Final Fantasy XI Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha vki tud segiteni ebbe pls irjon elore is thx
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
(kb. 2 nap volt, hogy játszottam vele egy éve, ezért a homályos emlékek)
De ird le a harcrendszert plz! El nem tudom kepzelni milyen mas online emberekkel 😄
amennyire néztem a világ nem kicsi, van hova fejlõdni, sõt az volt a benyomásom, hogy inkább magasabb szinten kezdhet érdekessé válni. emlékeim szerint a fejlõdés elég szerteágazó; külön tudsz fejlõdni a különbözõ kasztoknál, viszont egyszerre csak egy kaszt tulajdonságai érvényesek rád. egy adott szint után nyílnak meg újabb kasztok is. van fegyver- és páncélkészítés, meg egyéb cuccokat (potion, stb.) is gyárthatunk.
tudom, ez nem sok, de kb. ennyi jut eszembe így hirtelen. szóval nem rossz ez, nekem csak a lassúság és valami irányítási para ugrik be, mint negatívum.
mondjuk én pont rosszkor próbáltam ki, mert elõtte egy-két héttel vettem meg az Everquest 2-t, utána 1-2 héttel a Guild Wars-t, így nem sokat próbálkoztam vele.
ami egyébként a legszimpatikusabb volt számomra az pont az aljáték: a kártyázás. az FF 8-9-ben megszokott kártyázást élõ emberekkel lehet nyomni!
mivel nem mai a játék grafikailag nem olyan meggyõzõ, de egyáltalán nem is csúnya (sõt, ki tudja mennyit peccseltek rajta az utóbbi bõ egy évben). ha jól emlékszem az irányítás volt nekem kicsit fura.
szóval nem tudlak se rá, se lebeszélni róla ^^
ahhoz képest egyébként, hogy nálunk mennyire senki nem játszik vele, a GameFAQs pc-s fórumán még mindig a negyedik leglátogatottabb topik...
mert ha most kiprobalom es nem tetszik, de 31. napon eszembejut, hogy hatha megis jo, akkor mar keso
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
sok játéknál mûködik, hogy regisztrációnál (a 30 napos ingyenes periódus alatt) meg lehet adni kamu számot is, de ennél (ha jól látom) nem lehet. ha valakinek BÁRMILYEN tippje, trükkje van, az kérem szépen írjon nekem egy privit vagy akár ide is.
köszönöm.
Foleg a harcrendszer izgat...
So cry me a fuckin river, bitch!
Jimi Hendrix
csak a final XI-t 4,2 GB-ra rakta, összesen pedig 7.5 (!!) GB. 30 nap valóban ingyenes, utána 12$/per hó és 1$/plusz karakter. Kell hozzá credit card, a' meg nekem nincs, de a 7en csináltatom, és ha van, akit érdekel a game, akkor nyomok info-t, hogy mizu. Aztán kenhetjük mi magyarok is 1ütt 😄Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
<2004-08-06 @ 12:48 - ZeroCool>2004-08-06 @ 12:48 - ZeroCool> (kommentek: 0)
A Square Enix csapata örömmel jelentette, hogy a Final Fantasy XI. epizódja egészen pontosan 2004. szeptember 16-án kerül az európai boltokba. Mivel ez a már elkészült két kiegészítést is tartalmazza, nem kevesebb, mint 7 CD-s lett. Alapból 30 napos játékidõt tartalmaz, utána havi 12,95 dollárt kell érte pengetnünk.
Next PC upgrade: 2022
\"Nem vagyok élő, nem vagyok holt. Ott létezem valahol a szörnyű valóság és a rideg halál határán. Mindenemet elvette. Egyetlen dolog maradt számomra, a bosszú. Csak ezért létezem.\"
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Irányítás, játékmenet, grafika, az egész túl konzolos.
Ha érdekel vkit, írjon emailt.
Velemeny kesobb...
amúgy honnan szerezted be?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Azt szeretném megtudni van e itt valaki aki játszik a FFXI-vel? Nekem jövõ héten lesz meg, ha igaz, aztán hátha van más magyar is... 😊
Köszi.
\"Nem vagyok élő, nem vagyok holt. Ott létezem valahol a szörnyű valóság és a rideg halál határán. Mindenemet elvette. Egyetlen dolog maradt számomra, a bosszú. Csak ezért létezem.\"
JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"
Engem mostmár csak az érdekel, hogy itthon OC-re mikor lehet megvenni 😊
Akkor elvileg ma már megvan jelenve? 😄D