26
  • baman
    #26
    ez a hir mar volt egyszer, csak mas kontosben. akkor holland felhasznalok nyavogtak, meg talan az ottani fogyasztovedelem, aztan visszakoztak, mert kiderult, hogy nagyon elenyeszo mennyiseg marad benne a patronban, es az sem azert, hogy rossz legyen a szerencsetlen vasarlonak, aki persze mindig teljesen biztos abban, hogy ot atverik, sot alkalmasint meg azt is tudja, hogy valamit hogyan lehetne olcsobban megcsinalni.
  • WiZZaRD
    #25
    nekem az FS sorozathoz volt "szerencsem" kyocerabol, es nem nagy ugy az a 300e oldal, HP2100-ason status sheet igencsak 600e felett volt a nyomtatott oldalak szama, minden hiba nelkul.
  • RelakS
    #24
    Nekem Canon BJC1000 van otthon. a szines patront egy jódarabig nem használtam, valsz beszáradt, majd megpróbálom újratölteni. Viszont elvileg az újratöltés ellen van kitalálva a nyomtatásszámolgatás.

    Mindegy, lehet, nem is akarok új nyomit :D
  • RelakS
    #23
    Mikor statuspage-t nyomtatok, elég gyakran köpnek olyat, hogy 300000+ oldalt nyomtatott. Azért ez mondhat valamit...
    Ja, és itt az 1700-1800 sorozatról van szó
  • RelakS
    #22
    Ne szidd a kyocerát! A cégnél több százat használunk a lézernyomtatóikból, és ritkán van vele gond
  • WiZZaRD
    #17
    LOL. Ez mar tapasztalat, a kyocerak hullanak, mint a legyek. Lassuak, zajosak, megbizhatatlanok...kerulje mindenki aki nem akar feleslegesen bosszankodni. Melohelyemen volt beloluk jo sok, es 100000 oldal gari volt ra...bexartak mind ugy 101000-102000 oldalnal:)

    Lehet neked fizet a kyocera a reklamert:) Ez a legtaiwanibb cucc amit el lehet kepzelni, boduletes megoldasok vannak benne:)
  • A nick nevem
    #14
    Nekem egy Epson Stylus Color 300 van, szerintem jó kis gép.
    Én úgy oldottam meg a problémát, hogy kivettem a "kifogyott" partont, befogtam az alját papírzsebkendővel, és jól összeráztam...
    Mit mondjak, elég sok oldalt nyomtattam én még azzal.
    Hátránya, hogy amikor tényleg kifogy a tinta, akkor egyszercsak észreveszem, hogy nincs semmi a lapon, amit kinyomtattam (vagy csíkok).
    Értelemszerűen ilyenkor ha visszateszem, a szoftver szerinte tele van a patron. :)
    A cseréje is érdekes, ugyanis ha a szoftver szerint tele van, akkor nem áll be a patron csere állásba. Megoldás: fejtisztítás(patroncsere) gomb, és ha odahúzódik a fej, hogy ki lehet szedni, akkor kikapcsolom, amíg vissza nem áll. :)
  • gz8
    #12
    Használd a Válasz kapcsolót, 1xűbb!
  • WiZZaRD
    #8
    azert az igazsaghoz hozzatartozik, hogy az epson lazernyomijai nem rosszak. Bar igaz, ami igaz hp2100 a favorit, elnyuhetetlen...majdnem:)
  • papabear
    #7
    Már színes lézernyomtatóhoz is hozzá lehet jutni 100E Ft-tól, igaz a színes lézernyomat színei nem olyan élénkek mint a tintasugarasoké, de a mindennapi layout-nyomtatásra megfelelnek...
  • Csudri #4
    Off:
    Ezért kell használni HP lézert, csak ajánlani tudom mindekinek, fasza! Annál nem nagyon kell nézegetni, hogy hány oldal jött ki belőle, pár százra (ezerre) elég egy töltet.
    Off vége.

    Nekem van itthon egy C60-as Epsonom. Ez a fospumpa még díjat is nyert, de nem valami szép amit produkál. Próbáltam vele cd-borítót nyomtatni, de valahogy nem az igazi. És persze zabálja a festéket! Kíváncsi lennék, milyen lehet a képe egy átlag Epsonnak. És persze megint az amerikaiak perelnek. A következő mi lesz? Az hogy nem lehet elszívni a cigaretta füstszűrőjét, pedig ők azt is kifizették? LOL!
  • WiZZaRD
    #3
    mind ilyen, talan meg a hp cuccok jobbak egy kicsivel, de aki igazan gagyit szeretne annak javallott egy kyocera:)))
  • Mice
    #1
    na ez nem semmi!