Chicago 1930

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Nem driver hiba es a reinstall sem mukodott. Pipot kapok eskuszom. Csak nekem lenne ez a hiba?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Aszem ez driver hiba. Az elso palyat ha betoltom megyen rendesen de a masodik palyan mar jacchatattlan 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Ahh nekem nem segitet es nem igazan tudom miert memoria gond mert az van boven de azert koszi megprobalom gyakrabban!

3P
Sephi!
Csak tippelni tudok...
Talán lehet, hogy memória gond!
Anno a Heroes 4-nél is vasonlo gond huzamosab játék után. Ott egy sima kilépés majd újraindítás segített.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Sephi
En nem tudom... szal ez a bug csak nalam van vajon? Szal az van hogy a masodik palyan mar amikor egeszen a vege fele jarok ugy belassul az egesz hogy jachatattlan. Elorol kezdtem de ugyanakkor ugyanott megint belassul.

Probaltam mar atalitani rezoluciot is meg mindent de meg mindig ilyen kurva lassu az egesz. Mi lehet a baj?

Sephi
Pahh en most vagyok a masodik palyan es eleg idegesito hogy tul egyszeru a gama.

Nem teccik az a dolog hogy nem ugy van hogy meg van adva 7 szereplo es azokkat sorba majd be lehet gyujteni. Akkor is a Desperados a etalon.

Majd meg jaccok ezzel is abba a remnyben hogy kicsit nehezebb is lesz.

Eleg aranyos es szep nekem teccik 😊

amugy nekem is bejövös eddig a game

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Nektek nem villog a kép?
a.carkey
Éppen bûnözök ...
Sorry! 😊

A medve nem játék.

BlackShadow
nekem teccik 😊 és lenne is egy kérdésem, rendõrként a 2. pályán már semlegesítettem mind a 13 maffiózót és a csávót már körbekísértem az egész térképen, bevittem az egyik vonatba is de semmi 😞 hova kell vinni?

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

a.carkey
Egész jó lett! 😊

Van hangulata! Aranyos, bár túl könnyûke.

A medve nem játék.

Na, márcsak órák kérdése és lent lesz.😊

Serpa
egy testet megérhet.

hátha van hangulata.

zaki
hát én nem 😛

Serpa
ki szavazott ?

Serpa
2004-01-29 PC Game ISOs Chicago 1930 (c) Wanadoo 35x15 MB IMMERSION

zaki
ja...

2004-01-29 Chicago 1930 (c) Wanadoo 35x15 MB IMMERSION

1elõre a szavazás 10-esen áll 😛

Johnyy
Ja bocsi túl lusta voltam hozzáérni a görõhözzzz

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

zaki
csak vissza kellene olvasni, megnézni a képeket, de az túl egyszerû lenne. hihetetlen milyen emberek vannak

Serpa
Commandos - Gangsters stílusú.

Johnyy
HEllo figyu ez a chicago jatek ez mijen játék mert nekem valaki azt állította hogy köze van a mafiához?

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Serpa

" Chicago 1930 !

Ugyan most úgyis a Far Cry miatt van leterhelve kicsiny szerverünk, gondoltam szólok, hogy idõ közben kijött még egy demó. A Chicago 1930 angol kipróbálható változatáról van szó. Aki még nem próbálta ki az elmúlt hetekben a németajkú változatot, annak itt az új verzió (szerverünkön lecseréltem a német változatot erre). Thanks jd."

by Gamestar.hu

Serpa
fullos csak jobb lesz ...

zaki
nekem nagyon nem jött be...

Serpa
nagyon pocsék ?

Dikkma
... 😊
zaki
na jól van bazz, nagyon gyenge a játék, sztem nagyon gyorsn felejtse el mindenki... Commandos koppintás, csak más környezetben. kb 2 percet nyomtam vele, aztán jött az uninstall, nagyon gyenge

zaki
miaz? 😊

Dikkma
Baze zaki 😊
zaki
na, leért a demo nemsokára kipróbálom, aztán majd írok róla egy pár szót

Serpa
ahhoz mit szólsz, hogy lesz Desperados 2 ?
http://www.spellbound.de/web/de/sb.php?m0=p_d2&r0=p_d2r&id=5&id2=1

Carlos
Akkor selytem milyen lesz...

Þór vígi þessi rúnar

Sephi
Hat ugyanazok csinaltak akik a Desperadost es a Robin Hood-ot is. A Desperados volt a legjobb eddig kivancsi vagyok ha felul tudgyak e mulni 😊

Serpa
inkább Gangsters-szer.

Carlos
vicces!
Ez olyan kummandósz szerû téma lesz?

Þór vígi þessi rúnar

Serpa
az hogy van, hogy a full játék sehol,de patch már van hozzá.
http://www.chicago1930-game.com/download/patches/Chicago%20v1.1.exe

Serpa
right !
addig is ...
http://www.chicago1930-game.com/all/index.htm

elég jó van imitálva a füst ...

zaki
ok, thx. elkezdtem a letöltést, majd kipróbálom valamikor késõbb

Serpa
138mb

zaki
hány megás?

Serpa
kijött egy "dójcs ajkú" demo belõle.
http://www.spellbound.de/files/demo/Chicago_Demo_de.exe

ha leszedné vki, írja meg milyen !!!

zaki
mee to domain

zaki
még nem

zaki
van már patch, de még játék nincs, az hogy lehet? 😊

CELL StormBird
Jaja ez igaz gamestaron is mondtak van patch 😄

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

Beagie
na most ezt nem értem:

Az official site szerint már patch is van hozzá. Most akkor mikor is jelenik meg?

www.gtr-masters.hu

Beagie
anno a desperados 1000* jobb volt mint a commandos 2, gyanítom hogy most is így lesz chicago-comm3 viszonylatában

www.gtr-masters.hu

zaki
kijött pár új kép:

zaki
ok, sorry

egyes szam pls, én épp azt mondtam hogy jobbnak tünik mint comm3... 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)