Újabb spamellenes megoldások a Hotmail szolgáltatásában
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lassan törölnöm v. pihentetnem kell a régi EMail címemet és újat kell létrehozom, mert a spam-et nem lehet kezelni...
Legalább n+1 (gondolom jelent valamit) alkalommal megpróbáltam, végigskubiztam, milyen levelezési szabályokat lehet hozzáadni, de semmi ILYEN. Nuku, nyista.
Ha a 6-os verzióban ez a szabály benne van defaultban, akkor tényleg vaksi vagyok.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
na pheel jól megkaptad 😊)
de amúgy outlook helyett van ám The Bat! is meg mindenféle más... csak mint lehetõség 😊
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Egyébként látsz valamit az égen, hogy ennyire fennhordod az orrodat? :-p
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.
Gizdulás helyett inkább mesélj róla, ha lennél kedves.

Tele van a hócipõm, hogy nem lehet olyan opciót megadni, hogy azt a levelet automatikusan a reciclekosárba dobja, amelynek küldõje nincs a címjegyzékben. 😞((