Chicago 1930

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

genya: köszi a helpet, végülis a Boss-t megmotozva leltem egy cetlit, ami a szobájában lévõ páncélszekrényt nyitotta, és onnan már ment minden, mint a karikacsapás. Nem kellett több áldozat...:-))
Serpa
TNT2 -ön ?

sza
szóval valahol az egyik házban van egy srác egy nõvel
lelövök a hapsit és nála lesz a kulcs
Haliho,
egy kérdés: azon a maffiás pályán, ahol a Jojo gyilkossága ügyében kell "nyomozni", merre találhatóü a financial asssistant szobájához a kulcs?
Aki tud segíteni, annak elõre is köszi.
DanyG
persze még gef2mxen is szerintem :)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

ricsi1
és az milyen?

-----
és még egy ?:megy Geforce 4 mx-en?

Sephi
Commandos es Desperados stilus :)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

a.carkey
rts nem? :)

A medve nem játék.

ricsi1
helló!
lenne egy-pár kérdésem:
-aképekbõl íytélve point & klikk játék,ez mennyire van írgy?
-milyen a játékélmény
-FPS?

Sephi
Habar ha belegondolok alig volt par palya ahol gyilkoltam. En altalban leutottem es megkotoztem mindekit :)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Aze' a mafia-val sem rosz mert a tomeg hent is kell neha :)

BlackShadow
ezért kezdtem a rendõrrel :)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Sephi
Ember! Ez a jatek fenomenalis! Jo igaz van benne kb 8 palya oszesen amikre majd mindig mas kuldivel viszaterunk de szerintem ez faszan van megoldva mert minden marad ugy ahogy elozoleg ugy hagytunk es persze imerjuk mar a playa minden zugat de mindig mashogy van :)

Most a rendorokkel vagyok es oszinten nekem jobban teccik ez a nyomozosdi es hogy nem kotelezo a tomeg hent benne hanem szepen le kell tartoztani oket :)

Sephi
Huhh hat miert ugy akkor hogy van story ?

Lehet masik vege is ?

Igaz amikor en a Mafiaval befejeztem a fonok nem volt tulsagosan megelegedve mert aszonta hogy miert nem beszeltem vele mielott megoltem volna ( DA ) dehat a missioba az volt hogy Kill DA es en ugy is tettem :)

BlackShadow
kösz :)

én fordítva csináltam elõször rendõr aztán mafia :D

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

perzse hogy az én véleményem, nem is állitotam hogy nem cask az enyém...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Sephi
De mennyire fasza hogy amiutan vegig viszed a Mafiaval azutan azonnal jon a rendorseg es folytatodik a kaland! Kurva jo hogy le lehet tartoztatni oket :)))

Sephi
Te en kilottem a halas akvariumot es ott volt egy kulcs :)

Sephi
Ez a te gondolatod emberke. En nekem nagon teccik es szerintem ez a jatek melto a feljesztok nevehez. Kurvara teccik mert van benne fiiling! Amit te mondasz az a Robin Hood mert az "a gyengébb cucokat nyomasák utána ha láccik hgy jobbra is képesek..." erre a monadtra igaz.

BlackShadow
help vki elakadtam a maffia uccso pályáján, már kiütöttem az összes zsarut és nem találom a kulcsot sehol sem a billiárdteremhez :) az összes zsarut átkutattam de semmi, mit tegyek? :)

arrol meg nem tehetek hogy desperadosal uyganez a ceg tul magasra tete a mércét, õbajuk, ha valamit elkezdtek fejezzék is be és ne csak a gyengébb cucokat nyomasák utána ha láccik hgy jobbra is képesek...

egyszerüen nem jön be nekem és kész, véleményem megirtam enyi volt, nem szoktam elhamarkodottan dönteni, de nem fogom nyuzni tovább egyelõre mert anyira nem unatkozom :)

Sephi
Nos miert nem jaccod a Chicagot es aztan irsz velemenyt? Nezd meg hogy minden kicsi sarok tejesen ki van dolgova en neha csak azert jaccom mert elvezem hogy alig latni ket ugyanolyan dolgot a palyakon.

Baromira elvezem es tokeletesen igazat adok neked hogy a Desperados de ezt nem is vitattam :)

szvsz nem ugyan az a chicago mitn desperados, ennyi erõvel robin hood is az az is gyk ugyan igy müködött... (betanitás stb...)
a másik meg amire rátapintotál hogy szvsz valahogyan desperados sokal szebben volt megrejazolva mint ezek (chicago és robin hood), ezeken csak az láccik hogy megprobáltak élethû grafikát csinálni de nem sikerült, desp élethûbb is volt meg azon láccot valahogy hogy nem is az a cél hogy foto minõség legyen de mégis jo volt

Azért picit furán nézett ki a Desperados 2.
Az összes képet végignézve az jön le belõle, hogy az elsõ részt csinálják meg full 3D-ben.
Igaz baromi jól nézz ki és hangulatos, de ha azt már végignyomtad.
Vagy csak véletlen az összes helyszín ugyan az lesz?
(Megjegyzem a Desperados-hoz be volt ígérve letölthetõ bónuszpálya is, amit mai napig nem adtak ki egyet sem. Leszámítva a demó soéci pályáját.)
Na megyek én is kipróbálom ezt a Chicago-t :)

Sephi
Az igaz hogy a Desperadost nem lehet szidni semmiert mert abba benne volt a csodalatos grafikaja (ugyertem a remek helyszinek) es a kurva jo szereplok mindgyiknel mas mas cucca leven.

A Chicago majdnem ugyanaz csak ebbol kivettek a fix foszereploket es itt mindeki tud csinalni akarmit csak meg kell nekik tanitani.

A Robin Hood meg siralmasan unalmas volt.

kinek a pap..., nekem mindkettõ uugyanaz a szinvonal... (gyk ha nagyon nicns más ideig oráig elszarakodik vele az ember pasziánsz helyett...)

Sephi
Ne hulyeskedj! Szerintem a Chicago sokkal jobb a Robin Hood-nal az egy nagy unalmas fosadek volt ebbe legalabb mindig van akcio!

én toplistem:
desperados és commandos 2 holtverseny
commandos (fõleg kiegel együtt)
robin hood és chicago 1930 holtverseny, de inkább nem nevezném 3.helynek mivel egyik se nagyon fogott meg, krá értük... :(
commdandos 3 (citrom dij :P)

Sephi
Nem is mondtam en semmit. A Desperados erosen veri az oszes jatekot a maga stilusaban. A Commandos 1 es talan a ketto meg elviselheto volt de a harmas mar valami borzalom!

Szal nalam a Top 5

Desperados
Chicago 1930
Commandos 2
Commandos
Robin Hood

Alitolag a Spellbound most egy uj jatekon dlgozik ahol Vampirok -rol lesz szo es aztan projektben van egy Magusos jatek ugyancsak ebbe a formaban.

Persze eloszor jon a Desperados 2 ami sajnos mar nem ez a stilus de az is jo lesz majd...remelem

de desperados-t meg igyse közeliti meg szvsz... :/

PREMIERE1
Ég és föld!

Az a hülye Commandos féle kezelés alapján mûködött, ez meg inkább a Gangstersre hasonlít.

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történõ kihagyásáról ...\"

Sephi
Kurva jo ez a jatek! Most ertem valami kikotoben es akkorakat lehet benne taktikazni es birom hogy az ellenfel nem tiszta hulye hanem ovatosan kell becserkeszni.

A Chicago sokkal de sokkal jobb mint a Robin Hood mert az szvsz baromsag volt :)

Sephi
Te sajnos nem tudom... nekem azota nem csinalt semmi roszat a gep.

FrezeR
nem tudom, én még nem tettem fel az angol verzióra a német patchot mert az olyan furán jönne ki:) vajon az mikor jön ki? Amugy a másik pályákon ugyanugy lefagy a játék és lövésem sincs hogy miért de nagyon idegesitõ:( nincs ötletem. vinyó cserém volt, de ez lehet elég indok a fagyásra?:) mondjuk egy másik játékom ami nem akadt eddig most azis...pf vagy lehet köze valami programnak a gépen ehhez?

Sephi
Fene tudgya... hat mi csak harman jaccuk ezt a jatekot?

Amikor a DA-at kell elkapni abba a oromlany hotelban ott sehogyan sem jovok ra hogy kene az elmeletre menni...

Sephi
Nem hiszem mert eddig oficiel csakis nemet patch van hozza tudtommal. De mondom hogy a rumos palya utan mar minden megyen csodalatosan. Talan nem is kene megcsinalni azt a palyat.

En jelenleg egy etermet ahol valami kaszino van kell kiirtsak dehat tul sok a gangszter ott :(

sorry...nem olvastam vissza....de, ez a patch kompatibilis lehet a most kiadott gammával?

Chicago 1930 v1.1 Patch

Filesize: 12.9 MB
File-Type: application/zip
Hosted since: 28/11/2003 17:18
Downloads: 605 time(s)

Sephi
Igen en mar azota tobbet is megcsinaltam es nem lassult be egyik sem!

Az a rumos palyat meg nem is kotelezo megcsinalni aszem! Siman kezd elorol csinald meg az elso hoteles palyat es amikor valasztani kell ne valaszd azt es kesz. Masik meg hogy ha megis vegig futsz a rumos palyan ott meg szijel kell torni valami 47 darag hordot meg ilyenek.

FrezeR
akkor gondolod csak ez a pálya lehet gázos?, ha már átvitted eárulhatnád a megoldást:)

Sephi
Na nekiultem es ugy akadozva vegig mentem a palyan. Valami eszmetlen kin volt de sikerult! Azota sem akadozik es megyen rendesen a jatek.

Sephi
Utana neztem es hat eleg szomoru amiket olvasok. 50% hogy gond nelkul megy es 50% hogy problemas lesz.

Egyeseknel az a palya siman kifagy masoknal rohatul belasul. En igy belasulva jaccom abba a remenyben hogy ha sikerul akkor tobb baj nem lesz vele!

Sephi
De poen! Most olvasom a forumokat. Ez a jatek mar novemberben megjelent nemetbe es az angol verzat meg ki sem adtak! Sehol semmi hir rola hogy angolul is lenne :)

Lehet lesz hozza patch de a jelenlegi 1.1 -es az csak nemet vezahoz van es ahoz meg nincs crack sem ....

Sephi
Pontosan ott van nekem is de nekem nem fagy hanem baszotul lelassul. Valami gond van vele! Szerintem az elso patch javitja de furi hogy eddig ez csak minalunk jelentkezet mert az egesz neten nem sir senki :)

FrezeR
hali
nekem a játék váratlanul és sokszor lefagy, de minden elõjel nélkül:( nem tudom mi lehet a baja. szerintetek?
Csak fogja magát és megáll a kép és semmi...pf
a rumos pályán járok énis de még nem találom a megoldását:) igaz ugy nehéz hogy 5-10 percenként lefagyogat.

Sephi
Bahh en nem ertem. Esetleg van valakinek egy mentese aki az elso hoteles palya utan a rumos palyat csinalta meg? Azutan kene save...

Sephi
Nehez elhinni hogy ez a gond csak nalam van :)

a.carkey
Tök állat ez a játék. :)

Iszonyat milyen tömegmészárlást lehet néha végezni. :)

A medve nem játék.

Hello. Nem tudtok róla, készül magyarosítás a game-hez ??

tommmyv
a 3-dik dupla sínpár mellet áll 3 db FBI-os oda kell vinni