103
Melyin játékokkal nyommod mostanában, régebben, és miket vársz nagyon, meg ilyesmik :P
  • ENVE
    #103
    nagyjából 2004 óta, mióta internetem van, és elkezdtme CS-zni anno, én csak a football manager - hon - dota - cs - ets2 vonalon mentem. Akadt egy időszakos TDU-zás anno, és asszem ennyiben ki is merült a számítógépezés. Elmúltak azok az idők már, mikor én minden szarral neki állok játszani. GTA5 sem ment sokáig, az is csak csaj miatt, mert multizni akart 2 cs meccs között. Eleve sosem szerettem a véges játékokat.
  • akosmakos
    #102
    Nem kell rágörcsölni dolgokra, nekem pl. hatalmas a lista, ami arra vár, hogy elindítsam végre, úgyhogy van választék, címekből is, műfajokból is. Sajnos-nem sajnos réges-régi címek is itt figyelnek. Most például elővettem egyik régi - és úgy látszik örök - kedvencemet, a Homeworld:remastered-t. Valami akcióban szépen behúztam, és HD-ra felpimpelve gyönyörű, tök jó zenéje van, és még mindig szeretem terelgetni az űrhajókat, igaz van benne egységlimit, ami régen nem volt, de sebaj.
    Mellette LEGO: Marvel superheroes 2 megy, mert végre végigtoltam az elsőt és most a második van soron. Ja az első 100%, mind a játékon belül, mind a Steam öcsikben, mindent összeszedtem, ilyen se volt még sose.
    Ezek mellett meg mostanság autókázom, versenyzek, akár online is a kicsit komolyabbakkal: Project Cars 2, Assetto Corsa és Competizione, Race room.
  • lonvard
    #101
    Igen igen. Emlékszem a Mad Max autós játékkal voltam úgy, hogy megláttam hogy oldották meg benne az ember-ember elleni harcot, és annyira ismerős volt valami másik játékból, hogy elkezdett untatni, és a második bázisfelszámolás után befejeztem. Aztán 1 évvel később meg kvázi végigjátszottam. Azért csak kvázi, mer mikor bekerül a V8-as motor az eltakarja a kilátást, én meg belső nézetből vezettem a kocsit, és emiatt nem láttam ki, és begurultam. Ha nincs az a hülyeség, tuti végigtolom. :)


    Dragon Age Inquisition: Húúú, kezd tetszeni. Vagy 10-szer újraindultam, próbálgattam a karaktereket, a fajokat. Ebben a játékban az a probléma, hogy tök béna ahogy a hátukon cipelik a karakterek a fegyvereiket. Varázslóval azért voltam képtelen játszani, mert ahogy a varázsbotja kalimpál a hátán, az olyan szinten felbasz, hogy azt mondtam, hogy én ezt nem fogom órákig bámulni. Minden fegyver béna a háton, a pajzs+kardnál van az, hogy az oldalán viseli a kardot, háton a pajzsot, és az végre jól néz ki. Csak éppen nem akartam kardos-pajzsos karaktert. Az íjásszal két bajom volt, hogy mindenhol azt olvastam unalmas vele a játék, illetve hogy a hosszú íj szintén bénán néz ki a háton. Na de végül is az lettem, csak hát az sem olyan sima, mert az elf van erre kitalálva, 25%bónuszt is kap távolsági sebzés ellen, tehát adja magát, hogy az íjász elf legyen. Csakhogy ebben a világban az elf az egy elnyomott faj, mi viszont a játékban messiások meg hadvezérek leszünk, tehát kurvahülyén néz ki, hogy mindezt ilyen csökött elffel. De azért kipróbáltam elf férfival. Után elf nővel. Utána ember férfival, ember nővel. Aztán visszamentem varázslónak, utána egy kunári két tőrös tolvajjal voltam, utána vissza női varázsló. Ez volt az a pont aminél kezdtem feladni a játékot, mert sehogy se tetszettek a karakterek. :D Szívem szerint mágus lettem volna, mert egy ilyen nagyhatalmú pali jól passzol a betöltött szerepemhez. Tolvajkodás-íjászkodás egy ilyen karakternek túl hétköznapi. Na de azért csak nem hagytam magam, arra jutottam, hogy mágus az túl bénán néz ki, plusz nekem tetszik az, hogy az íjásznak pofátlanul nagyot sebző képességei vannak, és hogy nem kell gimnasztikázni vele egy csatában, nem fárad el az agyam, ha csatára kerül a sor, hanem csak úgy távolról lövöldözök, néha meg egy kicsit árnyékba vonulok. Végül is ez lettem, egy íjász krapek. Ember, mert a háttértörténet szerint nemesek vagyunk, és az embert jobban elfogadják vezetőnek ebben a világban. Az alternatíva az egy vadon élő elf vadász lett volna. Elf vadászként vezetni az inkvizíciót, meg szövetségeket kötni mágusokkal-templárokkal - tök béna lett volna. Na mindegy szóval most a prológus utáni első szabad régióban mászkálok, helyén van a karakter, a csatákat élvezem, tetszik a sztori, szóval beindult a dolog. Hajrá előre! Cassandrába pedig szerelmes lettem. Kicsit sótlan meg ideges a csaj, de ki fogom hozni belőle a szerető háziasszonyt, érzem!
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.02.26. 09:05:13
  • caps lock
    #100
    Kedvenc kajám a hagymás bab, de ha mindennap azt kéne ennem, lehet meg is utálnám. Így van ez a játékokkal is. Érdemes kettő között nagyobb szüneteket tartani, mert ha az ember folyton játszik akkor nem biztos hogy kellően értékelni tudja mikor megjelenik valami amit régóta várt. Ha végeztem egy játékkal, tartok pár hét/hónap szünetet, sorozatokat nézek vagy bármi mást csinálok. Amikor már érzem hogy kezd hiányozni a gaming, akkor jobb érzéssel, pozitívabb hozzáállással állok neki egy új címnek.
    A nagy open-world mókák sok időt és energiát követelnek meg a játékostól, a végére rendszerint kiég az ember a sok önismétlő mechanika miatt. Ilyen állapotban aztán nekiállni egy másik hasonló játéknak, meg is ölheti az élményt teljesen. Legutóbb a Cyberpunk tette rám ezt a hatást, beleraktam majd 100 órát csip-csup ügyekkel foglalkozva, miközben érdemi történés a főszálon kívül nemigen akadt. Elpocsékoltam az időmet és el is ment a kedvem jó darabig a játékoktól.
    Utoljára szerkesztette: caps lock, 2021.02.24. 10:04:15
  • lonvard
    #99
    Várjál, én is most ilyen kapuzárás utáni altzheimerben tolom, mint te :), mer kijön a magyar feliratos történetközpontú grandiózus játék, mint a Death Stranding, Horizon Zero, Cyberpunk - és egyszer csak elkezd nem érdekelni és utána még hetekig szemezek az ikonjával a képernyőn, mire eljutok odáig, hogy elengedem, és akkor hangos sóhajtással törlöm az egészet. Minap töröltem le a Red Dead 2-őt kijátszatlanul, tiszta kudarcélmény. Annyit vártam ezekre a játékokra, és akkor tessék, nem kell. Még csak azt se tudom mondani, hogy szar játékok volnának, mer az év játékai konkrétan. Milyen az, amikor az év játékát nem vagy képes kijátszani? Elmegyek egy orvoshoz. Lehet, meszesedik az agyam. :)





    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.02.23. 22:14:22
  • ENVE
    #98
    Valorant néha, meg Football Manager néha. Mást már nem.
  • Kancsalborz
    #97
    És nem csak hogy megcsinálta, hanem olyan magas színvonalon ami peldaértékű.
  • lonvard
    #96
    Próbaképp rákerestem a Dragon Age: Inquisitor magyarításra. Olyasmi feladat, mint mondjuk a Red Dead 2-őt vagy a Mass Effect: Andromedát lefordítani. Tipikus "soha el nem fog készülni" project. És a Hunosítók megcsinálta. Jó ilyenekre tátott szájjal rácsodálkozni. Majdnem elsírtam magam. Itt szeretném megköszönni, mer facebookon nem találtam meg őket, a honlapjukhoz meg regelni kellene. Ok, itt meg nem olvassák el.

    Ha valaki látja, adja át nekik, hogy volt egy gamer, aki szavakkal nem kifejezhető módon örült a munkájuknak. :)
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.02.22. 09:25:33
  • Kongy
    #95
    POP WW (a T2T-t már kijátszottam:))
    King Kong (kiakasztottam)
    Pirates of the Caribbean
    NFS MW
    és a Rule of Rose
  • HUmanHunter
    #94
    mikor milyet :D
  • MB1113
    #93
    jelenleg nfs hp 2 játszok neten de a tőbbi nfs már nem érdelel
    mert hülye vagyok a tuninghoz(U U2 mw stb)
    és csak ez az egy netes játékom van eddig
  • schrank
    #92
    csakis battlefild csakis online már 3 éve
  • HUNtalicska93
    #91
    cod2,i4poker,gt legends,gtr,f1 mania 2007,ebből mind az 5 online:)
    single az szar
  • Drephis
    #90
    jézus :-c
  • bcrics
    #89
    PASSZIÁNSZ...RULEZ,,VÁROM A KIHÍVÓKAT EDDIG 15.000 PONT A CSÚCS NÁLAM!!!!
    TÉT:1 LÁDA SÖR!
  • [HUN]FaTaL
    #88
    UT'99
    CS 1.6
    World Racing 2
  • ZsZso
    #87
    Ja, és Fairy Godmother Tycoonnal :) Gagyi, de jó - amolyan Lemonade Tycoon style
  • wesker24
    #86
    Command and Conquer 3 STALKER Test Drive Unlimited
  • ZsZso
    #85
    Travian
  • fsgh
    #84
    Football Manager 07, Crashday, The Matrix Path of Neo, Test Drive Unlimited, Command and Conquer 3 :)
  • Code92
    #83
    amit nagyon várok az a half-life 2 episode 2 és persze a portal
  • Code92
    #82
    pár hete toltam ki a STALKER-t, most tolom a C&C3-at és állandó kedvenc a half-life 2 deathmatch állati jó benne gyilkolni a hülye osztálytársaimat
  • Kamehame
    #81
    DBZ: Budokai Tenkaichi 2, Mortal Kombat: Deception
    és nagyon várom már hogy lejőjjőn a : COD 3
  • mike0013
    #80
    fifa 07, battlefield 2, god of war, C&C3
    és nagyon várom a GRAW2-t:)
  • Drephis
    #79
    és Dragon Ball online-t várom nagyon :)
  • Drephis
    #78
    stalker, cod2, worms world party, nfs carbon és ps2-n tenkaichi 2 ^^
  • Balumann
    #77
    Soldat az isteni játék :D Én is szoktam
    mostanában játszok, neten: TH American Wasteland, SWAT 4, Joint Operations TR (Hamachin), UT2004, Splinter Cell Chaos Theory Versus, Call of Duty 2

    Egyedül kevesebbet játszok, és hamar megunom egyedül, de ezekkel szoktam:
    Command and Conquer 3, IL-2 S., Freakout Extreme Freeriding
  • jefferson83
    #76
    S.T.A.L.K.E.R Shadow Of Chernobyl

    Bet On Soldier Blood Sport

    Infernal

    FIFA 07

    ECHO
  • Kandurex
    #75
    Heroes Of Might And Magic III
  • reaper4
    #74
    c&c 3 , tdu , broken sword , red ocean , mohaa mp , ragdoll kung-fu
  • mgenya911
    #73
    flatout 2 ; stalker , soldat :D
  • PJack
    #72
    wwp.
    még mindig.
  • gamehunter0922
    #71
    Land of the dead MP
    WOW
    COD MP

  • veri5
    #70
    Titan Quest,CS:S más mostanság nem nagyon.
  • Árnyvadász
    #69
    -Titan Quest
    -Ghost Recon: Advanced Warfighter

    -IL2: Forgotten Battles meg vár a sorára. Még a felső kettővel is nagyon lassan tudok haladni idő hiányában.
  • csgj
    #68
    én mindennel játszok, ami megtetszik. de kifejezetten szeretem a kalandgammákat. a Fahrenheit pedig tuti örök kedvenc, nagy befutó, győztes, állatkirálycsászár
  • whiskeyman
    #67
  • Dankó
    #66
    Rome Total War - forever
  • bruncsi1994
    #65
    boccs meg van a Jedi Academy azt írja ki hogy :GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem. Ha valaki tud nekem segíteni akkor írjon az E-mail címemre: [email protected] Köszönettel Rózsa Brúnó
  • rorr
    #64
    deusex hun, hidden and dangerous2 hun,black crypt amiga, sonic megacd-re,super turrican snes ezeket váltogatom!Ja és Tony hawk underground1 pc verzió!!!