105
Final Fantasy XI Online
-
#65 ez érdekes, mert én náluk vettem. sőt, az everquest 2-t is náluk vettem... -
Szikki #64 na amit adtal szamot ott azt mondtak hogy nem foglalkoznak pc-s gammel
-
#63 asszem egy van mindhez...
a havi előfizetés úgy működik, hogy van egy bankkártyád, aminek az adatait megadod a játék telepítésekor, és arról az első hónap után elkezdik a havidíjat levonogatni (amíg meg nem szünteted az accountodat). -
Szikki #62 az alaphoz meg a kiegekhez is jar reg code??
-
Szikki #61 aha kosszike bar meg nem tudtam felhivni mert nem tul valoszinu hogy vasarnap is vannak de a havi elofizeteses dolog hogy mukodik????
-
#60 +36 1 3458200 ez a Saturn száma, de kizártnak tartom, hogy meg tudják mondani, hogy milyen játékaik vannak, hiszen nem ez a fő profiljuk, olyan bolt ez, mint az ElectroWorld.
emlékeim szerint 12ezer körül vettem, és ebben benne volt az alap játék + két kiegészítő + tetra master (kártya) -
Szikki #59 Oké eredetibe akarom megvenni mivel csak ugy tok jatszani ennek a saturn alias Mammut2-nek meg tod adni a szamat mert fehervaari vagyok
a masik kerdes mennyibe kostal most??meg ez csak az alap vagy a 3 kieg is egybe?? -
#58 Mar csak azert sem mert sajnos egyaltalan nem nagy szam a jatek...sot... -
#57 én spec a saturnban vettem (Mammut 2). ha tört verzióra gondolsz, akkor az nincs, nem volt, és nem is hiszem, hogy lesz. -
#56 Meg kell venni. Sajnos nem tudom honnan es nemetbol kaptam :D -
Szikki #55 Hali arrol szeretnek erdeklodni hogy leet megszerezni a jatekot
ha vki tud segiteni ebbe pls irjon elore is thx
-
#54 Na akkor koszonom nem kerek belole. Te jo eg el is adom. En aszitem olyan. Bassza meg. -
#53 ja, nem körökre osztott, abszolút ríltájm. -
#52 Tehat a harcrendszer nem a megszokott FF korokre osztott dologon alapozik? Inkabb Wow fele harc? -
#51 hát valami olyasmi rémlik, hogy olyan, mint a többi mmo-ban - mászkálsz, és látod a szörnyeket a terepen, odamész, megtámadod, nem vált át a képernyő, gyepa. viszont rémlik valami FF-es harci menü is, ahonnan választhatsz skilleket/varázslatokat (realtime) - bár az elején még nemigen volt miből válogatni. azt meg például nem is tudom, hogy van-e pvp
(kb. 2 nap volt, hogy játszottam vele egy éve, ezért a homályos emlékek) -
#50 Kofi!
De ird le a harcrendszert plz! El nem tudom kepzelni milyen mas online emberekkel :D -
#49 már erősen megkoptak az emlékeim, úgyhogy nem akarok hülyeségeket írni...na jó, egy kicsit ^^
amennyire néztem a világ nem kicsi, van hova fejlődni, sőt az volt a benyomásom, hogy inkább magasabb szinten kezdhet érdekessé válni. emlékeim szerint a fejlődés elég szerteágazó; külön tudsz fejlődni a különböző kasztoknál, viszont egyszerre csak egy kaszt tulajdonságai érvényesek rád. egy adott szint után nyílnak meg újabb kasztok is. van fegyver- és páncélkészítés, meg egyéb cuccokat (potion, stb.) is gyárthatunk.
tudom, ez nem sok, de kb. ennyi jut eszembe így hirtelen. szóval nem rossz ez, nekem csak a lassúság és valami irányítási para ugrik be, mint negatívum. -
#48 De nem tudol rola meselni egy picit bovebben kerlek? -
#47 szerintem nem rossz, csak nekem kicsit lassúnak tűnt.
mondjuk én pont rosszkor próbáltam ki, mert előtte egy-két héttel vettem meg az Everquest 2-t, utána 1-2 héttel a Guild Wars-t, így nem sokat próbálkoztam vele.
ami egyébként a legszimpatikusabb volt számomra az pont az aljáték: a kártyázás. az FF 8-9-ben megszokott kártyázást élő emberekkel lehet nyomni!
mivel nem mai a játék grafikailag nem olyan meggyőző, de egyáltalán nem is csúnya (sőt, ki tudja mennyit peccseltek rajta az utóbbi bő egy évben). ha jól emlékszem az irányítás volt nekem kicsit fura.
szóval nem tudlak se rá, se lebeszélni róla ^^
ahhoz képest egyébként, hogy nálunk mennyire senki nem játszik vele, a GameFAQs pc-s fórumán még mindig a negyedik leglátogatottabb topik... -
#46 De latod senki sem valaszol... -
#45 en se merem
mert ha most kiprobalom es nem tetszik, de 31. napon eszembejut, hogy hatha megis jo, akkor mar keso -
#44 Nem tudom nem merem kiprobalni :D -
#43 en a logitechtol kaptam 30 napot
joez a jatek? -
#42 En nekem most ajanlotak fel...vegyem meg megeri? -
#41 Játszik ezzel vki :S? Mert nézegettem neten és elégjónak tűnik, engem is a harc rendszer izgatna, de bármian kis előadást szívesen meghallgatnék a játékról ^_^. -
#40 aha... -
#39 senki nem játszik vele? :( -
#38 most vettem meg a játékot, de az otp-nek még nem sikerült múlt hét kedd óta megcsinálnia a kártyámat :((
sok játéknál működik, hogy regisztrációnál (a 30 napos ingyenes periódus alatt) meg lehet adni kamu számot is, de ennél (ha jól látom) nem lehet. ha valakinek BÁRMILYEN tippje, trükkje van, az kérem szépen írjon nekem egy privit vagy akár ide is.
köszönöm. -
#37 Mesjetek mar a jatekrol milyen.
Foleg a harcrendszer izgat... -
Kou #36 nekem is volt szerncsém megvenni, igazi "igényes csomagolás" főleg ami a cdk tárolását illet, nagyobb műanyag zacsko amiben szabadon mozoghatnak alemezek?! 7cdből 6 karcos... -
#35 nem mukodik. probaltam -
#34 kepeket szurhatnal be -
St@n #33 Hát figyelj, nekem 5 serial-t adtak hozzá, meg 7 cd-s a cucc. Ráadásul kell hozzá bankkártya stb. szóval ugyanúgy fizetni kell... de lehet, hogy műxik :D -
Alblink #32 Hi most neztem lelehte tolteni warez verzioba,kizart hogy mukodjon ugye? -
#31 hello. engem erdekelne egy jatszotars az FFXI-ben!!!!!! -
St@n #30 Én nagy FF Fan vagyok, és múlt7en Németországban jártam. Megláttam a FFXI Online-t a Karstadt-ban, és meg is vettem (47.5 Euro) 7 cd-s (play online+Tetra master /az FFIXből/ 1cd, FFXI 3cd, Chains of Promathia 2cd, Rise of the Zirath 1cd). A csak a final XI-t 4,2 GB-ra rakta, összesen pedig 7.5 (!!) GB. 30 nap valóban ingyenes, utána 12$/per hó és 1$/plusz karakter. Kell hozzá credit card, a' meg nekem nincs, de a 7en csináltatom, és ha van, akit érdekel a game, akkor nyomok info-t, hogy mizu. Aztán kenhetjük mi magyarok is 1ütt :D -
#29 Hiába szednéd le werezolva, login nélkül úgyse mész semmire. Mintahogy egyik MMO-val se. Nem is értem miért rakják ki warezba, max presztízs, hogy nekem is fent volt két percig. :P -
Matheus #28 neten már láttam a cuccot ... nem tom, asszem BitTorrenten, 4 CD + Play Disc ... ezekből áll -
#27 Én úgy hallottam hogy hatalmas kaka a game. Persze ezt csak hallottam, nem biztos, hogy igaz. -
Piccolo #26 van játékélmény vagy csak xp szerzésre megy ki?