Contract J.A.C.K.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mayday
Tiszta NOLF2 filingje van az egesznek, nem lesz ez rossz. Multi nem szalad ezzel a verzioval sajnos, de osszesen ket szervert lattam tegnap ejszaka a full jatekohoz, a tobbi meg csak a demo verzoval ment.
Magaba a jatekba epp, hogy csak beleneztem, lehenteltem nehany ellent es ennyi.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Valaki értékelje mán ,ha kitrobálta

Shan
😊))))))
Paaaa-li!
Paaaa-li!
hykao
Mátrix ügynökök érkeznek:

zaki
😛PPPPPPp

hykao
És sminkkel:

hykao
Nem baj ebbõl egy is túl sok.

De azért itt van még:

Paul Balage Norbival tornázik az RTL-en:
hykao
Na jóvan itt az igazi, smink nélkül:

zaki
most még népszerûtlenebb lesz a topic, mint eddig volt 😛

Mayday
Ha, nem sikerul mind 😞
😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

zaki
ja, itt a serial: XYR9-FEB6-CYP5-NUG3-7248

zaki
sztem 1-2 kép felbobná a topicot

Mayday
Egyebkent meglep, hogy ennyire nincs elet ebben a topicban?
Nem jon be, vagy mi van? Tobbre szamitottam!

Mayday
Valaki leirna nekem a Serialt?
Nincs nalam az nfo file, csak a ket cd, es nem vagyok otthon 😞

hykao

Õ is benne van?

A NOLF2-ben benne volt...
hykao
A választ megtalálod a Játékmagyarításról tudtok-e? topicban.
Ehhez is szándékozol készíteni magyarítást?
Elolvastam én,de reménykedtem..😊
IMYke2.0.0.0
A #33-as hozzászólás errõl szólt!
Tessék elolvasni!

------------------------------------------
.:i2k:.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Na megvolt az elsõ pálya.Hát én többre számítottam,megmondom õszintén,de ez biztos a nolf2 hibája.A grafika,a zene teljesen ugyanaz maradt,csak itt valóban kimerül maga a játék az agyatlan lövöldözésben.Egy-két üzi és a telefonhívás,no ezzel ki is merült.Az elsõ pályán gyorsan végig lehet írtani a népet és utána jön-a szingli demóból ismert-máltai pálya.Na eddig jutottam,remélem a többi része jobb lesz,és hogy ma nem játszom az egészet végig.
hykao
Júúj, ilyen fiatalon munkával károsítod a szervezetedet?
Jó, mekkérem a fõnökömet engeggyen hazaugrani kicsit jáccani.

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

hykao
Akkor írd, hogy milyen!
09:13-kor már nekem is lenn volt.

IMYke2.0.0.0
Hykao: Simán! 😊

Mindenkit IRÍGYLEK akinek lenn van már...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mayday
Nekem mar lenn van a gepemen, csak sajna melozom, es csak delutan/este tudom kiprobalni 😞
Varjuk az elso velemenyeket!

Nekem már jövöget lefele Dc++

Címet tud már valaki?

hykao
NOLF 2.5-nek nevezhetjük?
IMYke2.0.0.0
A Contract J.A.C.K nem kiegészítõ!
Szerintem erõsen keveritek a fogalmakat.
A kiegészítõ (expansion) ugyebár többnyire azt jelenti, hogy egy "alap" Játék-ra/hoz (jelen esetben NOLF 2) újabb módok, pályák, skinek stb. kerülnek.
Ám, a Contract eleve más szálon fog futni, eleve más irányból közelíti meg a kort (1, A Rossz (Volkov keze alatt) szolgálatában kell dolgozni 2, erkölcsi problémákat felvetõ dolgokat kell csinálni stb.), mint a NOLF 1 és a 2.
A Contract J.A.C.K. inkább egy gyengécske Single Player résszel (valljuk meg, az a 10 pálya - melybõl kettõ csak gyajkorlás, amiben kivívjuk Volkov elismerését! - édeskevés!) megtûzdelt Multiplayer.
A Contract hentelésre termett.
Figyeljétek meg: minden Multiplayer Játék lényege a gyilok - a NOLF2-ben ez alig volt végrehajtható (bár benne is volt MP). Ám, most eleve a Rossz oldalán nyomhatjuk és gyilkolhatjuk a sok Police meg a többi tagot!

A Contract J.A.C.K.-ben nem is lesz annyi szöveg, semmi komolyabb fordulat és persze semmi nõies furfang... hisz pasit irányítunk.

Én nyomtam a single demót,nagyon jó.Csak egy nõi kéz kéne a fiú helyett,meg az üzik jegyzetek és össze is lehetne simán keverni a nolf2-vel.Ja ez kiegészítõnek készült,de a nolf2 nélkül is megy.Személy szerint Cate-nak jobban örültem volna..😊
Az 1.1 patch már tegnap reggel fent volt az nforce-on,mikor a játék még kint sem volt..😊
hykao
Na már kijött az 1.1-es patch is hozzá.
hykao
Biztos jó lesz.

Az elõzetes videó alapján bizakodó vagyok.
Crem
Este felé egyre szebben fogalamazok...

sry

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Na majd írjatok véleményt, mert nekem még a L.O.t.R. jön még csak...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

hykao
Jaja
Crem
1-re gondoltunk!😊)

Crem
Több mint 1 giga...

Ekkora kiegészítõt csak nem csináltak!😛

hykao
Azt írták, hogy önálló lesz, de a 2 Cd-s méret is ezt valószinüsíti!
Crem
np

zaki
bazz, sorry a caps lockért 😊

zaki
ÉN ÚGY TUDOM, HOGY ÖNÁLLÓ GAME

Crem
Remélem tutira önnáló game!?

Mert a Nolf már sehol nincs...

zaki
jaja 😊

2003-11-12 PC Game ISOs No One Lives Forever 2: Contract JACK (c) Vivendi Universal 76x15 MB FAIRLIGHT

hykao
Hoppá, már fent van az NFOrce-on!!!

Azaz már tölthetõ lefele!!!
hykao
Sajnos csak 21-én jön!!!
Jujj de jó!

hykao
Kijött az egyjátékos DEMO!!!
Crem
Contract J.A.C.K. aranylemez

Cate Archer nem vonult vissza, épp most dobta be hozzánk Contract JACK aktáját. A mindenre kapható Jack ügynök a napokban esett át az utolsó teszteken. A vezetõség alkalmasnak találta, így megadta számára az arany státuszt. November 11-tõl kezdhetünk gonoszkodni, míg a demo pár nappal korábban 6-án nyújt némi betekintést Jack teendõibe.

Hardwired