105
Final Fantasy XI Online
-
Piccolo #25 Ellenben én adok :) -
#24 Info: Gamestar
Kár hogy online azért nem adok pénzt :( -
#23 FFXI - európai megjelenés
[2004-08-06 @ 12:48 - ZeroCool] (kommentek: 0)
A Square Enix csapata örömmel jelentette, hogy a Final Fantasy XI. epizódja egészen pontosan 2004. szeptember 16-án kerül az európai boltokba. Mivel ez a már elkészült két kiegészítést is tartalmazza, nem kevesebb, mint 7 CD-s lett. Alapból 30 napos játékidőt tartalmaz, utána havi 12,95 dollárt kell érte pengetnünk.
-
Major #22 Hi! Én találtam 5 cds verziójú FF XI -et a dc-n! Letöltötte már valaki, hogy milyen? -
YarYar #21 Mennyi a havidíja? -
#20 k koszi, ezt szerettem volna tudni -
#19 Nekem nem jött be sajnos. :(
Irányítás, játékmenet, grafika, az egész túl konzolos.
Ha érdekel vkit, írjon emailt. -
#18 Megveheto Becsben a Mariahilferstrassen, a Software Dschungel nevu boltban, avagy rendelheto az Outpost.com-on.
Velemeny kesobb... -
-
#16 drac írd már be ha megvan a gamma, és pár screent is bedobhatnál, engem érdekelne adolog..
amúgy honnan szerezted be? -
#15 senki?? :-( -
#14 Hali!
Azt szeretném megtudni van e itt valaki aki játszik a FFXI-vel? Nekem jövő héten lesz meg, ha igaz, aztán hátha van más magyar is... :)
Köszi. -
YarYar #13 refresh -
YarYar #12 Jaja. Bár jelenleg hiába venném meg, nem tudnék vele játszani. Sajnos a gépem teljesítménye a felét sem éri el a minimum követelményeknek. DE, tavasszal jön new gép ADSL kíséretében :))) -
Stray Wolf #11 PC-re -
Stray Wolf #10 ;)
Engem mostmár csak az érdekel, hogy itthon OC-re mikor lehet megvenni :) -
YarYar #9 13$ (lesz) a gamma havidíja. Ez kb. 3000-3500 közé esik. De állítólag a bolti árban (tehát mikor megveszed) benne van az 1. havi játék ára. De lehet, hogy csak PS-re van így, vagy csak külföldön. Nem tom. -
Stray Wolf #8 friss -
Stray Wolf #7 ja és érdekelni érdekel a magyarosítás, de nekem PC-n nincs meg -
Stray Wolf #6 Jaja 2-3 ezer nem olyan sok érte havonta. A többi online játék is ilyen árban mozog.
Akkor elvileg ma már megvan jelenve? :DD -
YarYar #5 Fordítom a Final Fantasy sorozat 8. részét. Ha érdekel valakit itt találja.
Az FF11 mennyi lesz havonta? Régen azt olvastam, hogy 10$ ami 2500-3000 Ft. magyar pénzbe. Ennyit még ki tudok zsebelni. -
Akuma-D #4 elvileg holnap jelenik meg... de csak online play, havi fizetéses rendszeren... szal suxx amíg nem csinál valaki egy tört szervert :D -
Stray Wolf #3 friss -
Stray Wolf #2 http://www.square-enix-usa.com/seui/index.htm
Ajánlom az FF kedvelők figyelmébe -
Stray Wolf #1 Hi all. Tudja már valaki, hogy mikor jön be hozzánk a gém, illetve hogy honnan lehet jelenleg beszerezni?
Egyébként pedig ide mindnent ami FF, linkeket, képeket, kérdéseket ;)
FINAL FANTASY RULEZ