.... -
Nah ha "építő jellegű kritikát" szeretnél akkor megpróbálok segíteni.
Nem tartom magam jó fotósnak sőt...., de azért látok 1-2 dolgot.
Szóval megnéztem a képeidet és a legszembetűnőbb dolog, hogy se eleje se vége.Ezt úgy értem, hogy egy jól megkomponált fotón nincsenek a széléről belógó zavaró elemek.Ezt nem muszáj fotózás közben kiszűrni, mert lehet, hogy ezáltal más is kiesik a képből, vagy eleve lehetőséged sincs rá, de akkor ezt útólag a számítógépen kell korrigálni.Ezalatt persze ne azt értsd, hogy leretusálod a képről, hanem azt, hogy megvágod a képet.
A másik dolog ami érdekes lehet, hogy nem csak annyit csinálsz mikor fotózni akarsz, hogy megállsz és fotózol, hanem leguggolsz, vagy felállsz valamire, jobbra mész, balra mész, portré llásban is megnézed, stb...Azaz megnézed, hogy miként is lesz a legérdekesebb a kép.
Ha tájat fotózol a horizontal is érdemes játszani.Sokat tud dobni a képen ha a kép legalján van a horizont és szinte csak a felhők látszódnak, vagy pont fordítva és az égből alig látszik valami.
Nem tudom, hogy mennyire vagy otthon a képszerkesztésben, de sok helyen érdemes egy kicsit utókorrigálni (ez nem jelent radikális változtatást a képen).pl levels állítás szinte az összes képedre ráférne.
Érdemes még sok fotót nézegetni, mert azokból nagyon sokat lehet fejlődni.Persze ne a legprofibb fotósoktól nézz, mert ott csak a szádat tátod, hanem az itteni jobb fotókat és hasonlókat, mert azokat akár össze is lehet hasonlítani a tieiddel és meglátod mik a különbségek.
Nah jó ennyi! :) Remélem mit segítettem. -
Nem volt ez kicsit forró megszólítás? :-DDDD
[center]

[center]