Contract J.A.C.K.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magaba a jatekba epp, hogy csak beleneztem, lehenteltem nehany ellent es ennyi.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Nem jon be, vagy mi van? Tobbre szamitottam!
Nincs nalam az nfo file, csak a ket cd, es nem vagyok otthon 😞
Tessék elolvasni!
------------------------------------------
.:i2k:.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

Mindenkit IRÍGYLEK akinek lenn van már...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Varjuk az elso velemenyeket!
Szerintem erõsen keveritek a fogalmakat.
A kiegészítõ (expansion) ugyebár többnyire azt jelenti, hogy egy "alap" Játék-ra/hoz (jelen esetben NOLF 2) újabb módok, pályák, skinek stb. kerülnek.
Ám, a Contract eleve más szálon fog futni, eleve más irányból közelíti meg a kort (1, A Rossz (Volkov keze alatt) szolgálatában kell dolgozni 2, erkölcsi problémákat felvetõ dolgokat kell csinálni stb.), mint a NOLF 1 és a 2.
A Contract J.A.C.K. inkább egy gyengécske Single Player résszel (valljuk meg, az a 10 pálya - melybõl kettõ csak gyajkorlás, amiben kivívjuk Volkov elismerését! - édeskevés!) megtûzdelt Multiplayer.
A Contract hentelésre termett.
Figyeljétek meg: minden Multiplayer Játék lényege a gyilok - a NOLF2-ben ez alig volt végrehajtható (bár benne is volt MP). Ám, most eleve a Rossz oldalán nyomhatjuk és gyilkolhatjuk a sok Police meg a többi tagot!
A Contract J.A.C.K.-ben nem is lesz annyi szöveg, semmi komolyabb fordulat és persze semmi nõies furfang... hisz pasit irányítunk.
sry
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ekkora kiegészítõt csak nem csináltak!😛
Mert a Nolf már sehol nincs...
2003-11-12 PC Game ISOs No One Lives Forever 2: Contract JACK (c) Vivendi Universal 76x15 MB FAIRLIGHT
Cate Archer nem vonult vissza, épp most dobta be hozzánk Contract JACK aktáját. A mindenre kapható Jack ügynök a napokban esett át az utolsó teszteken. A vezetõség alkalmasnak találta, így megadta számára az arany státuszt. November 11-tõl kezdhetünk gonoszkodni, míg a demo pár nappal korábban 6-án nyújt némi betekintést Jack teendõibe.
Hardwired