Contract J.A.C.K.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!
Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!
Sajna nagyon nem jött be, persze ez csak egy vélemény...
Kifejthetem, de erre nem is akarok idõt pazarolni (grafika, egyszerû.. stb.)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
------------------------------------------
.:i2k:.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Hú, ez nagy munkának tûnik.
Tervezed a csak szöveges magyarítást "kiadni" elõzetesen?
Mert gondolom, ez jóval elõbb elkészülhet, mint a teljes, grafikástul, NOLF2-stûl.
Egyébként sajnos nem volt szerencsém az elsõ részt magyarul játszani.
A korábbi ötletemet - a magyarítások szervezettebb, magasabb szintû formába öntése stb. (gondolom még emlékszel) - pl. az is motiválta, hogy jelenleg nem készülnek (nem tudnak) elég hamar el a magyarítások.
Ha még nem volt szerencséd a NOLF1 magyarításomhoz (ami hagyományteremtõ módon készült), akkor:
- minden angol nyelvû tábla, papír, borító, levél, konzerv, üveg, ajtó és stb. felirat
- eligazító táblák
- grafikai elemek a menükben, animációkban
és még sok apróság, mind-mind magyar textúrával...
A No One Lives Forever 1-ben ez mûködött.
Most célom, hogy idõvel a 2. részre és a CJ-r eis elkészüljön egy ilyen magyarítás.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem is a szöveg a vészes, hanem a grafika. 278 db kép.
Mert mivel a NOLF2-ön alapul, elkészítem ezt a közös képanyagot, majd "kiadom" az alap NOLF2-höz a grafikai magyarítást, és a CJ-hez a full (szöveg + grafika) magyarítást...
Én feltettem. Igen ez a hivatalos "modding" eszköz. Mint mindent Lithtech-motoros Játékhoz, ehhez is efféle eszközcsomag dukál.
Van ebben minden - a teljes Játékvilágot (szószerint!) átformálhatod. Akár az 1. és 2. részben, és az összes korábbi generációs motorú Játékban (AvsP2, Marine Sharpshooter, Purge jutnak most csak eszembe...)
Én ennek a csomagnak a segítségével készítettem pl. az 1. rész full grafikus és szöveges magyarítását tartalmazó MOD-ot!
Most ezzel készül a CJ-magyarítás is...
Ha igen ez mit takar?
Mod, map készítõ, v. v.mi ilyesmi?
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Birom, hogy vannak emberek, akik a 12000 HUF-os jatekert sajnalnak mondjuk 100 HUF-ot cd-ra...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!
Mert, ha igen, akkor tudod, hogy néha (!), hiába írod ki a bin-bõl, nrg-bõl, iso-ból stb. a programot (Játékot), az lehet, hogy neked majd mûködik, de amiko MÁSNAK akarod átmásolni, szívhatod a fogad, mert a CDRWin, Alcohol, Nero stb. progikkal újra másolatot kell készítened róla... mégpedig védelem-helyes másolatot.
Én ezt bölcsen kihagyom, helyette a cracker csapatok munkáját megõrzöm, ha kell áttömörítem, és bizony egy fájlban írom fel CD-re, s mivel erre nem vagyok rest, a Daemonnal mountolom be. Eredmény: ugyanúgy CD-rõl telepítek, mintha kiírtam volna, csak a Cd-védelem (amennyiben van) TÖKÉLETESEN mûködik. S a legfontosabb :ha egy haver beugrik, hogy kell neki a FIFA 2004 (2CD), akkor 3 perc alatt felrakom neki vinyóra, vagy 10 perc alatt CD-re... iso-ból.
A 3.9-essel volt gond.
Levettem, feltettem a 3.7-est, s mivel a Contract Jack-et fennhagytam (nem tettem fel újra, az új driver alá), a progi elindult (örültem, mint majmocska a kukijának) majd a menübõl szépen kivágott a Windows-ba.
CJ uninstall.
3.7 uninstall
Restart
3.9 telepít
Restart
CJ telepít
Játék elindít, és azóta végtelen öröm
Foggalmam sincs, miért nem indult el... ez egy fekete lyuk.
A Játékra természetesen feltettem az 1.1-es javítást, NoCD-t és megy.
A fordítása is megkezdõdött és párhuzamosan fut még egy párral, de természetesen erõsen kivételezett!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
!A CJ nekem is baromi nehezen indult el , de most már megy ! Hogy mitõl azt nem értem , mert semmit sem csináltam sem a géppel sem a progival sem a DRV-el sem a codekekkel!(ez 1 szép mondat lett)
3-4 próbálkozás után indult."vessetek a mókusok közé" :)
Ez meg lol, hogy felírod az iso fájl, és cdrõl BEMOUNTOLOD 😄 Ilyét még soha nem hallottam. 😊
Amúgy Te felraktad a Public Tools-t?
Ezzel miket lehet csinálni?
Én még nem raktam fel, mert azt írta, hogy 1.5GB szabad hely kell neki még, ha kicsomagolja.
ATI kártyám van. A 3.9, 3.8 driver nem jó neki! Feltettem a 3.7-est és azzal MEGY!
Azért még nyúzom egy kicsit...
Nálam annak idején ment a NOLF2 gond nélkül.
Most K-Lite Codec Pack 2.10 Full-t használok...
Az ACE Mega Codec-hez nincs kedvem...
Viszont van más gond.
Elkezdtem volna játszani vele, és a szokásos autorun indítása, Display megadása után Play...
Elindulás után ugye jön a fekete képernyõ, és utána... SEMMI
Totál kifagyás.
Csak a reset gomb segít!
Kezdem már gyûlölni ezt a CJ-t!
Talán ennek is valamilyen video codec problémája van?
"vessetek a mókusok közé" :)
Isobol másolás, file-ok másolása és társai.
WinISO-t ismerem, azért tartom szarnak.
Mindegy.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Ja, ne gyere nekem a binbõl való kiírással - nem vagyok kezdõ.
Én a Játékokat iso-ban szoktam felírni (1db fájl a CD-n), és Daemon-nal bemountolni.
Ez azért jó, mert sokat másolok másoknak, és az isokat egyszerûbben (a CD-védelmekrõl nem is beszélve) másolom, mint a néha sok ezer (lásd Chrome) fájlt a lemezrõl...
A WinISO-t valószínûleg nem is ismered, mert ha mégis, akkor tudnád, az egyik - ha nem a - legjobb ISO-készítõ program a világon!
Nero kutyafüle hozzá képest!
A probléma továbbra is adott - értelmes válaszokat szívese(bbe)n várok!
Köszi!
Nagy bajban vagyok!
Megvan a Játék. ISO-ba konvertáltam (WinISO 5.3) a bin fájlokat, és a géprõl (Daemon Tools 3.33) telepítettem.
Ám a második CD feltelepítése végén, egy érdekes hibaüzenet fogad:
és utána a CD1-t kéri, megadom neki, kilép a telepítõ és törli a felrakott Contract JACK-et.
Mi lehet a gond?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!