Final Fantasy XI Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali arrol szeretnek erdeklodni hogy leet megszerezni a jatekot
ha vki tud segiteni ebbe pls irjon elore is thx
Sephi
Na akkor koszonom nem kerek belole. Te jo eg el is adom. En aszitem olyan. Bassza meg.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

musha
ja, nem körökre osztott, abszolút ríltájm.

Sephi
Tehat a harcrendszer nem a megszokott FF korokre osztott dologon alapozik? Inkabb Wow fele harc?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

musha
hát valami olyasmi rémlik, hogy olyan, mint a többi mmo-ban - mászkálsz, és látod a szörnyeket a terepen, odamész, megtámadod, nem vált át a képernyõ, gyepa. viszont rémlik valami FF-es harci menü is, ahonnan választhatsz skilleket/varázslatokat (realtime) - bár az elején még nemigen volt mibõl válogatni. azt meg például nem is tudom, hogy van-e pvp <#nemtudom>

(kb. 2 nap volt, hogy játszottam vele egy éve, ezért a homályos emlékek)

Sephi
Kofi!

De ird le a harcrendszert plz! El nem tudom kepzelni milyen mas online emberekkel 😄

musha
már erõsen megkoptak az emlékeim, úgyhogy nem akarok hülyeségeket írni...na jó, egy kicsit ^^
amennyire néztem a világ nem kicsi, van hova fejlõdni, sõt az volt a benyomásom, hogy inkább magasabb szinten kezdhet érdekessé válni. emlékeim szerint a fejlõdés elég szerteágazó; külön tudsz fejlõdni a különbözõ kasztoknál, viszont egyszerre csak egy kaszt tulajdonságai érvényesek rád. egy adott szint után nyílnak meg újabb kasztok is. van fegyver- és páncélkészítés, meg egyéb cuccokat (potion, stb.) is gyárthatunk.
tudom, ez nem sok, de kb. ennyi jut eszembe így hirtelen. szóval nem rossz ez, nekem csak a lassúság és valami irányítási para ugrik be, mint negatívum.

Sephi
De nem tudol rola meselni egy picit bovebben kerlek?

musha
szerintem nem rossz, csak nekem kicsit lassúnak tûnt.
mondjuk én pont rosszkor próbáltam ki, mert elõtte egy-két héttel vettem meg az Everquest 2-t, utána 1-2 héttel a Guild Wars-t, így nem sokat próbálkoztam vele.
ami egyébként a legszimpatikusabb volt számomra az pont az aljáték: a kártyázás. az FF 8-9-ben megszokott kártyázást élõ emberekkel lehet nyomni!
mivel nem mai a játék grafikailag nem olyan meggyõzõ, de egyáltalán nem is csúnya (sõt, ki tudja mennyit peccseltek rajta az utóbbi bõ egy évben). ha jól emlékszem az irányítás volt nekem kicsit fura.
szóval nem tudlak se rá, se lebeszélni róla ^^
ahhoz képest egyébként, hogy nálunk mennyire senki nem játszik vele, a GameFAQs pc-s fórumán még mindig a negyedik leglátogatottabb topik...

Sephi
De latod senki sem valaszol...

Mike
en se merem
mert ha most kiprobalom es nem tetszik, de 31. napon eszembejut, hogy hatha megis jo, akkor mar keso

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Sephi
Nem tudom nem merem kiprobalni 😄

Mike
en a logitechtol kaptam 30 napot
joez a jatek?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Sephi
En nekem most ajanlotak fel...vegyem meg megeri?

Adam5
Játszik ezzel vki :S? Mert nézegettem neten és elégjónak tûnik, engem is a harc rendszer izgatna, de bármian kis elõadást szívesen meghallgatnék a játékról ^_^.

musha
aha...

musha
senki nem játszik vele? 😞

musha
most vettem meg a játékot, de az otp-nek még nem sikerült múlt hét kedd óta megcsinálnia a kártyámat 😞(
sok játéknál mûködik, hogy regisztrációnál (a 30 napos ingyenes periódus alatt) meg lehet adni kamu számot is, de ennél (ha jól látom) nem lehet. ha valakinek BÁRMILYEN tippje, trükkje van, az kérem szépen írjon nekem egy privit vagy akár ide is.
köszönöm.

Sephi
Mesjetek mar a jatekrol milyen.

Foleg a harcrendszer izgat...

nekem is volt szerncsém megvenni, igazi "igényes csomagolás" fõleg ami a cdk tárolását illet, nagyobb mûanyag zacsko amiben szabadon mozoghatnak alemezek?! 7cdbõl 6 karcos...

So cry me a fuckin river, bitch!

[HUN]ekehatatya
nem mukodik. probaltam

magus
kepeket szurhatnal be

Hát figyelj, nekem 5 serial-t adtak hozzá, meg 7 cd-s a cucc. Ráadásul kell hozzá bankkártya stb. szóval ugyanúgy fizetni kell... de lehet, hogy mûxik 😄
Hi most neztem lelehte tolteni warez verzioba,kizart hogy mukodjon ugye?

Jimi Hendrix

[HUN]ekehatatya
hello. engem erdekelne egy jatszotars az FFXI-ben!!!!!!

Én nagy FF Fan vagyok, és múlt7en Németországban jártam. Megláttam a FFXI Online-t a Karstadt-ban, és meg is vettem (47.5 Euro) 7 cd-s (play online+Tetra master /az FFIXbõl/ 1cd, FFXI 3cd, Chains of Promathia 2cd, Rise of the Zirath 1cd). A csak a final XI-t 4,2 GB-ra rakta, összesen pedig 7.5 (!!) GB. 30 nap valóban ingyenes, utána 12$/per hó és 1$/plusz karakter. Kell hozzá credit card, a' meg nekem nincs, de a 7en csináltatom, és ha van, akit érdekel a game, akkor nyomok info-t, hogy mizu. Aztán kenhetjük mi magyarok is 1ütt 😄
Hmuda
Hiába szednéd le werezolva, login nélkül úgyse mész semmire. Mintahogy egyik MMO-val se. Nem is értem miért rakják ki warezba, max presztízs, hogy nekem is fent volt két percig. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

neten már láttam a cuccot ... nem tom, asszem BitTorrenten, 4 CD + Play Disc ... ezekbõl áll
Hmuda
Én úgy hallottam hogy hatalmas kaka a game. Persze ezt csak hallottam, nem biztos, hogy igaz.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

van játékélmény vagy csak xp szerzésre megy ki?

Ellenben én adok 😊

grebber
Info: Gamestar

Kár hogy online azért nem adok pénzt 😞

Next PC upgrade: 2022

grebber
FFXI - európai megjelenés

<2004-08-06 @ 12:48 - ZeroCool> (kommentek: 0)

A Square Enix csapata örömmel jelentette, hogy a Final Fantasy XI. epizódja egészen pontosan 2004. szeptember 16-án kerül az európai boltokba. Mivel ez a már elkészült két kiegészítést is tartalmazza, nem kevesebb, mint 7 CD-s lett. Alapból 30 napos játékidõt tartalmaz, utána havi 12,95 dollárt kell érte pengetnünk.

Next PC upgrade: 2022

Hi! Én találtam 5 cds verziójú FF XI -et a dc-n! Letöltötte már valaki, hogy milyen?

Mennyi a havidíja?

\"Nem vagyok élő, nem vagyok holt. Ott létezem valahol a szörnyű valóság és a rideg halál határán. Mindenemet elvette. Egyetlen dolog maradt számomra, a bosszú. Csak ezért létezem.\"

Jockey
k koszi, ezt szerettem volna tudni

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

dracoon
Nekem nem jött be sajnos. 😞

Irányítás, játékmenet, grafika, az egész túl konzolos.

Ha érdekel vkit, írjon emailt.

dracoon
Megveheto Becsben a Mariahilferstrassen, a Software Dschungel nevu boltban, avagy rendelheto az Outpost.com-on.

Velemeny kesobb...

dracoon

Jockey
drac írd már be ha megvan a gamma, és pár screent is bedobhatnál, engem érdekelne adolog..
amúgy honnan szerezted be?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

dracoon
senki?? :-(

dracoon
Hali!

Azt szeretném megtudni van e itt valaki aki játszik a FFXI-vel? Nekem jövõ héten lesz meg, ha igaz, aztán hátha van más magyar is... 😊

Köszi.

refresh

\"Nem vagyok élő, nem vagyok holt. Ott létezem valahol a szörnyű valóság és a rideg halál határán. Mindenemet elvette. Egyetlen dolog maradt számomra, a bosszú. Csak ezért létezem.\"

Jaja. Bár jelenleg hiába venném meg, nem tudnék vele játszani. Sajnos a gépem teljesítménye a felét sem éri el a minimum követelményeknek. DE, tavasszal jön new gép ADSL kíséretében 😊))

PC-re

JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"

😉

Engem mostmár csak az érdekel, hogy itthon OC-re mikor lehet megvenni 😊

13$ (lesz) a gamma havidíja. Ez kb. 3000-3500 közé esik. De állítólag a bolti árban (tehát mikor megveszed) benne van az 1. havi játék ára. De lehet, hogy csak PS-re van így, vagy csak külföldön. Nem tom.

friss

ja és érdekelni érdekel a magyarosítás, de nekem PC-n nincs meg

Jaja 2-3 ezer nem olyan sok érte havonta. A többi online játék is ilyen árban mozog.

Akkor elvileg ma már megvan jelenve? 😄D