172
Contract J.A.C.K.by Monolith Productions
-
#42 Júúj, ilyen fiatalon munkával károsítod a szervezetedet? -
Pityuka Fővezér #41 Jó, mekkérem a főnökömet engeggyen hazaugrani kicsit jáccani.
-
#40 Akkor írd, hogy milyen! -
Pityuka Fővezér #39 09:13-kor már nekem is lenn volt. -
#38 Hykao: Simán! :)
Mindenkit IRÍGYLEK akinek lenn van már...
------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------ -
#37 Nekem mar lenn van a gepemen, csak sajna melozom, es csak delutan/este tudom kiprobalni :(
Varjuk az elso velemenyeket! -
Pityuka Fővezér #36 Nekem már jövöget lefele Dc++ -
Pedrosz #35 Címet tud már valaki? -
#34 NOLF 2.5-nek nevezhetjük? -
#33 A Contract J.A.C.K nem kiegészítő!
Szerintem erősen keveritek a fogalmakat.
A kiegészítő (expansion) ugyebár többnyire azt jelenti, hogy egy "alap" Játék-ra/hoz (jelen esetben NOLF 2) újabb módok, pályák, skinek stb. kerülnek.
Ám, a Contract eleve más szálon fog futni, eleve más irányból közelíti meg a kort (1, A Rossz (Volkov keze alatt) szolgálatában kell dolgozni 2, erkölcsi problémákat felvető dolgokat kell csinálni stb.), mint a NOLF 1 és a 2.
A Contract J.A.C.K. inkább egy gyengécske Single Player résszel (valljuk meg, az a 10 pálya - melyből kettő csak gyajkorlás, amiben kivívjuk Volkov elismerését! - édeskevés!) megtűzdelt Multiplayer.
A Contract hentelésre termett.
Figyeljétek meg: minden Multiplayer Játék lényege a gyilok - a NOLF2-ben ez alig volt végrehajtható (bár benne is volt MP). Ám, most eleve a Rossz oldalán nyomhatjuk és gyilkolhatjuk a sok Police meg a többi tagot!
A Contract J.A.C.K.-ben nem is lesz annyi szöveg, semmi komolyabb fordulat és persze semmi nőies furfang... hisz pasit irányítunk.
.:i2k:.
------------------------------------------ -
cold_fire #32 Én nyomtam a single demót,nagyon jó.Csak egy női kéz kéne a fiú helyett,meg az üzik jegyzetek és össze is lehetne simán keverni a nolf2-vel.Ja ez kiegészítőnek készült,de a nolf2 nélkül is megy.Személy szerint Cate-nak jobban örültem volna..:) -
cold_fire #31 Az 1.1 patch már tegnap reggel fent volt az nforce-on,mikor a játék még kint sem volt..:) -
#30 Na már kijött az 1.1-es patch is hozzá. -
#29 Biztos jó lesz.
Az előzetes videó alapján bizakodó vagyok. -
#28 Este felé egyre szebben fogalamazok...
sry -
#27 Na majd írjatok véleményt, mert nekem még a L.O.t.R. jön még csak... -
#26 Jaja -
#25 1-re gondoltunk!:)) -
#24 Több mint 1 giga...
Ekkora kiegészítőt csak nem csináltak!:P -
#23 Azt írták, hogy önálló lesz, de a 2 Cd-s méret is ezt valószinüsíti! -
#22 np -
#21 bazz, sorry a caps lockért :) -
#20 ÉN ÚGY TUDOM, HOGY ÖNÁLLÓ GAME -
#19 Remélem tutira önnáló game!?
Mert a Nolf már sehol nincs... -
#18 jaja :)
2003-11-12 PC Game ISOs No One Lives Forever 2: Contract JACK (c) Vivendi Universal 76x15 MB FAIRLIGHT -
#17 Hoppá, már fent van az NFOrce-on!!!
Azaz már tölthető lefele!!! -
#16 Sajnos csak 21-én jön!!! -
Pityuka Fővezér #15 Jujj de jó! -
#14 Kijött az egyjátékos DEMO!!! -
#13 Contract J.A.C.K. aranylemez
Cate Archer nem vonult vissza, épp most dobta be hozzánk Contract JACK aktáját. A mindenre kapható Jack ügynök a napokban esett át az utolsó teszteken. A vezetőség alkalmasnak találta, így megadta számára az arany státuszt. November 11-től kezdhetünk gonoszkodni, míg a demo pár nappal korábban 6-án nyújt némi betekintést Jack teendőibe.
Hardwired -
#12 Hihetetlenűl ász a MP Demo!
300-as pinggel is nagyszerűen fut - olyan, mint a Quake 3-ban az Unlugged MOD! Szuper!
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync -
#11 na ja, azt elfelejtettem írni, hogy ez multi demo :) -
#10 Remélem hamarosan kijön a Single Player Demo is... -
#9 itt a Demo -
#8 Az azért pozitívum, hogy nem kell hozzá az eredeti játék... -
#7 -
#6 :)
Köszi!
-
#5 Talán azért hasonlít a NOLF-ra, mert a második rész "kiegészítője" :D
Önálló játéknak reklámozzák (mint anno az Abe's Exodus-t avagy most a Vice City-t), valójában azonban csak egy akciódús NOLF2 kiegészítő. -
#4 OFF:
De bután rakta ki a képeket...
Ha esetleg valaki vissza tudja állítani középre thx! -