Contract J.A.C.K.

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Hihetetlenûl ász a MP Demo!
300-as pinggel is nagyszerûen fut - olyan, mint a Quake 3-ban az Unlugged MOD! Szuper!

------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zaki
na ja, azt elfelejtettem írni, hogy ez multi demo 😊

hykao
Remélem hamarosan kijön a Single Player Demo is...
zaki
itt a Demo

hykao
Az azért pozitívum, hogy nem kell hozzá az eredeti játék...
zaki

Crem
😊

Köszi!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

CrucifX
Talán azért hasonlít a NOLF-ra, mert a második rész "kiegészítõje" 😄

Önálló játéknak reklámozzák (mint anno az Abe's Exodus-t avagy most a Vice City-t), valójában azonban csak egy akciódús NOLF2 kiegészítõ.

Crem
OFF:

De bután rakta ki a képeket...

Ha esetleg valaki vissza tudja állítani középre thx!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem

Crem

Crem

A novemberi PC Guru-ban találtam ezt a game-t!

2003Nov. 21.-én állítólag megjelenik! A képek alapján nagyon hasonlít a N.O.L.F-ra!

← ElőzőOldal 4 / 4