Final Fantasy XI Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"
Tudom, régi ez a forum, de ha valaki mégis betéved, akkor ezt tudom neki javasolni:
http://www.elitepvpers.com/forum/final-fantasy-xi/1067695-working-p-server-ffxiawesome.html
Nekem mûködik itthon, de hogy lehetséges e, hogy más is csatlakozzon a játékhoz még nem tudom... ha valaki rájön, az írjon :)
Én is rég óta nézek privát szerverek után, de úgy néz ki találtam most valami használhatót. Nem épp a legjobb, de jobb mint a semmi. Egyeseknek sikerült a hamachival megoldani, hogy tudjanak játszani. Igaz, csak alig pár emberrel együtt lehet együtt játszani, de ha felvesszük a XP-t meg mindent, akkor lehet haladni így is.
Csak az a baj, hogy ehhez nem értek, az ilyen szerverek mindig meg vannak telve, így nem sikerült még csatlakoznom egyhez sem...
Ha valakinek van valami infója róla, hogy kell így hamachival létrehozni egy kis szervert, azt megköszönném, mert haverokkal olykor együtt játszani jó lenne így!
köszi , helo
Személyesen átvehetõ Kecskeméten vagy elõreutalás + posta.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
látványban egyébként jobb lett manapság?
Üdv
Mitsurughy
EnricO http://ffxiv.hu - Fekete Sereg @Sargatanas - Mitsurughy Bastokian ... Member of LND Strike Force
Érdekel valakit 2db Final Fantasy XI Alap + 3 kiegészítõ 30 nap ingyen játékkal + egy ember szintén 30 nap ingyen játékkal?? Akit érdekel az írjon: [email protected] vagy hívj a 0630/981-01-94-es telefonszámon. Irányár: 9.000 HUF.
De mondom... ennek semmi köze a "hamis szerver"-hez, ez szimpla csalás a normál elõfizetéssel...
Egy csúnyácska kérdéssel jönnék.
Meg lehet valahogy oldani hogy törve mennyen??
vagyis létezik tört szerver??
elfelejtettem az összes kódot, a játék meg itt van eredetiben. honnan tudom lekérni a kódokat??
nem az install kódokra gondoltam.
köcce a választ
Nekem van egy eladó FFXI dobozos, és van hozzá egy Logitech-es gamepadhoz adott trial kulcs is...
Ha valakit érdekel szóljon...
Innen. de kell hozzá egy kulcs amit eredetihez adnak. Nekem ezt úgy küldték.
Innen egy letöltõ progit lehet leszedni ami a játékot tölti le csak ez nekem vacakol álandóan és nemmegyek vele semmire :(
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
az pár perc töltögetés utánn mindig Failuret ir ki. ezzel nemis volna gond mert pár másodperc várakozás utánn tölt tovább csak aza gond hogy valamikor egyszerüen elkezdi elõlrõl a letöltést és nem folytatja :(
Tûzfal nincs bekapcsolva.
Esetleg lelehet tölteni a játék installját máshonnan?
Mert ezzel egyáltalánn nemlehet letölteni :S
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Lenne egy eladó, dobozos, PC-s FFXI-em. A mellékelt kódot használtam már, de mivel vettem egy Logitech gamepad-ot ahhoz adtak egy teljesen új kódot, szóval elméletileg egy teljesen újnak számit.
Ára 5k Huf lenne...
Ugyanitt van dobozos FFVII PC és FFVIII PC is 4k 4k lenne az ára.
Üdv
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
De a legjobb ha megnézed és eldöntöd magad. 30 nap elég lesz hogy megtudd mirõl van szó... ^_^
12 ezres ár kicsit meredeknek hangzik érte, mindenütt 4-5 ezer körül látom kintrõl rendelve.
a havi elõfizetés úgy mûködik, hogy van egy bankkártyád, aminek az adatait megadod a játék telepítésekor, és arról az elsõ hónap után elkezdik a havidíjat levonogatni (amíg meg nem szünteted az accountodat).
emlékeim szerint 12ezer körül vettem, és ebben benne volt az alap játék + két kiegészítõ + tetra master (kártya)
a masik kerdes mennyibe kostal most??meg ez csak az alap vagy a 3 kieg is egybe??